Kjendisene avslører sine milliarddrømmer

– Jeg ville blitt gjeldfri

Det var norske Hollywood-tilstander på den lakserosa løperen da «Milliardærøya» hadde premiere. Vi spurte kjendisene hva de ville ha gjort om de ble hinsides rike over natta!

<b>STJERNEPAR:</b> Oddgeir Thune (46) har en sentral rolle i serien. Han kom sammen med sin kjære Pia Tjelta (46). – Om jeg ble milliardær? Jeg burde ha gitt bort det meste av pengene. Jeg vet ikke hva jeg skulle brukt alle pengene på. Fattighuset, regnskogen og andre som sliter skulle ha fått penger. Jeg ville kanskje blitt gjeldfri, da, sier Oddgeir. – Ja, jeg villa ha sikret boet for barna, legger Pia til.
STJERNEPAR: Oddgeir Thune (46) har en sentral rolle i serien. Han kom sammen med sin kjære Pia Tjelta (46). – Om jeg ble milliardær? Jeg burde ha gitt bort det meste av pengene. Jeg vet ikke hva jeg skulle brukt alle pengene på. Fattighuset, regnskogen og andre som sliter skulle ha fått penger. Jeg ville kanskje blitt gjeldfri, da, sier Oddgeir. – Ja, jeg villa ha sikret boet for barna, legger Pia til. Foto: Marius Gulliksrud
Sist oppdatert

Hva skjer når Netflix tar med seerne inn i det norske laksemiljøet i Trøndelag og lager en fiktiv spenningsserie om landets mest formuende laksebaroner? Vel, du får en eksplosiv blanding av luksus, intriger og en overdose laks!

Vi får vi et innblikk i hvordan lakseeventyret har gjort familier til milliardærer – og hvordan dette påvirker livene deres. Glamour møter hardt arbeid, og selv om pengene renner inn, er ikke alt rosenrødt.

Serien er spilt inn på Frøya, den vesle øyen i havgapet i Trøndelag. Der møter vi to familier i et lite kystsamfunn som har blitt bitre fiender i den globale lakseindustrien.

Serieskaperne er Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin. De har tidligere stått bak suksess-serier som «Lilyhammer» og «Beforeigners». Manusforfatteren er Marit Moum Aune.

Karakterene i serien spilles av Trine Wiggen, Svein Roger Karlsen, Ragne Grande, Kåre Conradi, Oddgeir Thune, Vetle Røsten Granås, Nemi Storm, Hanne Skille Reitan, Tor Ivar Hagen, Benjamin Bakkeid, Elisabeth Matheson, Bjarne Brøndbo, Axel Bøyum, Manish Sharma, Frank Kjosås og Bjørn Sundquist.

Netflix arrangerte premieren på Oslo Konserthus, og både medvirkende og celebre gjester stimlet sammen på den lakserosa løperen.

Vi tok en prat med både skuespillere fra serien og gjester på premieren og stilte dem spørsmålet: Hva hadde du gjort om du ble milliardær?

Kåre Conradi

Kåre Conradi (52) trivdes godt med å få lov til å filme i det trønderske havgapet. Han blir derimot litt i stuss når han får spørsmål om hva han ville ha gjort om han ble milliardær.

<b>AKTUELL: </b>Kåre Conradi er aktuell i den nye serien.
AKTUELL: Kåre Conradi er aktuell i den nye serien. Foto: Marius Gulliksrud

– Oi, det er et vanskelig spørsmål! Jeg håper at jeg ville ha brukt det jeg ikke trenger til å hjelpe andre. Jeg vet om flere, blant annet Trond Mohn og familien, som bruker sine midler til å skape og bidra. Skuespilleryrket er ikke akkurat det man blir rikest av, så jeg tror det måtte ha blitt noen Hollywood-filmer om jeg skulle ha blitt milliardær, humrer han.

Les også: Kåre Conradi og Lene Marlin om datteren Ellie: – Har forandret våre liv

Trine Wiggen

Trine Wiggen (56) spiller den kvinnelige laksemilliardæren i serien.

– Om jeg hadde blitt milliardær? Jeg tenker først at jeg ville ha gitt bort alle pengene, men jeg vet ikke om jeg ville ha gjort det. Penger er ganske korrumperende, det å ha materiell velferd … Jeg vet ikke hva jeg ville ha gjort, men jeg håper veldedighet.

