Märtha Louise og Durek Verretts gjesteliste

Märthas og Dureks bryllup: Disse gjestene kommer

Prinsessebryllupet strekker seg over flere dager. Nå bekrefter kongefamilien hvem som kommer i bryllupet.

PRINSESEBRYLLUP: På lørdag, siste dag i august, er det duket for bryllup.
PRINSESEBRYLLUP: På lørdag, siste dag i august, er det duket for bryllup. Foto: NTB
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (52) og Shaman Durek Verrett (49) gifter seg i en utendørs vielse på Vinjevollen i Geiranger førstkommende lørdag.

En rekke norske og utenlandske kongelige er ventet til bryllupet. Andre familiemedlemmer og parets nære venner fra hele verden vil være en del av deres feiring.

Bryllupsfeiringen begynner allerede torsdag kveld i Ålesund der brudeparet og gjestene møtes til en «bli kjent-fest». Ifølge NRK vil ikke Kongeparet være til stede under dette arrangementet, men Kronprinsparet vil være med på hele feiringen.

På fredag vil Martha og Dureks venner og familie – inkludert Marthas tre barn: Maud Angelica (20), Leah Isadora (18), og Emma Tallulah (15) – nyte en båttur sammen fra Ålesund til Geiranger.

Dagen avsluttes med en førbryllupsfest med latinamerikansk tema på Hotel Union Geiranger, skriver Hello Magazine!, som skal dekke parets bryllup.

HOTEL UNION GEIRANGER: Det firestjerners hotellet kan skilte med et spa, tre restauranter, innendørs- og utendørsbassenger, egen nattklubb og til og med et veteranbilmuseum
HOTEL UNION GEIRANGER: Det firestjerners hotellet kan skilte med et spa, tre restauranter, innendørs- og utendørsbassenger, egen nattklubb og til og med et veteranbilmuseum Foto: NTB

Kongeskipet Norge vil bli benyttet som bolig under bryllupet, skriver Kongehuset i en pressemelding. Du kan lese mer om kongeskipet Norge her.

KONGESKIP: Kongeskipet vil bli benyttet som bolig under bryllupet.
KONGESKIP: Kongeskipet vil bli benyttet som bolig under bryllupet. Foto: NTB

Les også: Slik blir bryllupet til Märtha Louise og Durek Verrett

Disse gjestene er bekreftet

Deres Majesteter Kongen og Dronningen er til stede under Prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts bryllup i Geiranger.

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen, Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra, Prins Sverre Magnus og Prinsesse Astrid vil også være til stede under bryllupsfeiringen, står det i pressemeldingen.

Kongefamilien ser frem til å være med i Prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts bryllup som gjester, står det videre.

Kongehuset opplyser til NRK at Marius Borg Høiby ikke deltar i bryllupet. Etter det NRK erfarer, ble det bestemt for en tid siden, før voldshendelsen tidligere denne måneden.

Svenske kongehuset

Det er også bekreftet at det svenske kongehuset vil delta i bryllupet.

– Jeg kan nå bekrefte at Deres Kongelige Høyheter kronprinsessen, prins Daniel, prins Carl Philip og prinsesse Sofia kommer at være til stede ved bryllupet i Norge, opplyser assisterende kommunikasjonssjef ved hoffet, Johan Tegel til NTB i en e-post, skriver NRK.

Simon Valvik, som er presseansvarlig for arrangementet, har meddelt i en pressemelding at bryllupet er et privat arrangement og at gjestelisten og detaljer rundt programmet for feiringen og innholdet derfor ikke vil bli delt offentlig med verken publikum eller presse fra deres side. Det skriver Nettavisen.

Jan Thomas og Lilli Bendriss deltar

Noen gjester har likevel blitt kjent.

Jan Thomas, Lilli Bendriss og Geir Gulliksen har selv bekreftet til Dagbladet at de skal i bryllupet.

– På vegne av Harlem og meg så gleder vi oss veldig, sier kjendisstylisten Jan Thomas til Dagbladet.

– Jeg gleder meg veldig. Hele familien skal dit. Det blir hyggelig, sier Gulliksen til Dagbladet.

Sammen med Lilli Bendriss og Mari Manzetti, leder Märtha Louise den ukentlige podcasten HeartSmart. Manzetti og Bendriss avslører til Dagbladet at de blir å se på bryllupet.

En annen som kommer i prinsessebryllupet, er den amerikanske artisten Margie Plus og hennes partner Harald Austad (40). Hun har via Instagrams historiefunksjon avslørt at hun er blant gjestene på Hotel Union i Geiranger. Det meldte Dagbladet.

Det er også rimelig å anta at presseansvarlig for bryllupet og tidligere manager for Durek Verett, Simon Valvik (36), vil være til stede.

