SJEKK DITT Høst-HOROSKOP

Horoskop for høsten 2024

Her er horoskopet for høsten 2024 for alle 12 stjernetegnene.

Pluss ikon
<b>HOROSKOP</b>: Her er høsthoroskopet for 2024!
HOROSKOP: Her er høsthoroskopet for 2024! Foto: Getty Images
Sist oppdatert

22. september beveger Solen seg inn i Vektens tegn og det er høstjevndøgn. Fra 22. oktober beveger Solen seg inn i Skorpionen, og 21. november inn i Skytten, før den i slutten av året 21. desember beveger seg inn i Steinbukkens tegn og det er vintersolverv.

Alle som er født på høsten, vil få ekstra energi og pågangsmot, føle på medgang og økt optimisme når Solen passerer deres tegn. Alle tegn vil oppleve en endring i energinivået i ulike livsområder når tiden skrider fremover.

Måneformørkelsen 18. september belyser den åndelige ­delen av livet, ubetinget kjærlighet og mangelen på det. Det er naturlig å bli oppmerksom på slike tema og ta grep som gjør at de får mer kontakt med sitt indre og med naturen generelt.

Solformørkelsen 2. oktober i Vektens tegn åpner for å sette i gang med nye prosjekter og involvere seg mer i nære relasjoner og kjærlighetsforhold. Behovet for å kjenne mer på tosomhet og nærhet, forelskelse og romantikk forsterkes.

Overfladisk kjærlighet gir lite tilbake. Nå er det tid for å dykke litt dypere inn i dette temaet og stake ut en ny kurs som åpner for mer nærhet og romantikk. Merkurs ferd bakover fra 26. november til 14. desember antyder at det kan oppstå forsinkelser eller misforståelser. Det er en tid for å senke tempoet og vente med ­viktige avgjørelser.

Det er god grunn til å feire kjærligheten og optimismen i høst. Med Jupiter gjennom Tvillingenes tegn øker optimismen og hastigheten på det meste, både i relasjoner, forretninger, sosial og intellektuell utveksling, bruk av kunstig intelligens og teknologi, samt ekspansjon av ditt sosiale nettverk og formidling av informasjon.

En riktig god høst ønskes deg.

Astrolog Nina Skjemstad.
Astrolog Nina Skjemstad. Foto: Svein Brimi

Væren

En ny fase begynner i nære relasjoner.

Væren er et ledende ildtegn som forbindes med lidenskap, entusiasme og målrettet fokus. Væren har evnen til å se muligheter før andre rekker å løfte blikket. Væren er pioner, innovatør og har mot til å satse. Værens stikkord er aksjon. Man liker å nå målene raskt og effektivt. Væren er ivrig, rastløs, utålmodig og tenker på neste mål.

Les ukeshoroskopet til Væren her.

Generelt:

Det er fullmåne og supermåne 17. oktober i ditt tegn, og det indikerer at du kan bli ekstra sensitiv og følsom i dagene rundt fullmåne. Fra 22. september beveger Solen seg inn i Vektens tegn og retter lyset mot nære relasjoner de neste fire ukene. Det kan føre til at du tilpasser deg nære kontakter mer enn du fokuserer på egne behov. Kanskje vil det gi deg mer i retur.

Fra 22. oktober beveger Solen seg inn i Skorpionens tegn og belyser ressurser du deler med andre, både profesjonelt og privat. Fra 21. november beveger Solen seg inn i Skyttens tegn og retter lyset mot ekspansjon, frigjøring, vekst og utvikling, og fra 21. desember er det vintersolverv og tid for å rette fokuset mot resultatene av målene du har hatt i år.

<b>VÆREN</b>: Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren.
VÆREN: Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren. Foto: Getty Images

Kjærlighet:

Solformørkelsen 2. oktober i tegnet overfor ditt åpner for en ny begynnelse i romantiske anliggender. Det er tid for å involvere din kjære eller en potensiell partner i dine planer. Single kan møte den rette, og du er generelt mer åpen for et forhold enn du har vært på lenge. Fra 22. september beveger Solen seg inn i Vektens tegn og øker interessen for å se nærmere på hvilke felles interesser du og din kjære har. Det inspirerer til felles investeringer.

Merkurs vending bakover fra 26. november til 14. desember utvider perspektivet og viser et større bilde av situasjonen. Din planet Mars’ vending bakover fra 6. desember 2024 til 23. februar 2025 bekrefter at du kan ombestemme deg i visse avgjørelser. Din indre kraft blir sterkere og du bli tydeligere. Tenk deg godt om før du satser.

Helse:

Din helseplanet Merkur beveger seg bakover fra 4. til 27. august og minner om å være oppmerksom på hva du bruker tid og energi på, samt hvilken livsstil du fører. I perioden frem til 22. september er det naturlig å studere detaljene i daglige rutiner og perfeksjonere dem.

Måneformørkelsen 18. september belyser også hva du ønsker å gi slipp på, og det kan inspirere til å gjøre en utrenskning. Solformørkelsen 2. oktober øker interessen for å invitere noen til å være trene sammen med deg.

Økonomi:

Solformørkelsen 2. oktober åpner for en ny begynnelse i samarbeidsforhold, i kollegiale relasjoner og i forholdet til bank, forsikring eller andre du involverer deg i rent finansielt. Fra 22. september og de neste fire ukene vil du se tydeligere hvem du ønsker å involvere deg i og samarbeide med. En ny fase begynner.

Fra 21. desember og de neste fire ukene beveger Solen seg gjennom Steinbukkens tegn og belyser resultatene av dine bragder. Det inspirerer til å gjøre mer for å imponere noen på din vei. Siden din planet Mars også beveger seg bakover, er det naturlig å gå dypere til verks for å styrke ditt renomme, din status og posisjon. Med Jupiter gjennom Tvillingenes tegn har du en naturlig teft for å kommunisere og formidle det du ønsker å dele av informasjon. Kjøp og salg, avtaler og kontakter er et viktig tema i høst.

