Farmen kjendis 2025

Dette er deltagerne i «Farmen kjendis» 2025

På en skjærgårdsperle utenfor Søgne, skal 12 nye kjendiser kjempe for tilværelsen i den niende sesongen med TV 2-favoritten «Farmen kjendis».

<b>ÅRETS DELTAKERE:</b> Denne gjengen har akkurat reist 100 år tilbake i tid. F.v William Heimdal Simon Tedros Negash , Isabel Skolmen, Agnete Husebye, programleder Dorthe Skappel, Tarjei Svalastog , Susann Goksør Bjerkrheim, Sarita Sehjpal, Brynjar Meling, Jan Henrik Gladkokken Syversen, Caroline Nitter, Victor Sotberg og Johanne Massey.
ÅRETS DELTAKERE: Denne gjengen har akkurat reist 100 år tilbake i tid. F.v William Heimdal Simon Tedros Negash , Isabel Skolmen, Agnete Husebye, programleder Dorthe Skappel, Tarjei Svalastog , Susann Goksør Bjerkrheim, Sarita Sehjpal, Brynjar Meling, Jan Henrik Gladkokken Syversen, Caroline Nitter, Victor Sotberg og Johanne Massey. Foto: Svein Brimi
Publisert

I fjor returnerte «Farmen» til vakre Fredheim gård i Søgne utenfor Kristiansand etter at sesong fire av programmet ble spilt inn der i 2006.

På idylliske Monsøya i den idylliske skjærgården, er det nå tolv kjendiser som skal til pers i den niende versjonen av «Farmen kjendis».

Med fokus på sjømannsliv, seilskuter og havet, skal en blant annet en forsvarsadvokat, en tidligere landslagsspiller i håndball, en kontroversiell kunstner og indisk mat-gründer bryne seg på livet 100 år tilbake i tid.

Programmet blir sendt på TV 2 på nyåret.

Dette er deltakerne i «Farmen kjendis» 2025:

Susann Goksør Bjerkrheim (53)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg til hele eventyret. Jeg liker å bevege meg ut av komfortsonen og gjøre ting jeg ikke kan. Å kjenne på: «Åh ... Hvordan skal dette gå?» Det opplever jeg hele tiden her inne. En ting er rent praktiske ting som å håndtere ku, hest, gris og sau. Drive gården og gjennomføre oppdrag. Det blir jo også spennende å se hvordan jeg fungerer på lite mat og lite søvn i omgang med andre folk. Jeg liker å tenke at jeg er sosial.

<b>SUSANN GOKSØR BJERKRHEIM: </b>Susann Goksør Bjerkrheim (53), team- og lederutvikler, tidligere håndballspiller.
SUSANN GOKSØR BJERKRHEIM: Susann Goksør Bjerkrheim (53), team- og lederutvikler, tidligere håndballspiller. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Jeg gruer meg litt til å være borte fra de der hjemme, det kjenner jeg på. Ellers er jeg mest spent og nysgjerrig. Det er noen sommerfugler der.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Når jeg blir ivrig, glad og opprømt, som da vi i går endelig slapp ut av hotellrommet og fikk se folk, da kan jeg skravle litt på inn- og utpust. Selv jeg kan bli sliten av meg, da. Da er det litt sånn: «Kanskje jeg må dempe meg så jeg ikke sliter ut de andre?» Jeg er redd for at jeg blir sliten, trøtt og får vondt, at jeg trekker meg unna de andre og ikke klarer å være en ressursen som jeg tenker at jeg kan være.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Om jeg har noen svakheter, så er det nettopp det. Jeg er dårlig på taktikkeri. På håndballbanen, der hadde jeg kontroll. Det kunne jeg, og visste hva som var en bra og en dårlig prestasjon. Det har jeg absolutt ikke her. Men så er jeg skrudd sammen slik, at vi hvis noen sier: «klar, ferdig, gå!» da gir jeg jo alt! Derfor har jeg vært mer opptatt av å være tilstede og lære gjennom å erfare fremfor å forberede meg så mye i forkant.

