TV-GUIDE PÅ DISCOVERY

Slik blir TV-høsten 2024 på TVNorge

Sommeren er på hell, og det er klart for å finne fram til høstens beste TV-serier. Her får du en oversikt over hva du kan se på TVNorge denne høsten!

<b>«JAGET»</b>: Sesong 2 av «Jaget» blir Therese Johaugs første opptreden i en realityserie!
«JAGET»: Sesong 2 av «Jaget» blir Therese Johaugs første opptreden i en realityserie! Foto: Warner Bros. Discovery Norge
Sist oppdatert

Høsten byr på spenning, reality, underholdning og drama! Her får du en oversikt over syv serier du bør få med deg på TVNorge og TV 3 denne høsten.

Her kan du lese hvordan TV-høsten blir på NRK og TV 2!

1. Når sendes «Jaget»?

Sesong 2 av «Jaget» blir Therese Johaugs første opptreden i en realityserie. Hun har med seg ektemannen Nils Jakob Hoff som partner når fire lag skal gjemme seg for profesjonelle etterforskere i 10 dager.

Ekteparet skal konkurrere mot artistene Tshawe Baqwa og Jorun Stiansen, «Skam»-skuespillerne Herman Tømmeraas og Josefine Frida Pettersen og TV-profilene Thomas Numme og Geir Aker. Nytt av året er at også publikum kan være med på jakten og tipse etterforskningsteamet underveis.

«Jaget» har premiere i september på TVNorge og Discovery+.

Les også: «Har det klikka for deg?» spurte Therese storøyd da Nils Jakob overrasket henne på julaften

2. Når sendes «Charterfeber»?

Denne uken er «Charterfeber» tilbake på TV3 og Viaplay. I sesong 12 er mange kjente fjes med, og Svein Østvik, best kjent som Charter-Svein, gjør comeback i serien.

– Rull ut den røde løperen, for jeg er back in business. Charter-Svein lever, og da blir det charterfeber, sier han selv i en pressemelding.

<b>«CHARTERFEBER»:</b> I forrige uke var «Charterfeber» tilbake på TV3 og Viaplay. I sesong 12 er mange kjente fjes med, og Svein Østvik, best kjent som Charter-Svein, gjør comeback i serien.
«CHARTERFEBER»: I forrige uke var «Charterfeber» tilbake på TV3 og Viaplay. I sesong 12 er mange kjente fjes med, og Svein Østvik, best kjent som Charter-Svein, gjør comeback i serien. Foto: Warner Bros. Discovery Norge, Serine Torp Drejer

På Gran Canaria er det duket for blant annet sol, bading, bananbåter, Irish Coffee, karaoke og vanskelig heis og aircondition i tillegg til kjærlighet, latter og minner for livet for de reiseglade nordmennene.

«Charterfeber» sendes på TV3 og Viaplay.

Les også: Charter-Hilde Skovdal: — Mamma ble min redning

3. Når sendes «Kongen befaler»?

Det er allerede duket for sesong 10 av populære «Kongen befaler» på TVNorge. «Kongen» Atle Antonsen og hans trofaste assistent og håndlanger Olli Wermskog skal nok en gang kaste fem nye deltagere ut i absurde, praktiske utfordringer og konkurranser.

Denne gangen har de toppet laget med skuespiller Aksel Hennie, TV 2-programleder Erik Solbakken, NRK-radioprogramleder Tara Lina Shahin og komikerne Else Kåss Furuseth og Bjarte Tjøstheim.

«Kongen befaler» har premiere i september på TVNorge og Discovery+.

Les også: Aksel Hennie: – Jeg ble bortskjemt

<b>«KONGEN BEFALER»: </b>Det er allerede duket for sesong 10 av populære «Kongen befaler» på TVNorge.
«KONGEN BEFALER»: Det er allerede duket for sesong 10 av populære «Kongen befaler» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery Norge

4. Når sendes «16 ukers helvete – bootcamp»?

Den tidligere skistjernen Martin Johnsrud Sundby og ernæringsfysiologen Anette Skarpaas Ramm er tilbake som mentorer i ny sesong av «16 ukers helvete – bootcamp» på TVNorge.

Denne gangen er det Fredrik Græsvik, Sigurd Sollien, Elin Tvedt, Sara Emilie Tandberg, Lars Erik Blokkhus og Erling Skurdal som skal gjøre forandringer i livsstilen gjennom fem ulike bootcamps i inn- og utland.

«16 ukers helvete – bootcamp» har premiere i september på TVNorge og Discovery+.