Tyren

Verdiene øker i løpet av høsten.

Tyren er et fast jordtegn som forbindes med sansene. Det er syn, hørsel, hud, lukt og smak. Det gjør at man reagerer ekstra sterkt på alle lyder,lukter og farger. En tyr kan føle smerter i kroppen ved ubalanser. Tyren er tålmodig, utholdende, søker fred,stabilitet, trygghet og ro. En tyr er lojal, trygg, sensitiv og sensuell.

Les ukeshoroskopet til Tyren her.

<b>TYREN</b>: Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren.
TYREN: Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren. Foto: Getty Images

Generelt:

Det dreier seg mye om relasjoner i høst. Ditt forhold til dem du omgås, som med vennskap, parforhold, arbeids­forhold og relasjoner du har felles investeringer med. Måneformørkelsen 18. september kan føre til at du endrer perspektiv overfor venner og kontakter. Du ser ditt forhold til likesinnede i et nytt lys. En fase er over og det åpner for en ny. Du ser klarere hvem som betyr mye for deg og hvem du ønsker å dyrke forholdet til fremover.

Mars beveger seg bakover fra 6. desember i Løvens tegn frem til 23. februar 2025. Det berører privatlivet, røtter, bakgrunnog familie. Det er naturlig å vie ekstra oppmerksomhet til familie og nærforhold i den perioden.

Kjærlighet:

Merkur beveger seg bakover fra 4. til 27. august og er tilbake til utgangspunktet 12. september. Det kan føre til diskusjoner om hva du og din kjære ønsker å prioritere i privatlivet og ­familien. Noen brikker kan lande i begynnelsen av september. Solens ferd fra 22. oktober til 22. november gir ekstra energi i parforhold. Det er en tid for flørting og romantikk. Single kan møte den rette i denne perioden.

Når Solen ankommer Skyttens tegn fra 22. november, er det aktuelt å rette blikket desto mer mot samboerskap, forlovelse og bryllup. Å bli enige om felles investeringer er aktuelt. Det er en fin tid for å knytte tettere bånd til din kjære. Å være på tilbudssiden og tilpasse deg din kjæres ønsker kan gi deg fordeler på sikt.

Helse:

Solens posisjon fra 22. september til 22. oktober indikerer økt fokus rundt helse, livsstil og fysisk aktivitet. Solformørkelsen 2. oktober åpner for en ny begynnelse. En fase er over og det er tid for å tenke nytt. Det øker interessen for å perfeksjonere livsstilen, kostholdet og å gjøre mer for å engasjere seg i økt fysisk aktivitet. Å finne aktiviteten som du interesserer deg for og liker å gjøre, kan inspirere til å være mer aktiv. Gjennomfør en grundig helsesjekk om det er lenge siden du har gjort det.

Økonomi:

Din finansplanet Merkur, beveger seg bakover fra 4. til 27. august og fra 26. november til 14. desember. Dette indikerer perioder der du kan ombestemme deg i finansielle saker. Innhent flere opplysninger i saker du trenger å vite mer om og unngå forhastede avgjørelser. Solens ferd gjennom Skyttens tegn fra 22. november til 21. desember øker engasjementet i finansielle saker. Interessen for å gjøre det som skal til for å øke inntekten og verdiene, forsterkes i den perioden.

Nymånen 1. desember åpner for en ny begynnelse. Det kan lede til nye investeringer i eiendom eller bolig. Ny jobb er i sikte for dem som ønsker det. Hellet er med deg i finansielle saker og prosjekter du engasjerer deg i. Fullmånen 15. desember belyser personlige verdier og indikerer at en fase er fullført. Det kan føre til salg av verdier du ikke lenger ønsker å beholde for å frigjøre midler til noe annet. Verdiene øker i løpet av høsten.

Tvillingene

Du er i en betydningsfull utvikling.

Tvillingene er et bevegelig lufttegn som forbindes med et klart overblikk og en rask og skarp hjerne. Tvillinger er mentale, intelligente og liker kommunikasjon. De er nysgjerrige, sosiale, kvikke i replikkene, fanger opp situasjonen raskt og tenker kjapt. De kan rekke mange oppgaver samtidig på kort tid, og de ser raskt mulighetene og begrensningene.

Les ukeshoroskopet til Tvillingene her.

<b>TVILLINGENE</b>: Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene.
TVILLINGENE: Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene. Foto: Getty Images

Generelt:

Denne høsten byr på refleksjoner rundt retningen forover. Fullmånen 17. oktober belyser veien videre og indikerer at perspektivet endrer seg. Det kan føre til at du revurderer målene du har satt deg. Din planet Merkurs vending bakover i august kan prege bildet frem til 12. september og dens ferd bakover fra 26. november til 14. desember indikerer en tid for å senke tempoet, revurdere hva du bruker tid på og være bevisst dine prioriteringer.

Fullmånen 15. desember i Tvillingenes tegn indikerer at du ser deg selv i et klarere lys. Det øker behovet for å gi slipp på det som hindrer videre vekst. Mars’ ferd bakover fra 6. desember 2024 til 23. februar 2025 forsterker tankene du har båret på en stund. Du fristes til å gjøre endringer i hva og hvem du bruker tid på.

Kjærlighet:

Solen beveger seg inn i området for lidenskap, romantikk og kjærlighet fra 22. september, og det indikerer at vitaliteten, viriliteten og tiltrekningskraften øker. Solformørkelsen 2. oktober åpner for en ny begynnelse i kjærlighetsanliggender. Det kan føre til en forelsk­else eller romanse. Din magnetisme er ekstra sterk, og forlovelse og bryllup er aktuelt. Svangerskap er tema for de fruktbare.