Victor Sotberg (32)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg mest til å bli kjent med folkene og dyrelivet. Jeg er veldig glad i både folk og dyr, det er mine favoritt-ting over alt. Denne gården er fylt med begge, så det jeg gleder meg mest til.

<b>VICTOR SOTBERG: </b>Victor Sotberg (32), YouTuber og programleder.
VICTOR SOTBERG: Victor Sotberg (32), YouTuber og programleder. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Tvekampene! Det gruer jeg meg ordentlig mye til. Den type konkurranser som gjør meg skikkelig nervøs. I tillegg virker det krevende å velge første- og andrekjempe. Det er så mye dramatikk!

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Jeg er så glad i mat. Jeg kan bli litt «hangry», det tror jeg ikke jeg kommer unna her på gården, men jeg håper jeg greier å skjule det litt ...

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Er det et reality-program jeg aldri tror jeg kommer til å vinne eller gjøre det bra på, så er det «Farmen». Jeg vet ikke hvorfor jeg er her en gang, jeg kommer aldri til å vinne! Min styrke er jo folk. Jeg vil bare prøve å være meg selv, være hyggelig og gjøre slik at folk faktisk vil ha meg her på gården og ikke tenker at de må få ut han slitsomme der.

Les også: Victor Sotberg ble mobbet og følte seg utestengt som barn: – Jeg endret meg fordi jeg følte jeg måtte

Agnete «Agnetesh» Husebye (28)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg til å være på denne gården her sammen med alle de fine folkene, og leve det gammeldagse liv! Det tror jeg blir veldig avslappende.

<b>AGNETE HUSEBYE: </b>Agnete Husebye (28), influenser.
AGNETE HUSEBYE: Agnete Husebye (28), influenser. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Jeg gruer meg til å være borte fra kjæresten min så lenge. Vi blir samboere mens jeg er her inne og jeg går glipp av overtagelsen av den nye leiligheten. Jeg kommer til å tenke på ham ekstra de dagene der.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Jeg er veldig dårlig på å stå opp om morgenen. Hvis ikke noen vekker meg, kan jeg fort sove bort en dag om ikke noen sier fra. Jeg håper Brynjar kan vekke meg med tubaen!

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Min taktikk er å være grei med alle og prøver og ikke få uvenner. Jeg skal jobbe på og gjøre mitt beste med både folk, dyr og oppdrag. Det får være en bra nok taktikk. Vil de ha meg ut, får de bare prøve!

Les også: Agnete Husebye: – Jeg var livredd for at noen skulle se hvordan jeg egentlig så ut

William Heimdal (21)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Akkurat nå ser jeg mest frem til den dagen hvor vi skal pakke sammen å reise tilbake. Det er liksom målet mitt også, at det skal være et jævlig opphold og at jeg skal lære meg å sette pris på det.

– Unnskyldningen for å selge sjela mi på den måten her, er at jeg skal bli en sann nasjonalromantiker. Jeg tror ikke noe på at nasjonalromantikken nådde maleriet, egentlig. For de nasjonalromantiske maleriene er så overfladiske, sminket og pynta. Jeg tror ikke gårdslivet og naturen er så ensformig.

<b>WILLIAM HEIMDAL: </b>William Heimdal (21), kunstner.
WILLIAM HEIMDAL: William Heimdal (21), kunstner. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Det er hvis jeg kommer i en situasjon hvor jeg må velge noen som skal i ut i kamp eller noen som skal ut i kamp med meg - det har jeg ikke noe lyst til. Jeg har ikke nerver til å havne i noen konflikt. Vet ikke hva jeg skulle ha sagt om jeg havnet i den situasjonen. Kanskje jeg skulle ha nektet.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Jeg har stort sett bare dårlige sider. Det er egentlig motsatt. Jeg er redd for å ikke få mulighet til å vise frem mine gode sider.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Jeg gir blanke faen i om jeg stikker av med seieren og vet ikke en gang hva premien er. Jeg håper å bli så lenge at jeg får kjenne det ordentlig på kroppen hvor grusomt gårdslivet er, men har overhodet ingen taktikk.

