Maria Mena og Morten Kleppa

Maria Mena har blitt mamma: Dette betyr navnet

Artist Maria Mena (38) og forloveden Morten Kleppa (38) har fått sitt første barn.

<b>MARIA MENA:</b> Maria Mena har blitt mor for første gang. Her fra Folketeatret i 2022.
MARIA MENA: Maria Mena har blitt mor for første gang. Her fra Folketeatret i 2022. Foto: Marius Gulliksrud
Sist oppdatert

I januar bekreftet Maria Mena (38) og forloveden Morten Kleppa (38) at de ventet sitt første barn sammen. Mena delte nyheten på sin egen Instagram.

– Jeg er fylt av glede, takknemlighet, en merkelig ro. Jeg kjenner på sommerfugler så store som elefanter og jeg er deilig skrekkslagen på én og samme gang, skrev hun på Instagram.

Les også: Maria Mena: – Plutselig fikk jeg noen kryptiske meldinger fra en fyr som het Morten Kleppa. Jeg tenkte: «Er det bare meg, eller flørter han med meg?»

Matteo Mena-Kleppa

Søndag 30. juni var ventetiden over, og paret ble foreldre for første gang. Barnet skal hete Matteo.

– Selv om han var punktlig så hadde han overhodet ikke hastverk.. kontraksjonene mine startet på fredag ettermiddag og jeg bøyer meg i støvet for alle kvinner som velger å føde flere enn én gang for dette her er ikke for pyser, delte hun i et nytt Instagram-innlegg på torsdag.

– Men klisjéene stemmer; smertene og timene er glemt og det betyr ingenting nå.. for se på gutten vår!! Han er så fin og hjertene våre har vokst seg større enn vi noensinne trodde var mulig, skriver hun videre.

Dette betyr navnet

Ifølge babyverden.no stammer navnet fra Matteus i Bibelen, og betyr gave fra Gud. Skriveformen Matheo er mest brukt, så Mateo og de færreste skriver formen Matteo.

Det er til sammen 439 stykker som heter Matteo i Norge, og navnet var mest populært i 2018.

Les også: Fem eller færre fikk disse navnene i 2023

Forlovet

Mena har tidligere fortalt at hun traff forloveden rett før pandemien i 2020, og at det kun tok to uker før han flyttet inn.

– Jeg tok mot til meg og spurte om han ville komme på besøk for å se Melodi Grand Prix og «skrike til tv-en». Han svarte ja, så der satt vi og ropte til skjermen. Plutselig klina vi, og to uker senere flytta han inn, fortalte hun til Kamille i 2023.

I 2023 kom nyheten om at paret var forlovet, som sangstjernen delte på Instagram.

– I dag kl 06:00 stod vi opp tidlig for å åpne et par julegaver før Morten skulle reise hjem til jul. Han fikk en jakke av meg og jeg fikk spørsmål om jeg ville tilbringe resten av mitt liv med han, og det var lett å svare ja, skrev hun på Instagram.

Denne saken ble første gang publisert 05/07 2024, og sist oppdatert 05/07 2024.

Les også