Solens ferd gjennom Skyttens tegn fra 22. november belyser forholdet til din kjære og øker interessen for å tilfredsstille din partners ønsker og behov. Unngå å miste deg selv på veien. Merkur på vei bakover fra 26. november til 14. desember i samme område kan tyde på at uenigheter eller misforståelser kan oppstå om du ikke holder fast på dine ønsker. Nymånen1. desember i Skyttens tegn åpner for en ny begynnelse.

Helse:

Solens ferd fra 22. oktober til 22. november retter søkelyset mot helse og livsstil. Det gjør at du ser tydeligere hvilken livsstil du har og hva du ønsker å endre. Din planet Merkur beveger seg bakover fra 4. til 27. august og fra 26. november til 14. desember. Det kan føre til at energinivået er litt lavere ­disse periodene. Kroppsdelen som forbindes med ditt tegn, er nervesystemet, lungene og hendene. Du kan bli satt ut hvis du opplever noe som gjør at du mister kontrollen. For mye følelser kan også føre til økt nerveaktivitet. Sørg for å puste dypt og få nok luft.

Økonomi:

Måneformørkelsen 18. september i toppen av horoskopet indikerer at en fase er fullført i forbindelse med ambisjoner og karriere. Du ser klarere hva du ikke lenger ønsker å fortsette med og hva du vil vurdere å fullføre og avslutte. Behovet for å prioritere kreative aktiviteter forsterkes. Fra 21. desember ankommer Solen området for inntekter, bank og forsikring. Det indikerer at du kan vurdere å skifte jobb eller å investere i bolig eller annet.

Nymånen 30. desember i Steinbukkens tegn åpner for en ny begynnelse i inntekter, verdier og eiendeler. En ny fase begynner i den forbindelse, og det er tid for å sette seg nye mål i forbindelse med hva du yter og hva du ønsker å få i retur. Omprioritering og jobbskifte er aktuelt for noen.

Krepsen

Ta roret og sett deg nye mål.

Krepsen er et ledende vanntegn, og krepsene er ekstremt følsomme og sensitive. De er medfølende, omsorgsfulle og dypt emosjonelt engasjert i det de involverer seg i. Krepsen føler seg frem i alle situasjoner; de liker å være selvstendig og bestemme selv. Krepsen føler månens faser og svinger i takt med den. Dette er et introvert tegn som trenger tid på å absorbere. De er menneskekjennere.

Les ukeshoroskopet til Krepsen her.

<b>KREPSEN</b>: Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen.
KREPSEN: Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen. Foto: Getty Images

Generelt:

Solformørkelsene i toppen av horo­skopet de to siste årene har innflytelse på din status og posisjon. Din rolle i samfunnet er i endring, og det betyr at du kan oppnå det du ønsker. Solformørkelsen 2. oktober åpner for en ny begynnelse i familien og privatlivet. Det indikerer en endring i forholdet til deg selv og ditt indre ståsted.

En ny fase begynner der du føler deg tryggere på deg selv. Det indikerer også at din rolle i familien tar en ny vending. Får du barn eller barnebarn, kan det indikere ny rolle i seg selv. Det er tid for å definere for deg selv hvilken rolle du ønsker å ta i familien. Du er en leder­type, igangsetter og det er naturlig å ta initiativ. Ta ansvaret som det innebærer. Ikke vent på at andre skal ta grep om det du ønsker skal skje.

Kjærlighet:

Måneformørkelsen 18. september kan merkes for Krepsens del. Den belyser dine fremtidsvisjoner. Forventninger du har, kan vise seg ikke å samsvare med virkeligheten. Solformørkelsen 2. oktober indikerer begynnelsen på en ny fase i privatlivet og familien. Fra 22. oktober øker energien i området for lidenskap og kjærlighet. Du kan bli truffet av Amors piler. Single kan møte den rette og det er tid for lidenskapelig utfoldelse.

Svangerskap og bryllup er tema for noen, mens lek, moro og kontakt med barn og barnebarn er aktuelt for andre. Fra 21. desember belyses parforhold og gjør at du ser din kjære i et klarere lys. Det er en fin tid for å gi av deg selv. Nymånen 30. desember i Steinbukken inviterer til en ny begynnelse. Skap stemningen du ønsker.

Helse:

21. november ankommer Solen området for livsstil, helse og daglige rutiner. Nymånen 1. desember øker interessen for å sette i gang med nye helseregimer og rutiner. Hvordan du forvalter din tid, er et viktig tema. Er du allerede aktiv, kan fokuset rundt hva du spiser og drikker øke. For mye inntak av alkohol eller andre giftstoffer kan vise seg å skape utfordringer. Det er tid for å studere nærmere hvordan du nærer deg selv. Brystpartiet og magen er Krepsens domene. For mye eller for lite av noe kan slå begge veier. Finn en balanse mellom følelser og matinntak.

Økonomi:

Solformørkelsen i vår indikerer en ny begynnelse i ambisjoner og karriere. Det er opp til deg å velge retning. Fullmånen 17. oktober i samme tegn indikerer at en fase er over, noe er fullført og det er tid for å gi slipp på oppgaver du ikke lenger ønsker å drive med. Det kan være på tide å justere målene noe. Merkur bakover fra 4. til 27. august og fra 26. november til 14. desember belyser detaljene i finansielle saker, rutiner og arbeidsoppgaver.

Det er tid for å sette tempoet ned slik at du kan innhente alle opplysninger og få orden i sakene. Det gjør det enklere å justere prioriteringene og øke effektiviteten. Mars bakover fra 6. desember 2024 til 23. februar 2025 viser at du kan revurdere hva du vil prioritere.

Løven

Din rolle i privatlivet er ekstra kraftfull.

Løven er et fast ildtegn som er lidenskapelig, impulsiv, engasjert og konsentrert. Løver er beskyttende og kontrollert, leken og morsom. Løven er selskapelig, underholdende, sjenerøs og godhjertet. Noen Løver liker å være i sentrum for oppmerksomhet og elsker drama. Kjærlighetskraften og skapertrangen er en sterk motivasjon og drivkraft.