<b>SPILLER HOVEDROLLEN:</b> Trine Wiggen (56) har hovedrollen i «Milliardærøya».
SPILLER HOVEDROLLEN: Trine Wiggen (56) har hovedrollen i «Milliardærøya». Foto: Marius Gulliksrud

Axel Bøyum

Axel Bøyum (29) forteller at det å spille i serien er noe av det morsomste han har gjort. Han kom sammen med artistkjæresten Emma Steinbakken (21). Han er imidlertid usikker på hva han ville ha gjort om han ble rik over natta.

– Forhåpentligvis noe bra. Da hadde jeg nok forsøkt å gi tilbake til de som har støttet meg og heiet opp gjennom årene.

Les også: Emma Steinbakken bekrefter kjæreste

<b>KOM MED KJÆRESTEN:</b> Axel Bøyum kom sammen med artistkjæresten Emma Steinbakken.
KOM MED KJÆRESTEN: Axel Bøyum kom sammen med artistkjæresten Emma Steinbakken. Foto: Marius Gulliksrud

Frank Kjosås

Skuespiller Frank Kjosås (43) er glad for å være en del av den nye Netflix-serien. Han kom sammen med kjæresten Henriette Aukner.

– Hva hadde du gjort om du ble milliardær?

– Jeg hadde betalt ned all gjeld og passet på at barna mine ville fått den sterkeste fremtiden de kan få, sier Frank og smiler på vei inn til fremvisningen.

<b>KOM MED SIN KJÆRE:</b> Skuespiller Frank Kjosås kom sammen med kjæresten Henriette Aukner.
KOM MED SIN KJÆRE: Skuespiller Frank Kjosås kom sammen med kjæresten Henriette Aukner. Foto: Marius Gulliksrud

Trond Giske

Politiker Trond Giske (57) kommer fra Trondheim og synes det er stas at Netflix satser på en serie fra hans hjemområde. Han ler godt når han blir spurt om hva han ville ha brukt pengene på som milliardær.

– Jeg er glad jeg ikke har den bekymringen der. Jeg er fornøyd med å ha nok penger til å ikke bekymre meg over å ha for lite, men jeg er også glad jeg ikke har for mye.

Les også: (+) Haddy Njie: – Trond slo på lyset i livet mitt

<b>TRØNDERPATRIOT:</b> Politiker Trond Giske (57) kommer fra Trondheim og synes det er stas at Netflix satser på en serie fra hans hjemområde.
TRØNDERPATRIOT: Politiker Trond Giske (57) kommer fra Trondheim og synes det er stas at Netflix satser på en serie fra hans hjemområde. Foto: Marius Gulliksrud

Niklas og Benjamin Silseth Baarli

Programleder Niklas Silseth Baarli og ektemannen Benjamin Baarli Silseth lo godt da de fikk spørsmål om hva de ville ha funnet på som milliardærer.

<b>GOD STEMNING:</b> Programleder Niklas Silseth Baarli og ektemannen Benjamin Baarli Silseth lo godt da de fikk spørsmål om hva de ville ha funnet på som milliardærer.
GOD STEMNING: Programleder Niklas Silseth Baarli og ektemannen Benjamin Baarli Silseth lo godt da de fikk spørsmål om hva de ville ha funnet på som milliardærer. Foto: Marius Gulliksrud

– Jeg hadde først betalt ned hele gjelden min først, så hadde jeg dratt på verdens villeste guttetur til Las Vegas. Helt Netflix-nivå med dyr suite, strippeklubb og pengepistol, sier Niklas og ler.

– Jeg hadde også reist jorden rundt uten å bekymre meg for hva ting koster. Vet du hva? Det er luksus, sier Benjamin.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud

TV-paret Tonje Frøystad Garvik (35) og Lene Sleperud (35) strålte på løperen. De trengte ikke tenke seg lenge om på hva de ville gjort som rike.

– Vi ville betalt ned lånene til familien vår, investert i eiendom og reist jorden rundt med sønnene våre.

Les også: (+) Da ryktene hadde begynt å gå, satte Tonje (19) seg ned og skrev et brev til foreldrene. Svaret kom umiddelbart

<b>GLADLAKSER:</b> TV-paret Tonje Frøystad Garvik (35) og Lene Sleperud (35) strålte på løperen.
GLADLAKSER: TV-paret Tonje Frøystad Garvik (35) og Lene Sleperud (35) strålte på løperen. Foto: Marius Gulliksrud

Denne saken ble første gang publisert 13/09 2024, og sist oppdatert 13/09 2024.

Les også