Isabel Skolmen (48)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg veldig til å lære masse nytt. Jeg synes det er så gøy allerede, å være med å melke ku, lage smør og brenne kaffebønner, kverne og lage kaffen som ble så god. Jeg elsker å bli satt i gang og lære masse nytt. Ikke minst å få masse nye venner, som jeg føler jeg allerede har fått.

<b>ISABEL SKOLMEN</b>: Isabel Skolmen (48), komiker, modell og skuespiller.
ISABEL SKOLMEN: Isabel Skolmen (48), komiker, modell og skuespiller. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Jeg gruer meg til å eventuelt bli plassert borti den hytten der borte alene (førstekjempehytta. red.anm.). Jeg er ikke glad i å være alene og liker meg best i flokk. Det kan være min utfordring.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Jeg er ærlig og det kan noen ganger bli tolket feil. Men jeg føler jeg er flink til å ta hensyn til folk og veie ordene mine. Jeg kan bli sånn hvis ting er urettferdig og jeg blir litt skuffa, da kan jeg bli litt følsom og ærlig - og det er ikke alltid det kommer helt ut som jeg hadde tenkt. Men jeg føler ikke det kommer til å skje her.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Jeg tenker at her er det bare å omfavne gjengen, være et godt medmenneske, samarbeide og motivere, se hverandre og løfte hverandre opp. Å bli godt likt er jo positivt.

Les også: (+) Da Isabel Skolmen møtte Hege Schøyen første gang, ble Hege stum: – Hun må jo ha fått sjokk

Jan Henrik «Gladkokken» Syversen (45)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg mest av alt til å stikke fra hverdagen og alt det kaoset som følger med mobil, mennesker og jobb. Nå har det vært mye jobb på meg den siste tiden. Jeg har åpnet restaurant og ga ut kokebok rett før jeg dro. Nå skal jeg bare skru av alt - det gleder jeg meg til. Samtidig som jeg tror det også blir det verste. I natt våknet jeg opp i mørket og begynte å famle etter telefonen.

<b>GLADKOKKEN</b>: Jan Henrik «Gladkokken» Syversen (45), matinfluenser«.
GLADKOKKEN: Jan Henrik «Gladkokken» Syversen (45), matinfluenser«. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Jeg gruer meg til lite mat. Så kommer jeg til å savne nikotin og vin veldig. I hverdagen har man jo det så lett og jeg er veldig glad i å kose meg, drikke litt og ha det gøy med venner. Så blir det nok mye hard jobbing.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Jeg føler jeg er utadvendt og sosial, som jeg tror hjelper meg inne. Trenger jeg tid for meg selv, får jeg bare stikke av da, svømme og ta tid for meg selv.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Min taktikk er å unngå disse tvekampene. Jeg skal være snill og grei, så får man se om det fungerer eller ikke.

Caroline Nitter (25)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg mest til å være ute hver dag, lære meg nye ting og kose med dyrene. Det vanlige, vel.

<b>CAROLINE NITTER:</b> Caroline Nitter (25), influenser.
CAROLINE NITTER: Caroline Nitter (25), influenser. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Jeg gruer meg litt til å jobbe med ting som at jeg er litt redd for, som hester. Så ser jeg ikke frem til veldig lange dager og å være lenge uten mat. Det er kjipt. Lite søvn er heller ikke så nice.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Jeg blir fort litt irritert på folk, men det går veldig fort over. Jeg er veldig kortsint. Håper at jeg klarer å holde det inni meg lenge nok til at det går over. Det er ikke vits å blåse det ut om det egentlig går fint. Så er jeg nok også litt utålmodig. Herregud, kommer det ut, så kommer det. Det er menneskelig det også.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Min eneste taktikk, siden jeg ikke har øvd eller kan noe, er bare å ikke ha noen taktikk, men å kose meg og gjøre det jeg skal. Så skal jeg kanskje skryte på meg at jeg kan noen av de tvekamp-grenene veldig bra, slik at de ikke tør å velge meg som andrekjempe.