Les ukeshoroskopet til Løven her.

<b>LØVEN</b>: Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven.
LØVEN: Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven. Foto: Getty Images

Generelt:

Merkur beveger seg bakover fra 5. til 28. august og gjør at du kan se deg selv, dine behov og din livsstil i et ­klarere lys. Interessen for å sosialisere, lære noe nytt og utveksle informasjon øker. Det indikerer en tid for å utvide dine kunnskaper og øke evnen til å formidle og uttrykke det du har på hjertet. Fra oktober kan det være tid for å se nye muligheter.

Solens ferd i perioden fra 22. september til 22. oktober øker behovet for å planlegge og prioritere. Ditt sinn er skjerpet og du har et utvidet overblikk. I perioden fra 22. oktober til 22. november øker engasjementet i familie og privatliv, røtter og bakgrunn. Mars bakover fra 6. desember frem til 23. februar 2025 anmoder om å redusere tempoet og vende blikket innover. Det er tid for å erkjenne hva du vil og styrke deg selv før du haster videre.

Kjærlighet:

I perioden fra 22. oktober til 21. november belyses privatlivet og forholdet til familien. Hvis alle skal vente på at andre skal ta initiativ, kan det bli lite sosialt. Vær den som inviterer hvis du ønsker mer kontakt med dine kjære. Solens posisjon fra 21. november indikerer en periode for lidenskap, forelskelse, amorøse øyeblikk og morsomme aktiviteter. Vitaliteten og viriliteten eskalerer, konkurranseinstinktet øker og energien er på topp.

Merkurs ferd bakover fra 26. november til 14. desember forsterker behovet for å reflektere og revurdere. Det kan ­oppstå misforståelser om du ikke er tydelig i kommunikasjonen. Nymånen 1. desember i Skytten åpner for en ny begynnelse i romantiske anliggender. Svangerskap og bryllup er aktuelt.

Helse:

Hjertet er organet som hører til Løvens tegn. Alle følelser er ekstra sterke. Kjærligheten, omsorgen og beskyttertrangen overfor dine nære dominerer. Mars beveger seg bakover i ditt tegn fra 6. desember og ut året. Det indikerer en tid for å kjenne etter hvordan energinivået er overfor forbruket. I lidenskapens hete kan du ende med å overdrive.

Fra 21. desember ankommer Solen området for helse og livsstil. Har du brent lyset i begge ender, kan du merke at du blir ekstra sliten. Det er tid for å senke tempoet fra nyåret.

Økonomi:

Måneformørkelsen 18. september belyser verdier, ressurser og eiendeler du har vokst fra. Saturns posisjon indikerer en tid for å få oversikt over hva det strengt tatt er nødvendig å bruke penger på. Du kan få trangere økonomi ved å investere i noe som gir større ­verdi på sikt. Du kan også få flere oppgaver eller mer ansvar uten at lønnen stiger nevneverdig.

Fullmånen 15. november gjør at du ser resultatene av dine bragder i et klarere lys. Nymånen 1. november øker selvtilliten og styrker fundamentet. Fullmånen 15. desember antyder en tid for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs. Hvem du samarbeider med, har også innflytelse på resultatene fremover.

Jomfruen

Nye jobbmuligheterer i sikte.

Jomfruen er et bevegeligjordtegn som er opptatt av renhet og ekthet. Jomfruer analyserer, sorterer og eliminerer. De er praktiske, nøyaktige og detaljorienterte. En jomfru har behov for renhet, orden og system for å bli effektiv. Jomfruer liker å skape med hendene, har god hukommelse, er hjelpsom og serviceinnstilt, og de trenger at noen trenger dem.

Les ukeshoroskopet til Jomfruen her.

<b>JOMFRUEN</b>: Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen.
JOMFRUEN: Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen. Foto: Getty Images

Generelt:

Høsten starter med din planet Merkur på vei bakover fra 4. til 27. august, og det øker behovet for å reflektere rundt hvem du er og hva du vil. Måneformørkelsen 18. september i området for nære relasjoner gjør at du ser dine relasjoner i et klarere lys. Det indikerer at en fase er fullført, og det kan føre til at du avslutter forhold eller distanserer deg for å innlede noe som passer bedre for den du er nå.

Merkur beveger seg også bakover fra 26. november til 14. desember og senker tempoet i privatlivet. Forholdet til foreldre og generasjoner eldre enn deg kan kreve mer oppmerksomhet. Revurdering i forbindelse med bolig og eiendom er også aktuelt. Det er naturlig å vie mer oppmerksomhet til familien.

Kjærlighet:

Måneformørkelsen 18. september har innflytelse på parforhold. Du ser din kjære i et klarere lys og blir mer oppmerksom på hva du ønsker deg mer eller mindre av. En fase er over og det er tid for å legge noe bak seg. Er du singel, kan du vurdere å legge singel­tilværelsen bak deg. Det er generelt tid for å legge fortiden bak seg hva angår parforhold.

Jomfruer kan ha en utfordring med å forplikte seg fordi de kan føle de går glipp av bedre muligheter. Utfordringen er at man kan være veldig kritisk. Det kan føre til distanse. Solen beveger seg inn i Steinbukkens tegn21. desember og øker interessen for romantikk, kjærlighet og amorøse engasjement. Single kan møte den rette og en ny fase begynner.

Helse:

Din planet Merkurs ferd bakover fra 4. til 27. august og fra 26. november til 14. desember kan senke tempoet og redusere energinivået. Mars’ ferd bakover fra 6. desember kan også føre til en tid med mindre energi og mye tankevirksomhet. Det er en tid for utrenskning, kroppslig og mental renselse.

