Evelina Moholt og Oliver Mathisen

– Han kommer til å bli verdens beste pappa

Evelina har funnet den store kjærligheten, flyttet hjem til Nannestad og venter nå barn med sin utkårede. – Det er så stas, og vi er så lykkelige, sier hun til Her og Nå.

<b>VORDENDE FORELDRE:</b> På nyåret venter Evelina Moholt og Oliver Mathisen en ny verdensborger. Kjønn er de foreløpig hemmelighetsfulle rundt. 
VORDENDE FORELDRE: På nyåret venter Evelina Moholt og Oliver Mathisen en ny verdensborger. Kjønn er de foreløpig hemmelighetsfulle rundt.  Foto: Svein Brimi
Publisert

I en turkis, tettsittende jumpsuit viser artisten Evelina Moholt (24) stolt frem den voksende magen. Det er bare dager siden hun og musikerkjæresten Oliver Mathisen annonserte graviditeten, når vi møter dem på den røde løperen.

– Det er så stas, og vi er så lykkelige. Vi er overveldet over alle gratulasjonene og kjærligheten vi har blitt møtt med. Nå gleder vi oss enda mer til å ønske den lille velkommen på nyåret, stråler de vordende foreldrene like før premieren på «Jesus Christ Superstar».

Kjæresten Oliver Mathisen

De tøffe, første månedene av graviditeten er over, og Evelina uttrykker en enorm takknemlighet overfor samboeren, som har vært en klippe for henne gjennom tiden som har gått.

– Jeg har vært ganske dårlig, så det er deilig å kjenne at det endelig begynner å slippe taket. Oliver har vært en kjempefin støtte hele veien.

– Han har holdt håret mitt når jeg har kastet opp, som må være noe av det mest omtenksomme en kjæreste kan gjøre. Han kommer til å bli verdens beste pappa – og jeg er utrolig takknemlig for at det er akkurat ham jeg skal gjøre dette sammen med, smiler hun takknemlig.

<b>TAKKNEMLIG:</b> Evelina og Oliver forteller at de har blitt møtt med mye kjærlighet etter å ha annonsert graviditeten. 
TAKKNEMLIG: Evelina og Oliver forteller at de har blitt møtt med mye kjærlighet etter å ha annonsert graviditeten.  Foto: Privat

Å bli mamma i en alder av 24 år, anser hun som et perfekt tidspunkt.

– Å bli mamma relativt ung, føles fint og veldig riktig for oss. Da har man også unge besteforeldre, som kan hjelpe til.

Les også: Katrine Moholt: – Jeg har mistet mange venner underveis

Gode råd fra mamma

Evelina og mamma Kathrine Moholt (50) har alltid hatt et svært nært forhold, og kjendisdatteren har ved flere anledninger snakket om hvilken inspirasjon og støtte moren har vært gjennom livet.

Mor og datter har også dukket opp i «Forræder» og «Maskorama» sammen. Tidligere i år ble det kjent at Evelina og samboeren har flyttet hjem til bygda, ikke langt unna familien.

<b>ARTIST:</b> Evelina har gjort flere musikalroller og har også gitt ut egen musikk. Her fra da hun deltok i «The Voice» på TV 2. 
ARTIST: Evelina har gjort flere musikalroller og har også gitt ut egen musikk. Her fra da hun deltok i «The Voice» på TV 2.  Foto: Robert Holand

Når de nå tar fatt på dette nye, spennende kapittelet i livet, uttrykker Evelina glede over å ha mammaen med på laget.

– Mamma ble kjempeglad da jeg delte den gode nyheten. Hun er allerede verdens beste bestemor til min bros baby, og jeg vet hun kommer til å bli en fantastisk bestemor for vårt barn. Hun kommer til å stille opp og er skikkelig klar for å møte den lille, stråler Evelina.

Hun tenker det er veldig deilig å ha støtten fra moren, som har gått gjennom dette tre ganger selv.

– Henne kan jeg alltid spørre om råd.

Les også: (+) «Hysj, mormor, det blir ikke koselig hvis vi vekker mamma», sa barnebarnet mitt. Det var da jeg forsto at noe var galt

<b>MOR OG DATTER:</b> Evelina og mamma Katrine Moholt er svært nære og har begge valgt et liv innenfor underholdningsbransjen. Nå gleder Katrine seg til å bli bestemor for andre gang. 
MOR OG DATTER: Evelina og mamma Katrine Moholt er svært nære og har begge valgt et liv innenfor underholdningsbransjen. Nå gleder Katrine seg til å bli bestemor for andre gang.  Foto: TV 2

Verdifull familietid

Evelina og Oliver forteller også at de har gjort seg noen tanker rundt hvilke verdier de ønsker å ta med seg fra sin egen oppvekst.

– Én ting er musikken, som vi begge brenner for. Og så ønsker vi å ta med oss åpenheten som representerer begge våre familier. Hvor man kan snakke om alt og være mye sammen som familie. Vi er begge veldige gode venner med både søsknene og foreldrene våre. Jeg håper at med tiden ønsker den lille her å henge mye sammen med oss!

Denne saken ble første gang publisert 24/09 2024.

Les også