Les også: Caroline Nitter mistet faren: – Jeg savner ham hver dag

Tarjei Svalastog (25)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg aller mest til å oppleve det å bo på gård, helt borte fra verden utenfor. Vi har levert mobilen og det tror jeg blir sykt digg. Akkurat nå er det bare veldig rart. Så gleder jeg meg til og spise ren mat, for vi spiser så mye prosessert mat i dagens samfunn. Jeg er spent på hvordan kroppen min reagerer på litt lite, men god mat.

<b>TARJEI SVALASTOG: </b>Tarjei Svalastog (25), «Skal vi danse»-profil.
TARJEI SVALASTOG: Tarjei Svalastog (25), «Skal vi danse»-profil. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Mat er både det jeg gleder og gruer meg til, fordi jeg trener ganske mye til vanlig og trenger mye mat. Matmengden er jeg også spent på - om den holder til at jeg klarer å jobbe effektivt. De som har danset med meg i «Skal vi danse», vet at når jeg får lite mat er jeg heller ikke den beste treneren. Jeg håper jeg klarer å styre det litt mer her.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Jeg tror jeg er en hyggelig person, men kommer det til konkurranser og jeg skal i tvekamp, så gjør jeg alt for å vinne. Det er ikke den hyggeligste siden av meg, men i konkurransesettinger er det «game face on». Jeg skal komme meg lengst mulig.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Nå er «Farmen» egentlig lite spill sammenlignet med «Forræder», som jeg har vært med på tidligere. Men en taktikk fra start er å få en storbonde jeg kan stole på. Da håper jeg den storbonden ikke ender opp med å stemme ut meg. Og skulle jeg bli storbonde på et tidspunkt, handler det om å få ut de flinke folka før finaleuka. Det er jo kjipt, men smart å gjøre.

Les også: Tarjei Svalastog: – Jeg sendte henne en melding på Instagram

Sarita Sehjpal (56)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg mest til å lære alle de tingene jeg ikke kan, det vil si alt. Det er flere som liker å lage mat her, så da tenkte jeg: Vet du hva, på kjøkkenet er jeg hele tiden, hvorfor skal jeg være der nå? Jeg vil gjøre alt annet. På kjøkkenet kommer jeg til å være i når jeg er ferdig på farmen også.

<b>SARITA SEHJPAL:</b> Sarita Sehjpal (56), gründer: Saritas taste of India.
SARITA SEHJPAL: Sarita Sehjpal (56), gründer: Saritas taste of India. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Jeg gruer meg til intrigene og kranglingen begynner. Jeg håper ikke det blir så veldig intenst. Det er en veldig fin gjeng og vi har knyttet nære bånd allerede. Som nest eldst av deltagerne, har jeg allerede adoptert alle jentene, Victor og Tarjei som mine egne.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Det jeg føler kanskje er min største svakhet, er at jeg noen ganger kan være litt direkte. Noe som kan misforstås. Men etter 30 år som leder, er jeg vant til å gi direkte beskjeder.

– De som kjenner meg, forstår hva jeg mener, men ukjente forstår det kanskje ikke like godt. Men jeg har vært ute en vinternatt før, så det skal gå greit.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Å være meg selv er min eneste taktikk. Jeg er arbeidssom, omgjengelig og står på.

Simon Tedros Negash (Rambow) (20)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg mest til å møte Caroline Nitter. Hun er en veldig hyggelig dame ...

<b>RAMBOW</b>: Simon Tedros Negash (kjent under artistnavnet Rambow) (20), artist og skuespiller.
RAMBOW: Simon Tedros Negash (kjent under artistnavnet Rambow) (20), artist og skuespiller. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Jeg gruer meg til å leve uten snus og røyk. Det sliter jeg litt med.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Rutiner er jeg skikkelig dårlig på. Flere tror jeg sov lenge i dag fordi jeg hadde jobbet nattevakt. Sannheten er at jeg bare sov utpå. Ikke si det til noen ... Jeg er glad i å sove.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Jeg mener god energi er det viktigste å ta med seg inn her. Du kan ikke gå bak ryggen på folk og prate dårlig. God energi og hard jobbing er mine styrker.