Kroppsdelen som forbindes med Jomfruens tegn, er tarmene. Behovet for å kunne skille klinten fra hveten psykisk som fysisk er ekstra stor. Har du for mange jern i ilden, kan det bli for mye å fordøye. Vær spesielt årvåken i periodene din planet Merkur og Mars beveger seg bakover. En overkommelig og sunn livsstil har positiv virkning på energinivået.

Økonomi:

Solformørkelsen 2. oktober inviterer til en ny begynnelse i verdispørsmål og finansielle saker. Det kan inspirere til investering i bolig eller andre større verdier. Å bruke flere av dine egen­skaper frister også. Det kan føre til jobbskifte, enten fordi du får utvikle dine talent eller fordi inntekten øker. Solens ferd fra 22. september til 22. oktober belyser dine verdier og gjør at du ser tydeligere hva du har og hva du ønsker å utvikle eller skaffe deg.

Fullmånen 17. oktober belyser verdier du anser deg ferdig med. Fullmånen 15. desember belyser toppen av horoskopet og gjør at du ser tydeligere hvilke resultater du har skapt. Forholdet til autoriteter blir også avklart. Det kan føre til nye avgjørelser.

Vekten

En ny begynnelse er naturlig i nærforhold.

Vekten er et ledende lufttegn som forbindes med balanse, harmoni og fokus på likevekt og rettferdighet. Vekten søker sin motvekt og liker mental utveksling. Behovet for fred og harmoni er stort. Vekten har et bredt overblikk og evner å være objektiv og diplomatisk. Vekter er igangsettere, kan være konfliktsky, sosial, intelligent, rasjonell, sensuell, vakker og har sterk rettferdighetssans.

Les ukeshoroskopet til Vekten her.

<b>VEKTEN</b>: Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten.
VEKTEN: Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten. Foto: Getty Images

Generelt:

Solen passerer ditt tegn fra 22. september til 22. oktober og belyser forholdet til deg selv, til ditt image, utseende og hvordan du fremstår. Det er naturlig å rette blikket mot image og utseende, ny stil og alt som kan styrke ditt image. Solformørkelsen 2. oktober i ditt tegn kan merkes i august og åpner for en ny fase i forholdet til deg selv.

En fase er over og det er tid for å gi slipp på fortiden. Du har kjent på dette i minst ett år siden forrige solformørkelse i ditt tegn. Det er nå lettere å gjøre tiltakene du har tenkt på. Nymånen 1. desember og tiden frem til 21. desember belyser dine prioriteringer. Hvordan du planlegger, kommuniserer, formidler og bruker tiden, blir betydningsfullt.

Kjærlighet:

Solformørkelsen 2. oktober bidrar til å skape endringer i deg som påvirker dine nære relasjoner. Det er naturlig å bli oppmerksom på egne behov, så vel som hva og hvem du ønsker å involvere deg i. Det kan påvirke både om du er singel eller lever i forhold. Muligheten til å stråle på ditt aller beste og sjarmere noen på din vei er ekstra stor i høst.

En ny fase begynner både i forholdet til deg selv og til din kjære. Fullmånen 17. oktober belyser parforhold og gjør at du ser ditt forhold i et klarere lys. Din kjærlighetsplanet Mars på vei bakover fra 6. desember 2024 til 23. feb­ruar 2025 kan påvirke livsmålene og veien videre i status og posisjon. Det er tid for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs i nære relasjoner.

Helse:

Måneformørkelsen 18. september belyser detaljene i livsstil og helse. Du ser daglige rutiner og det du driver med i et klarere lys. En fase er over, det er tid for å gi slipp på noen uvaner og legge en fase bak deg. Merkur, din planet for helse og ditt indre liv, beveger seg bakover fra 4. til 27. august og fra 26. november til 14. desember. Det indikerer perioder for å senke tempoet og være mer nøyaktig med kosthold, ernæring og fysisk aktivitet. Nok luft, vann og bevegelse har en styrkende virkning. Tilskudd av mineraler, som kalsium og magnesium, kan ha en positiv effekt.

Økonomi:

Solens ferd gjennom Skorpionens tegn 22. oktober til 21. november belyser dine verdier, finanser, inntekter og eiendeler. Du ser også klarere hvilke evner og talent du ennå ikke har utnyttet og som du nå kan vurdere å utfolde deg med. Fullmånen 15. november belyser ressurser du deler med andre, som med din kjære, banken, arbeids­giver og leieforhold.

Nymånen 1. november inspirerer til å investere i bolig, eiendom eller andre verdier, så vel som å publisere noe du har skapt. Mars beveger seg bakover fra 6. desember 2024 til 23. februar 2025. Det kan føre til at du ombestemmer deg i visse saker du har involvert deg i. Kanskje skifter du kurs eller setter deg nye mål. Vær tydelig rundt hva du virkelig ønsker å oppnå før dette.

Skorpionen

Kjærligheten kan ta en ny vending.

Skorpionen er et fast vanntegn som forbindes med lidenskap, emosjonelt engasjement og intensitet. Skorpionen har et skarpt blikk og gjennomskuer situasjoner, er tålmodig, utholdende og har evnen til og løfte seg selv ut av dype kriser. De har behov for å tilbringe tid i sin egen hule for å styrke seg selv.

Les ukeshoroskopet til Skorpionen her.

<b>SKORPIONEN</b>: Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen.
SKORPIONEN: Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen. Foto: Getty Images

Generelt:

Solen passerer ditt tegn fra 22. oktober til 21. november. Det innleder den beste perioden i år for deg. Når Solen passerer ditt tegn, øker som oftest energinivået, vitaliteten og engasjementet. Din karisma og tiltrekningskraft forsterkes, og det gjør at du blir lagt merke til.