Les også: (+) Jenny Jenssen avslører sin slankemeny: – Dette spiser jeg nå

<b>«16 UKERS HELVETE - BOOTCAMP»: </b>Den tidligere skistjernen Martin Johnsrud Sundby og ernæringsfysiologen Anette Skarpaas Ramm er tilbake som mentorer i ny sesong av «16 ukers helvete – bootcamp» på TVNorge.
«16 UKERS HELVETE - BOOTCAMP»: Den tidligere skistjernen Martin Johnsrud Sundby og ernæringsfysiologen Anette Skarpaas Ramm er tilbake som mentorer i ny sesong av «16 ukers helvete – bootcamp» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery Norge, Ole Eltvik

5. Når sendes «71° nord – Norges tøffeste kjendis»?

Tom Stiansen er klar som programleder for 16. gang når det er er duket for en ny sesong av «71° nord – Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Han røper at det blir flere overraskelser på kjendisene, som nå dyttes ut av komfortsonen.

Årets deltagere er Myra, Ane Farstad, Malin Nesvoll, Tonje Frigstad, Espen Nakstad, Gaute Grøtta Grav, Espen Abrahamsen, Vidar Magnussen, Anna Anka, Henrik Borg, Carina Olset Hovda og Bernt Hulsker.

«71° nord – Norges tøffeste kjendis» har premiere i september på TVNorge og Discovery+.

Les også: Jan er en av hjernene bak «71 grader nord» – dette husker han best

<b>«71° NORD - NORGES TØFFESTE KJENDIS»:</b> Ny gjeng på langtur!
«71° NORD - NORGES TØFFESTE KJENDIS»: Ny gjeng på langtur! Foto: Warner Bros. Discovery Norge

6. Når sendes «Sinnasnekker’n»?

«Sinnasnekker’n» med Otto Robsahm var en populær TV-serie på TVNorge frem til 2018. Nå er programmet tilbake, og det med Erik Follestad som ny programleder.

<b>«SINNASNEKKER'N»: </b>Erik Follestad som ny sinnatagg!
«SINNASNEKKER'N»: Erik Follestad som ny sinnatagg! Foto: Warner Bros. Discovery Norge

– Som tidligere hockeyspiller er jeg jo en hissigpropp av natur, og i kombinasjon med svennebrevet mitt er jeg et opplagt valg som ny sinnasnekker, sier Robsham, som er utdannet håndverker og har svennebrev som tømrer.

«Sinnasnekker’n» har premiere i september på TVNorge.

Les også: Den nye Sinnasnekker'n: – Jeg blir lett forbannet

7. Når sendes «Alt for Norge»?

Den tidligere alpintstjernen Kjetil Jansrud er klar for nye utfordringer, og nå debuterer han som programleder på TVNorge med sesong 11 av «Alt for Norge».

I serien, som har hatt TV-pause i fem år, kommer 10 norsk-amerikanere til Norge for første gang for å lære alt om «moderlandet», og etter 12 uker kåres en vinner, som får oppleve et slektstreff med sin norske familie.

– Det kommer til å bli utrolig gøy å geleide norsk-amerikanerne rundt i Norge og få gjenoppleve landet gjennom deres øyne, sier Jansrud.

«Alt for Norge» har premiere i september på TVNorge.

<b>«ALT FOR NORGE»: </b>Den tidligere alpintstjernen Kjetil Jansrud debuterer som programleder på TVNorge!
«ALT FOR NORGE»: Den tidligere alpintstjernen Kjetil Jansrud debuterer som programleder på TVNorge! Foto: Warner Bros. Discovery Norge

8. Når sendes «Eventyrlig Camping»?

I 10 år har Halvor Bakke og hans team reist land og strand rundt og pusset opp hytter i «Eventyrlig oppussing» på TV3. Nå er Halvor klar med en ny vri av programmet.

<b>«EVENTYRLIG CAMPING»: </b> Kjendisene pusser opp campinghytter!
«EVENTYRLIG CAMPING»: Kjendisene pusser opp campinghytter! Foto: Viaplay Group

Denne gangen tar han med seg seks kjendiser til Raet Camping utenfor Arendal. På seks dager skal Andreas «TIX» Haukeland, Line Verndal, Kjartan Skjelde, Siri Kristiansen, Henrik Mestad og Yasmin Mehmood pusse opp hver sin nedslitte campinghytte. Underveis bor deltagerne i hvert sitt telt rundt bålplassen.

«Eventyrlig Camping» har premiere i oktober på TV3.

Les også: Halvor Bakke og Julian hadde bare vært på én annen visning da de slo til på leiligheten

Denne saken ble første gang publisert 23/08 2024, og sist oppdatert 23/08 2024.

Les også