Johanne Massey (23)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg til å komme meg skikkelig inn i realitybobla og å lære å stole litt mer på meg selv. Jeg har ikke prøvd noe av det her før, så det hadde vært digg å bli god på det.

<b>JOHANNE MASSEY:</b> Johanne Massey (23), TikTok-er og komiker.
JOHANNE MASSEY: Johanne Massey (23), TikTok-er og komiker. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Det blir nok lite mat, lite søvn og det å bo tett på folk over lang tid. Plutselig viser jeg frem sider jeg ikke vil vise frem. Jeg håper ikke det skjer. Jeg tror det kan bli litt tøft noen ganger her inne, men også kjempebra.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Alle mennesker har bare menneskelige sider. Er jeg sliten og reservert, kommer ikke det alltid like heldig ut. Men mennesker er mennesker, og jeg skal prøver å være meg selv. Jeg er jo grunnleggende snill, det vet jeg.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Jeg tror egentlig man kommer langt ved å være hyggelig med folk og bidra. Man kan være god i mye, men behandler du andre mennesker dårlig kommer du ikke godt ut av det. Vi skal leve sammen på denne gården her.

Brynjar Meling (57)

Hva gleder du deg mest til med «Farmen»-opplevelsen?

– Jeg gleder meg til at angsten for å være uten mobiltelefon og e-posttilgang, forsvinner. Jeg stoler veldig på de i firmaet mitt, at de ivaretar porteføljen mens jeg er borte - men det første døgnet har vært ganske ille.

– Ellers gleder jeg meg til å være sammen med mennesker som jeg ikke nødvendigvis hadde lekt med i barnehagen. Jeg har allerede båndet ganske godt med noen.

<b>BRYNJAR MELING: </b>Brynjar Meling (57), forsvarsadvokat.
BRYNJAR MELING: Brynjar Meling (57), forsvarsadvokat. Foto: Svein Brimi

Hva gruer du deg til?

– Datteren min sa det: «Pappa, hvordan skal dette gå? Du er livredd for å lukte svette og ikke liker du å bade i sjøen.» Jeg synes akkurat dette med hygiene og utedo er en utfordring og jeg ligger ganske godt utenfor komfortsonen min nå, men som jeg sikkert har godt av å konfrontere. Jeg hadde tenkt å smugle med meg en neseklype til utedo-tømmingen, men av en eller annen grunn var det tomt for neseklyper i alle sportsbutikker på vei nedover.

Har du noen mindre gode sider, du gjerne vil holde skjult for gruppa?

– Jeg tror vanligvis jeg er veldig tålmodig. Samtidig har jeg allerede merket at jeg begynner å telle litt. Jeg har foreløpig ikke behøvd å telle lenger enn til tre, men jeg kommer nok snart til å måtte telle til ti.

– Det er noen som har behov for å høre sin egen stemme og stiller spørsmål som kun er relevant for dem selv i noen sammenhenger. Jeg må ta noen runder med meg selv, akklimatisere meg og tenke at ok, dette må du tåle. Jeg merker at jeg intuitivt har hysjet ned noen noen ganger allerede, så får vi se hvordan det går utover meg.

Hvilken taktikk har du lagt for å vinne «Farmen kjendis»?

– Jeg har ikke lagt en veldig spesiell «feinschmecker»-taktikk. Jeg skal prøve å være litt «street-smart», som å komme på ting som å lage en klokke på bakken ved hjelp av solen. For folk er veldig opptatt av tiden her inne. Jeg vil vise at jeg kan være litt uunnværlig på den måten.

– Jeg vil gjerne være den som jobber en halvtime eller en time lenger enn de andre, og jeg vet sikkert at jeg er han som står opp en halv time-time før de andre. Jeg vil sørge for at det er fyr på peisen, varmt vann, gjerne koste over et gulv og gjøre de usynlige tingene, så folk synes det er greit at jeg er med videre.

Denne saken ble første gang publisert 29/05 2024.

Les også