Måneformørkelsen 18. september retter lyset mot ditt selvuttrykk, og det indikerer at en fase er fullført. Du kan virke sliten rundt månefasen og trenger noe tid for å reflektere. Solen gjennom Steinbukkens tegn fra 21. desember øker interessen for å sosialisere og uttrykke noe du har på hjertet før det nye året setter inn. Denne høsten bidrar til bevisstgjøring og klarhet rundt selvuttrykk og kreativitet.

Kjærlighet:

Måneformørkelsen 18. september belyser intime relasjoner. Noe er fullført og trenger en avslutning. Du ser klarere hva du ønsker å utvikle, enten du er singel eller lever i en relasjon. En fase er over og det åpner for noe nytt. Å forplikte deg eller hengi deg til din kjære er tema for noen. Relasjoner du ikke lenger ønsker å involvere deg i, blir tydeligere og et endelig brudd er aktuelt.

Fullmånen 15. november belyser emosjonelle saker du ønsker å legge bak deg. Nymånen 1. november i ditt tegn åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv. Du krever mer av deg selv og din kjære. Solformørkelsen 2. oktober gjør deg bevisst på hvordan du ser på de fleste situasjoner. Du blir mer handlekraftig.

Helse:

Fullmånen 17. oktober belyser livsstil, helse og daglige rutiner. En fase er fullført og det er tid for å legge en fase bak seg. Solens ferd fra 22. september til 22. oktober belyser de små detaljene som må være på plass for optimalhelse.

Solformørkelsen åpner for en ny begynnelse i bevisstgjøringen rundt fortiden, vaner og rutiner. Det er tid for utrenskning. Mars på vei bakover fra 6. desember minner om å ta en helsesjekk om det er lenge siden sist. Dine kjønnsorganer, leveren og nesen forbindes med Skorpionens tegn.

Økonomi:

Din finansplanet Merkurs ferd bakover fra 4. til 27. august, og fra 26. november til 14. desember, indikerer perioder for å redusere forbruket og sette sparekniven på. Sørg for å skape orden og system i økonomi og finansielle saker. Fra 21. november til 21. desember ­belyses dine personlige verdier, og nymånen 1. desember åpner for en ny begynnelse i finansielle saker. Det kan inspirere til investering i bolig, eiendom, aksjer, fond eller andre større ­verdier. Det kan også belyse jobb­situasjonen og lede til ny jobb for noen.

Din planet Mars på vei bakover fra 6. desember til 23. februar 2025 antyder en tid for å senke tempoet og reflektere mer rundt veien videre. Unngå de store beslutningene i den perioden. Fullmånen 15. desember retter energien mot verdier du har vokst fra. Å sørge for finansiell oversikt er nødvendig i disse dagene.

Skytten

Det er tid for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs.

Skytten er et bevegelig ildtegn som forbindes med engasjement, lidenskap, impulsivitet, nysgjerrighet og visdom. Nysgjerrigheten er ekstra sterk og fungerer som en drivkraft og motivasjon. Skytter er eventyrere, optimistiske, glade, oppfinnsomme og trives med å inspirere. Behovet for å utvide perspektivet øker interessen for å reise, utforske, søke kunnskap og tenke stort.

Les ukeshoroskopet til Skytten her.

<b>SKYTTEN</b>: Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten.
SKYTTEN: Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten. Foto: Getty Images

Generelt:

Måneformørkelse 18. september belyser ditt fundament, forholdet til familien, foreldre, barndom og oppvekst. Det gjør at du tydeligere kan se mønstrene du har levd etter i eget liv. Solens posisjon fra 22. september til 21. november indikerer at ditt sosiale liv eskalerer og venner er et viktig tema. Din rolle i vennekretsen kan få sterkere betydning.

Solen ankommer ditt tegn 21. november og gjør at du ser deg selv i et klarere lys. Nymånen 1. desember i samme tegn åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv. Din sjarm og utstråling er ekstra sterk, og du har stor innflytelse på dem du omgås. I desember er det tid for å senke tempoet, reflektere mer og unngå å overdrive aktivitetsnivået. Tilbring mer tid med barn og barnebarn i denne perioden om det er mulig.

Kjærlighet:

Fullmånen 17. oktober belyser romantikken og lidenskapen i livet. Behovet for å engasjere deg mer i intimitet og nærhet forsterkes. Solens ankomst i ditt tegn 21. november øker livsgleden, engasjementet og pågangsmotet. Du blir lagt merke til. Du kan tiltrekke deg mer oppmerksomhet fra din kjære i denne perioden.

Det er naturlig å øke fokuset rundt image og utseende, og ønsket om å ta seg godt ut forsterkes. Muligheten til å møte flere potensielle beilere er absolutt til stede om du er åpen for det. Et vennskap kan utvikle seg til noe mer. Fullmånen 15. desember i området for parforhold gjør at du ser din kjære i et klarere lys. En fase er fullført. Legg fortiden bak deg.

Helse:

Solen belyser din livsstil og helse. Fra 22. oktober ser du klarere hva du lengter etter eller har undertrykt. Fullmånen 15. november retter lyset mot vaner og rutiner du ønsker å perfeksjonere, forbedre og optimalisere. Skytten forbindes med hoftene, lårene og musklene.

Du trenger å oppleve rask fremgang i dine aktiviteter for å bli motivert. Sykling, skiturer, gåturer med motbakke, slalåm, vekttrening, badminton og løping er aktiviteter som kan inspirere. Unngå å forhaste deg, spesielt i desember. Gjør trening til en lek.

Økonomi:

Merkur på vei bakover fra 4. til 27. august øker behovet for å reflektere rundt hva du ønsker å prioritere fremover. Solformørkelsen 2. oktober kan merkes noen måneder tidligere. Det indikerer en ny begynnelse i ambi­sjoner, fremtidsmål og involvering i grupper med likesinnede. Det er tid for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs. Fremtidens muligheter og høyteknologi inspirerer deg.

