Märtha Louise og Durek Verrett

Røper bryllupsdetaljer: Spurt «The Voice»-Lavrans om å opptre

Det ekstravagante bryllupet til Märtha og Durek er like rundt hjørnet. Til Her og Nå lettet de bitte litt på sløret før den store dagen.

<b>ELLE SOMMERFEST:</b> Bare måneder før bryllupet strålte prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett på Elles sommerfest. Märtha kom i antrekk fra sitt eget merke «Hést» og Durek var kledd fra topp til tå i Holzweiler.
ELLE SOMMERFEST: Bare måneder før bryllupet strålte prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett på Elles sommerfest. Märtha kom i antrekk fra sitt eget merke «Hést» og Durek var kledd fra topp til tå i Holzweiler. Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

Regntunge skyer og kjølig nordavind stoppet ikke kjendisene fra å troppe mannsterke opp under Elles årlige sommerfest.

Den for anledningen hvite løperen ble rullet ut foran vakre Villa Heftye på Frogner i Oslo, og på den eksklusive gjestelisten til motemagasinet, er det bare den norske kjendis- og moteeliten som får plass.

I år som i fjor dukket prinsesse Märtha Louise og forloveden Durek Verrett opp blant de feststemte gjestene. Til pressens store overraskelse, slo de velvillig av en prat. I april la nemlig Märtha og Durek ut et innlegg som ble tolket som en boikott av pressen. På Elle-festen avviste de dette.

– Jeg har sagt at jeg ikke kommer til å kommentere mer på artikler og sånt, det er det vi ikke skal. Jeg har aldri sagt at jeg skal boikotte pressen eller ikke snakke med dem, uttalte Märtha til VG, som i sin egen podkast «HeartSmart Conversation» også har understreket at pressen er invitert til å dekke bryllupet.

Les også: Durek Verrett: – Jeg møtte barna hennes som hennes homofile venn

<b>GODT HUMØR:</b> Det forelskede paret gledet seg til å tilbringe kvelden med Norges moteelite og var i strålende humør da de ankom den hvite løperen denne festkvelden. 
GODT HUMØR: Det forelskede paret gledet seg til å tilbringe kvelden med Norges moteelite og var i strålende humør da de ankom den hvite løperen denne festkvelden.  Foto: Svein Brimi

«The Voice»-Lavrans i bryllupet

Drøye to måneder før den store dagen, er de svært sparsommelige med detaljene rundt bryllupet.

Når vi fisker litt, snor de seg elegant unna.

– Det jeg vil si er at det kommer til å bli ekstravagant. Det kommer til å bli en spennende overraskelse, smiler Durek hemmelighetsfullt, hvor Märtha følger opp:

– Det kommer til å bli fint – helt fantastisk. Og det vil representere kjærligheten vår.

Det som er kjent, er at Märtha og Durek skal gifte seg omgitt av spektakulær Vestlandsnatur på Hotell Union i Geiranger.

Under Elle-festen avslørte også «The Voice»-finalist Lavrans Svendsen at han er blitt spurt om å opptre i bryllupet.

Det kommende brudeparet forteller til Her og Nå at detaljene faller på plass, litt etter litt.

– Som de fleste bryllup, er det jo alltid litt stressende. Det er travelt, innrømmer Märtha.

<b>FORLOVELSESBILDET:</b> I 2022 annonserte Märtha og Durek at de hadde forlovet seg med blant annet dette bildet, hvor prinsessen viser frem den spesiallagede ringen. De er svært hemmelighetsfulle rundt bryllupsdetaljene.
FORLOVELSESBILDET: I 2022 annonserte Märtha og Durek at de hadde forlovet seg med blant annet dette bildet, hvor prinsessen viser frem den spesiallagede ringen. De er svært hemmelighetsfulle rundt bryllupsdetaljene. Foto: NTB

Travle dager til tross, Märtha og Durek ser frem til å ferie kjærligheten omgitt av sine nærmeste.

– Jeg gleder meg veldig til å gifte meg med denne mannen her, smiler Märtha forelsket.

Durek sender et stort smil til sin kommende brud.

– Hver dag gleder jeg meg over å få gifte meg med den mest fantastiske kvinnen i verden, det har jeg ventet lenge på, stråler han.

Les også: Skandalene som får Durek-bråket til å blekne: – Vi er lei oss og i sjokk

Hemmelighetsfulle

Durek har de siste årene vist at han mestrer kunsten å både imponere og overraske på den røde løperen. Märtha innrømmer at forlovedens interesse for mote har smittet over på også henne.

– Da jeg vokste opp, må jeg innrømme at jeg ikke var interessert i mote. Men etter at jeg møtte denne mannen her, og også da jeg startet merket «Hést», har jeg endret mitt syn på det.

– Jeg synes det er interessant hvordan mennesker velger å uttrykke seg, det sier mye om hvem de er, mener Märtha.

<b>PLANLEGGING:</b> Det kommende brudeparet innrømmer at det er travelt å planlegge bryllup, men mest av alt gleder de seg til å feire kjærligheten. 
PLANLEGGING: Det kommende brudeparet innrømmer at det er travelt å planlegge bryllup, men mest av alt gleder de seg til å feire kjærligheten.  Foto: Gurus Magazine

Durek nikker samtykkende.

– For meg betyr det alt å få uttrykke meg gjennom mote. Jeg har vært en fashionista helt siden jeg var ung. Mote handler om identitet, og min identitet er det jeg ønsker den skal være i det øyeblikket.

– Jeg er både feminin og maskulin og jeg liker å leke med de ulike rollene, forteller Durek, som for anledningen hadde kledd seg opp i et eksentrisk antrekk fra det norske merket Holzweiler.

<b>KJOLEDRØM:</b> Märtha innrømmer å ha fått større interesse for mote etter å ha møtt Durek og startet sitt eget klesmerke. Det er knyttet store forventninger til kjolen prinsessen lander på. 
KJOLEDRØM: Märtha innrømmer å ha fått større interesse for mote etter å ha møtt Durek og startet sitt eget klesmerke. Det er knyttet store forventninger til kjolen prinsessen lander på.  Foto: Gurus Magazine

Så … Hvilke tanker har dere gjort dere i jakten på bryllupsantrekk – vil vi se en blanding av maskulint og feminint?

– Det er så interessant … Det ville du likt å vite, ville du ikke? Det var et veldig godt forsøk … ler de hjertelig.

Denne saken ble første gang publisert 14/06 2024, og sist oppdatert 14/06 2024.

Les også