Slipper fengsel

Men Lindsay Lohan har fått på fotlenke og er satt i husarrest.

Foto: Evan Agostini (Ap)
Publisert

(SIDE2:) Torsdag meldte Lindsay Lohan seg for politiet.

Skuespilleren slipper å sitte i fengsel, men er blitt påført elektronisk fotlenke. Hun skal sone dommen i sitt eget hjem.

Slipper unna hele straffen
I april ble Lohan dømt til 120 dagers fengsel for brudd på prøvetiden. I 2007 ble Hollywood-stjernen tatt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Drøye tre uker senere ble hun mistenkt for å ha stjålet et smykke i en gullsmedforretning på Venice Beach, California. Sistnevnte førte til at hun fikk 120 dagers fengsel på grunn av brudd på prøvetiden.

Lohan ble dømt for å ha stjålet et smykke til en verdi av 14.000 kroner. Foruten fengsel, ble hun dømt til å holde seg unna gullsmedbutikken Kamofie & Company hvor hun stjal smykket. Den unge stjernen har også fått tre års prøvetid, 480 timers samfunnstjeneste, bøter, og må gjennomføre et program mot butikktyveri.

Lohan ønsket å sone i husarrest, men dette ble imøtekommet først i dag.

Talsmann Steve Whitmore ved «Los Angeles County Sheriff's Department» uttaler til nyhetsbyrået AP at skuespilleren mest sannsynlig må sone 35 dager av dommen. Whitmore opplyser også at Lohan var samarbeidsvillig da hun meldte seg i dag.

Denne saken ble første gang publisert 26/05 2011.

Les også