I perioden Solen passerer ditt tegn fra 22. november til 21. desember blir du lagt merke til. Det kan føre til jobbskifte. Solens ankomst i området for verdier og økonomi 21. desember belyser dine verdier de neste fire ukene og øker behovet for å ta nye beslutninger i forretninger, kjøp og salg. Spesielt ved nymånen 30. desember.

Steinbukken

En ny fase i status og posisjon er tema.

Steinbukken er et ledende jordtegn som søker resultater, er målrettet, disiplinert, seriøs og ambisiøs. Steinbukken stiller krav til seg selv og andre, og de trenger et mål å jobbe mot. De kjenner på kroppen hva som skjer, og er ofte oppmerksom på andres behov. Når målet er i sikte, er steinbukken disiplinert og konsentrert. Noen kan bli for seriøse.

Les ukeshoroskopet til Steinbukken her.

<b>STEINBUKKEN</b>: Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken.
STEINBUKKEN: Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken. Foto: Getty Images

Generelt:

Solformørkelsen i toppen av horoskopet 2. oktober åpner for en ny begynnelse i livsmål og ambisjoner. Det er andre året dette skjer, og det bringer deg nærmere resultatene du ønsker å oppnå. Måneformørkelsen 18. september belyser prioriteringene. For å oppnå mål, må de prioriteres, enten det er ­privat eller profesjonelt.

Fullmånen 17. oktober belyser det du trenger å gi slipp på og legge bak deg for å kunne lykkes med det du prioriterer. Solens posisjon fra 22. oktober til 22. november, og nymånen 1. november, retter lyset mot dine målsettinger og mot tydelighet og økt effektivitet. Fra 21. desember ankommer Solen ditt tegn og innleder den beste perioden i året for din del. Det gjør at du får ekstra energi og pågangsmot, og din sjarm forsterkes.

Kjærlighet:

Månen og Venus er dine kjærlighetsplaneter og de har innflytelse på nære relasjoner. Måneformørkelsen 18. september belyser dine prioriteringer og engasjement. Du ser klarere konsekvensene av dine valg. Solformørkelsen 2. oktober åpner for en ny fase i status og posisjon. For noen kan det føre til samboerskap, forlovelse og bryllup.

Fra 11. november til 7. desember passerer din kjærlighetsplanet Venus ditt tegn, og da økes tiltrekningskraften din.Det gjør at du kan tiltrekke deg potensielle partnere og innlede en romanse. Du kan også idealisere noe, men kjærlighet og romantikk har høy prioritet. Fullmånen 15. november belyser hva du med fordel kan legge bak deg av urealistiske forventninger. Solens ankomst i ditt tegn 21. desember øker lidenskapen.

Helse:

Solens ferd i perioden 21. november til 21. desember belyser din livsstil og helse. Det gjør deg ekstra oppmerksom på hvordan du lever og hva du trenger å forbedre eller justere. Nymånen 1. desember åpner for en bevisstgjøring rundt uvaner og manglende rutiner. Det inspirerer til ny begynnelse i optimaliserte helseregimer.

Skjelettet, tennene og membraner er kroppsdeler knyttet til Steinbukken. Det gjør at bevegelse og nok kalsium er helsebringende. Fullmånen 15. desember belyser vaner og rutiner som ikke er håndtert. Det kan være lurt å ta en helsesjekk.

Økonomi:

Solen ankommer området for ambisjoner, karriere og livsmål 22. september, og en solformørkelse 2. oktober i samme område åpner for en ny begynnelse i karrieren. Ny jobb og flere oppdrag er i sikte for dem som søker det. Hellet er med deg i finansielle saker. Du kan styrke din status og posisjon. Du kan se resultatene av dine bragder, og det kan føre til at du setter en ny kurs forover.

Nymånen 30. desember i ditt tegn indikerer at en ny fase begynner, der mulighet til å synliggjøre flere sider av deg selv eskalerer. Solens ankomst i ditt tegn belyser ditt image og utseende. Det øker muligheten til å være mer synlig. Mars’ ferd bakover fra 6. desember og ut året antyder en periode for å redusere forbruket og være oppmerksom på hvem du involverer deg i. Ikke alle har gode intensjoner.

Vannmannen

Parforhold og barn får større plass.

Vannmannen er et fast lufttegn som forbindes med et skarpt intellekt, originalitet og kan være utradisjonell og særegen. Vannmenn liker å sjokkere og utfordre folks generelle oppfatninger. Mange tenker mye på fremtiden og kan se potensial som andre ikke ser. Vannmannen har stor rettferdighetssans og kan uttrykke rebelske sider som gjør at de tør gå på tvers av normer.

Les ukeshoroskopet til Vannmannen her.

<b>VANNMANNEN</b>: Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen.
VANNMANNEN: Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen. Foto: Getty Images

Generelt:

Nye innsikter skaper nye visjoner, og det dominerer bildet denne høsten. Solformørkelsen 2. oktober åpner for økt nysgjerrighet, frihetstrang og kunnskapstørste. Behovet for å utvide bevisstheten og tilfredsstille nysgjerrigheten via reiser og nye oppdagelser forsterkes. Fullmånen 17. oktober belyser prioriteringer og tidstyver du ikke vil bruke mer tid på. Tiden blir mer og mer verdifull, og hva du bruker den til, har også større verdi.

Fullmånen 15. november i fundamentet indikerer at du inspireres til å gi slipp på fortiden og ønsker å reise og oppleve mer. Nymånen 1. desember åpner for en ny begynnelse i sosiale nettverk, rela­sjoner til søsken, kolleger, venner og kjente. Du trives best med å samarbeide med noen i denne perioden.

Kjærlighet:

Ettersom Solen er din kjærlighetsplanet er den involvert i måneformørkelsen i september, og da belyses verdier du deler med din kjære. Det kan føre til diskusjoner om økonomisk forbruk og fordeling av verdier. Solformørkelsen 2. oktober åpner for en ny begynnelse i romantikk, kjærlighet og parforhold. Visjoner om hva du og din kjære ønsker å gjøre, oppleve og engasjeres i, er tema nå. Felles reiser er også noe som kommer på bordet.

