Vår Staude om samboeren Knut Holmann

– Jeg kunne absolutt giftet meg igjen

Tanken på å si «ja» til samboeren Knut Holmann, beskriver Vår Staude som «hyggelig». Men selv har hun ingen planer om å fri.

<b>FORELSKET:</b> Vår og Knut har holdt sammen siden 2005 og har en sønn sammen. Her fra en ferietur til Mallorca.
FORELSKET: Vår og Knut har holdt sammen siden 2005 og har en sønn sammen. Her fra en ferietur til Mallorca. Foto: Instagram
Publisert

Det nærmer seg 20 år siden «God morgen Norge»-programlederen Vår Staude (57) falt pladask for den tredoble OL-vinneren i Kajakk, Knut Holmann (55).

Å velge kjærligheten for andre gang anser hun i dag som noe av det villeste hun har gjort for nettopp kjærligheten. Det avslører hun til Her og Nå.

Hun deler også hva hun falt for ved den staute toppidrettsutøveren den gangen.

– Knut er snill, sterk og en som bærer flokken sin over en stri elv, skrøt hun varmt da vi møtte henne i anledning Else Kåss Furuseths bryllupsfeiring i Oslo Spektrum.

Les også: Derfor trakk Vår Staude seg fra det første «Kompani Lauritzen»

Kjæresten Knut Holmann

Da Vår jobbet som USA-korrespondent, skilte hun og hennes tidligere ektemann Jon-Kristian Prietz, lag.

<b>GODE RÅD: </b>Da vi møtte Vår Staude i anledning Elske Kåss Furuseths bryllupsdag, hadde også hun noen kloke råd å komme med. til det vordende brudeparet. – Et forhold handler ikke om å ha det dritkult hele tiden hver eneste dag i årevis. Det går over, forelskelsen, så er hverdagen fin den også.
GODE RÅD: Da vi møtte Vår Staude i anledning Elske Kåss Furuseths bryllupsdag, hadde også hun noen kloke råd å komme med. til det vordende brudeparet. – Et forhold handler ikke om å ha det dritkult hele tiden hver eneste dag i årevis. Det går over, forelskelsen, så er hverdagen fin den også. Foto: Morten Bendiksen

Nyheten delte hun i starten av 2004, da hun valgte å avslutte korrespondent-tiden ett år før tiden da det ble tøft å kombinere ansvaret for deres to barn med den reiseaktiviteten jobben tilsa.

I 2005 ble det kjent at Vår hadde blitt truffet av Amors piler nok en gang, og i 2007 fikk programlederen en sønn sammen med sin utkårede, Knut Holmann. Om hun en dag skulle giftet seg igjen, ville hun sørget for å holde en svært lav profil. I hvert fall for en periode.

<b>SPORTY:</b> Vår legger stadig ut aktive bilder av henne og samboeren Knut Holmann, gjerne på fjelltur. Og det er nettopp på en fjelltopp hun kunne sett for seg å gifte seg. 
SPORTY: Vår legger stadig ut aktive bilder av henne og samboeren Knut Holmann, gjerne på fjelltur. Og det er nettopp på en fjelltopp hun kunne sett for seg å gifte seg.  Foto: Instagram

– Jeg kunne absolutt giftet meg igjen, men jeg kommer ikke til å fri, altså. Jeg tviler på at det ligger i luften og det er ikke så viktig – men det hadde vært veldig hyggelig. Det kan godt hende det skjer en gang, men da kommer jeg til å si ifra først etter en stund, ler Vår hemmelighetsfullt.

– Jeg er en sånn som ville giftet meg i smug på en eller annen fjelltopp og kanskje fortalt det til noen få et par år etterpå.

Les også: (+) Kjæresten min hadde fridd. Da gjorde venninnen min det utenkelige

Roser samboeren

Vår er raus med komplimentene overfor samboeren og har ved flere anledninger hyllet sin utkårede på sosiale medier. Til Her og Nå forteller programlederen at kjærligheten for Knut og familien har betydd alt i livet hennes.

– Jeg føler meg privilegert som har funnet en person som jeg har det bra sammen med, og at det går bra med barna. Kjærlighet handler om alt det rundt også, og det har betydd alt. Den stormende jakten på den ene mannen blir etter hvert noe større. Jeg føler meg heldig som er der.

– Så kan det selvfølgelig snu i morgen. Derfor er det desto viktigere å leve i nuet og ha det bra så godt man kan, så lenge man har det.

<b>MORGENFUGL: </b>I det daglige møter vi Vår Staude som programleder for «God morgen Norge» på TV 2.
MORGENFUGL: I det daglige møter vi Vår Staude som programleder for «God morgen Norge» på TV 2. Foto: TV 2

Denne saken ble første gang publisert 22/07 2024.

Les også