Oppskrift på dansk drømmekake
Dansk drømmekake
Denne saftige kaken ble landskjent i Danmark etter at en lokal husmorforening arrangerte bakekonkurranse i 1960.

Denne oppskriften gir cirka 18 biter.
Ingredienser:
2 dl melk
50 g smør
4 egg
250 g sukker
250 g hvetemel
1 ss vaniljesukker
2 ts bakepulver
FYLL:
125 g smør
100 g kokosmasse
200 g brunt sukker
½ dl melk
Slik gjør du:
Kok opp melk og smør og avkjøl. Pisk egg og sukker til eggedosis og sikt i mel, vaniljesukker og bakepulver. Hell dette forsiktig i melkeblandingen.
Ha røren over i en smurt, meldrysset langpanne og stek kaken midt i ovnen i ca. 25 min på 200 °C.
Når det er ca. 15 min igjen av steketiden, er det på tide å starte på fyllet.
Ha smør, kokosmasse, sukker og melk i en kjele og smelt sammen. Fordel denne massen utover den ferdigstekte kaken. Sett kaken inn i ovnen igjen ved 225 °C i ca. 10 min.