Sara Emilie Tandberg

Trebarnsmoren Sara Emilie levde på sjokolade og kjeks. Nå har hun fått en ny hverdag

Trebarnsmoren Sara Emilie Tandberg ba selv om å få delta i TVNorges livsstilsreality «16 ukers helvete – bootcamp». Nå har ryggsmertene forsvunnet, og energinivået nådd nye høyder.

<b>GIFTEKLARE:</b> Tidligere i år delte den tidligere «Bloggerne»-profilen at hun har blitt fridd til av sin kjære Vegard. Nylig var paret på ferie på Island og delte dette bildet. 
GIFTEKLARE: Tidligere i år delte den tidligere «Bloggerne»-profilen at hun har blitt fridd til av sin kjære Vegard. Nylig var paret på ferie på Island og delte dette bildet.  Foto: Instagram/ Sara Emilie Tandberg
Sist oppdatert

Influenser og gründer Sara Emilie Tandberg (31), kjent for sin ærlige tilnærming til både mammarollen og livets utfordringer, har opplevd en stor forandring etter å ha deltatt i TVNorge-programmet «16 ukers helvete – bootcamp».

– Livet mitt har endret seg ganske drastisk. Jeg spurte selv om å få bli med i programmet fordi jeg kjente at noe måtte gjøres. Jeg hadde mistet grepet om helsen, glemte å spise ordentlig og levde på sjokolade og kjeks, sier Sara Emilie og utdyper:

– Energien var på bunn, og jeg skjønte at jeg måtte ta tak. Det tok ikke lang tid før jeg merket forbedringer, både fysisk og mentalt. Ryggsmertene mine forsvant etter første camp, og energinivået steg betydelig.

«Bloggerne»-profil

Den tidligere «Bloggerne»-profilen er mamma til tre, og hun forteller at de yngste har applaudert livsstilsendringene hennes.

– Ungene har virkelig lagt merke til det. De kommenterer ofte at: «Mamma, du løper opp og ned trappene hele tiden», sier hun og ler.

<b>NY GIV:</b> Sara Emilie Tandberg er takknemlig for at hun fikk være med på «16 ukers helvete – bootcamp». Nå er formen bedre enn på lenge.
NY GIV: Sara Emilie Tandberg er takknemlig for at hun fikk være med på «16 ukers helvete – bootcamp». Nå er formen bedre enn på lenge. Foto: Svein Brimi

Selv merker hun det også godt.

– Det har blitt mye lettere å være aktiv med barna, som å løpe etter ballen eller spille fotball. Aktiviteten kommer naturlig fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg føler jeg må. Jeg er ikke lenger andpusten etter to minutter – det er en stor forskjell.

Les også: «Bloggerne»-profil Caroline Nitter: – Jeg skal pensjonere meg

«16 ukers helvete»

Etter deltagelsen har treningen blitt en stor del av livet hennes.

– Det handler nå om å finne en balanse. «16 ukers helvete» er intenst, og det er ikke realistisk å leve slik hele tiden, men jeg har tatt med meg mange gode vaner, sier hun og forklarer:

<b> SVETTEFEST:</b> Her er Sara Emilie på tur med resten av deltagerne i «16 ukers helvete – bootcamp».
SVETTEFEST: Her er Sara Emilie på tur med resten av deltagerne i «16 ukers helvete – bootcamp». Foto: TVNorge

– Jeg sørger for å gå et visst antall skritt hver dag og tar meg tid til trening, selv om det ikke alltid er like intenst som under programmet. Jeg har funnet en balanse som fungerer for meg, og som jeg kan leve med resten av livet.

Les også: Martin Johnsrud Sundby: – Jeg gikk fra å hate kameraene, til å stå her i dag, som programleder

Jobber med forloveden

Sara Emilie står bak klesmerket Careless og har seks butikker og 50 ansatte. Tidligere i år ble forloveden Vegard direktør i firmaet. Å få tiden til å strekke til, er ikke alltid like enkelt.

– Det er hektisk, men vi får det til å gå rundt. Vegard er en helt. Han er supermann hjemme og tar ofte på seg ansvaret som alenepappa når jeg må jobbe, forteller Sara Emilie.

<b>TREBARNSMOR:</b> Dette bildet er tatt i forbindelse med  «Bloggerne». Her var Sara Emilie gravid med sønnen Luke, som nå er ett år. 
TREBARNSMOR: Dette bildet er tatt i forbindelse med  «Bloggerne». Her var Sara Emilie gravid med sønnen Luke, som nå er ett år.  Foto: Espen Solli

De bytter på å dra i møter og å være til stede for barn og hund hjemme.

– Det krever at vi samarbeider godt. Det er en balanse som fungerer for oss, selv om det tidvis er kaotisk.

«16 ukers helvete – bootcamp» sendes på TVNorge mandager kl. 21.30.

Denne saken ble første gang publisert 14/10 2024, og sist oppdatert 14/10 2024.

Les også