Fullmånen 15. desember i Tvillingenes tegn indikerer at en fase er over i romantiske anliggender. Det er tid for å snakke om og gi slipp på det som ikke fungerer i forholdet. Noen gir slipp på singeltilværelsen. Merkurs ferd bakover fra 26. november til 14. desember indikerer en tid for å ta samtalen om veien videre.

Helse:

Månen er din helseplanet og det indikerer at måneformørkelsen i september belyser helseregimer, vaner og rutiner som ikke lenger fungerer. Du legger merke til detaljer du kan ha behov for å justere eller optimalisere.

Solformørkelsen 2. oktober gjør det enklere å sette i gang med bedre kosthold, ernæring og daglige rutiner. Solens tegnskifte 21. desember retter lyset mot underbevisstheten, og da kan du motiveres til å gjøre konkrete helsemessige tiltak fra nyåret. Kroppsdelene som forbindes med Vannmannens tegn, er blodårene og anklene. Du trenger å gjøre aktiviteter som øker sirkulasjonen.

Økonomi:

Merkur bakover fra 4. til 27. august antyder en tid for å holde tilbake forbruket. Det er tid for å reflektere rundt investeringer og kostnader, samt be om bedre betingelser på lån. Måneformørkelsen 18. september belyser verdier og oppgaver du ikke lenger ønsker å være involvert i. Det kan føre til salg av større verdier.

Solens tegnskifte 22. september retter lyset mot veien videre og øker interessen for å lykkes i karrierens neste steg. Solens posisjon fra 22. oktober og nymånen 1. november åpner for en ny begynnelse, nye jobbmuligheter og suksess i livsmålene. Fra 21. november er det tid for å inkludere dem du ønsker å samarbeide med. Mars beveger seg bakover fra 6. desember og ut året. ­Perfeksjoner dine målsetteringer.

Fiskene

Du er i en forvandlingsprosess.

Fiskene er et bevegelig vanntegn som forbindes med høy sensitivitet, sterk intuisjon og kontakten med det åndelige og abstrakte. Det kan for noen føre til et kunstnerisk og idealistisk perspektiv. Fisken elsker artisteri, kunst og kjærlighet. Fiskenes sterke intuitive evner gjør at de leser andre som en åpen bok. Det kan gi god forretningssans.

Les ukeshoroskopet til Fiskene her.

<b>FISKENE</b>: Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene
FISKENE: Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene Foto: Getty Images

Generelt:

Måneformørkelsen 18. september i ditt tegn har stor innflytelse på deg i høst. Du ser deg selv, dine vaner og uvaner i et klarere lys og vil legge merke til egne holdninger og rutiner du ønsker å legge bak deg. Solens ferd fra 22. oktober til 21. november gir et fugleperspektiv slik at du kan se hva fremtiden byr på om du fortsetter som nå.

Fullmånen 15. november belyser prioriteringene du vil gjøre for å optimalisere tidsbruken. Det er naturlig å omprioritere noe og øke konsentrasjonen. ­Fullmånen 15. desember gjør at du ser familien og privatlivet i et klarere lys. Det øker behovet for å tilbringe mer tid sammen med din familie og genera­sjoner eldre enn deg.

Kjærlighet:

Din kjærlighetsplanet Merkur beveger seg bakover ca. tre uker tre ganger i året, og i høst er det fra 4. til 27. august og fra 26. november til 14. desember. Det indikerer perioder for refleksjon og revurdering. Du kan oppleve at misforståelser, omprioriteringer eller forsinkelser oppstår i disse periodene. Det øker behovet for å kommunisere tydelig, ærlig og oppriktig.

Månen er også din planet for romantikk og lidenskap. Det indikerer at måneformørkelsen i september har innflytelse på deg selv, dine vaner, rutiner og holdninger. Du er i en forvandlingsfase, og det bidrar til endring i parforhold. Solformørk­elsen 2. oktober åpner for en ny fase, og det kan føre til forlovelse eller ­bryllup. Å dyrke lidenskapen kan friste, så vel som å investere i felles verdier og eiendom sammen med din kjære.

Helse:

Måneformørkelsen har også innflytelse på din helse og livsstil. Du legger merke til uvaner og holdninger du i grunnen har vokst fra. Det øker behovet for å gjennomføre justeringer i livsstilen generelt.

Kroppsdelen som knyttes til Fiskene er lymfesystemet og fotbladene. Du kan oppleve at kroppen hovner opp om du ikke lever optimalt. Et sunnere kosthold med mer vann og andre rensende remedier kan bidra til bedre helse. Mars beveger seg bakover fra 6. desember 2024 til 23. februar 2025 og retter fokuset mot konkrete aktiviteter i forbindelse med ernæring og fysisk aktivitet.

Økonomi:

Solen beveger seg inn i Vektens tegn 22. september og belyser ressurser og verdier du deler med andre de neste fire ukene. Solformørkelsen 2. oktober inspirerer til å investere i bolig eller andre verdier som kan øke din følelse av verdi og posisjon på sikt. Fullmånen 17. oktober belyser materielle verdier du ikke lenger ønsker å beholde. Det kan føre til salg av eiendom, bolig, bil, hytte, båt eller aksjer du ikke lenger ønsker å vedlikeholde. Noen kan også gi slipp på arbeidsoppgaver eller en jobb.

Solens ferd gjennom toppen av horoskopet fra 21. november til 21. desember belyser resultatene av dine prestasjoner. Det kan føre til at du kan oppnå anerkjennelse og bekreftelse nok til å styrke din posisjon. Å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs er smart.

Denne saken ble første gang publisert 16/08 2024, og sist oppdatert 28/08 2024.

Les også