Spekulerer i navn

Se og Hør har tidligere i år listet opp hvem de erfarer vil dukke opp i bryllupet. Skuespiller Gwyneth Paltrow var ett av navnene på listen, men Durek Verett uttalte nylig at Paltrow ikke kommer i bryllupet.

Kjendisbladet mener også å vite at den amerikanske sangstjernen Lenny Kravitz (60), den profilerte norske advokaten John Kristian Elden (57), Durek Veretts støresøster Angelina Verrett-Byrne, hennes ektemann Mike Byrne og deres sønn Lucas, Dureks halvbror Brandon Clarke (42), Dureks firemenning Rus Olsen og hans kone Amelia, Artist Tore Gimstad, og filmregissør Joachim Rønning (52) og hans kone Amanda Hearts (40) er blant gjestene på gjestelisten, for å nevne noen.

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett startet bryllupsfeiringen med en hemmelig fest i Oslo mandag kveld. Ifølge Se og Hør inviterte brudeparet venner til en eksklusiv middag på Holzweile Platz sentralt i Oslobukta.

Märtha og Dureks gode venner Susanne (39) og Andreas Holzweiler (41) står bak kafeen – og motemerket Holzweiler. Se og Hør antar at både Susanna og Andreas blir å se i bryllupet.

Dureks to kollegaer fra humorprosjektet The Jacketeers - Lars Andersen (35) og Bjørn Alexander (34), ble også observert på middagen.

Også flere av Dureks spirituelle venner fra USA var til stede. Deriblant skuespilleren og tarotkort-leseren Derek Jameson, astrologen og artisten TienSirin og podkast-verten Frank Elardi, skriver Se og Hør.

Avslørte forlover på Instagram

En av Dureks nære venner, Kent Speakman, nådde ikke frem til feiringen på mandag, men er antageligvis en av forloverne til Durek.

I en instagram-post skrev produsenten Kent Speakman «Back home in LA for a quick trim, so I`m ready for @princessmarthalouise @shamandurek big wedding day.»

Ifølge Se og Hør repostet Durek Verrett innlegget - med teksten: Fort deg, forlover!

Durek repostet også et bilde av Matthew Dennis Lewis i Norge, som trolig er en av gjestene i bryllupet.

Hello Magazine melder at Märtha har valgt Anne-Kari Johannesen som en av sine forlovere. Johannesen har kjent bruden i lang tid, og de har blant annet grunnlagt klesmerket Hést sammen med Monica Sundt Utne.

Klare for «Bli kjent-fest»

Onsdag kveld skrev TV 2 at realitystjerne Cynthia Bailey fra «Real Housewives of Atlanta», har reist langt for å delta i bryllupet.

– Det er mitt første kongelige bryllup, så det er ganske kult. Det er som å se et eventyr bli ekte, sier hun til TV 2.

Influenser og TikTok-profil David Mokel (21) har også planer om å delta på det kommende prinsesse-bryllupet i helgen, skriver Nettavisen.

Videre skriver de at skuespiller og modell Nikki Leigh, skuespiller og modell Cecilia Foss og modell Alina Puscau, skal delta i bryllupet.

Torsdag er det duket for en «bli kjent-fest» i Ålesund. Flere kjendiser er blitt observert i Ålesund, og er klare for bryllupshelg, blant annet Artist og TV-personlighet Adrian Sellevoll, programleder Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland, artist Tomine Harket og artist Rein Alexander, som hinter til at han skal synge i bryllupet.

  • Artist Tiensirin
  • Livscoach Hope Obtala
  • Entrepenør Boodie
  • Personlig trener og artist Derek Jameson
  • Publisist Tanya Khani
  • Kunstner Londubh Studio
  • Videoskaper Frank Elaridi
  • Medium Jesse Zastrow
  • Medium Anna Scott
  • Artist The Stresspert
  • Skuespiller Ava Daniella Marks
  • Forfatter og skribent Jessica Hundley
  • Skuespiller og modell Cecilia Foss
  • Entreprenør Derek Warburton
  • Filmskaper Illyse Singer
  • Smykkekunstner Joy Sangalang Smith
  • Mario Gonzalez
  • Healer Tiensiring

Kilde: Nettavisen

Se mer

Men disse navnene er som nevnt ikke offisielt bekreftet.

Med så mange høyprofilerte gjester, er sikkerhetsopplegget rundt bryllupet er ventet å bli stort. Politiet opplyser til VG mandag, at det ligger an til at mannskapet som deltar i oppdraget rundt bryllupet, vil bli bevæpnet.

Vi vil oppdatere saken når / dersom flere gjester blir bekreftet.

Denne saken ble første gang publisert 26/08 2024, og sist oppdatert 30/08 2024.

Les også