Prinsesse Märtha og sjaman Durek Verrett

– Kjærligheten fra det norske folk har vært helt enestående

Det nygifte paret stråler av forelskelse like etter den storslåtte bryllupsfeiringen. Nå ser Durek frem til å flytte fra Los Angeles til Norge.

<b>GODT GIFT</b>: Her møter det nygifte paret pressen og oppmøtte tilskuere etter at seremonien var ferdig. Märtha og Durek er veldig fornøyde med å ha valgt Geiranger som sted for vielsen.
GODT GIFT: Her møter det nygifte paret pressen og oppmøtte tilskuere etter at seremonien var ferdig. Märtha og Durek er veldig fornøyde med å ha valgt Geiranger som sted for vielsen. Foto: ROBIN UTRECHT
Publisert

31. august i år ble prinsesse Märtha Louise (53) og sjaman Durek Verrett (49) smidd i hymens lenker under en seremoni på Vinjevollen i Geiranger. Rettighetene til bryllupet var solgt til det det britiske ukebladet Hello! Magazine og det spanske søsterbladet Hola!, så norsk presse fikk ikke fullt utbytte på den store dagen.

Her og Nå var derimot til stede på den første offisielle tilstelningen det ferske ekteparet deltok på, premieren på Netflix-serien «Milliardærøya».

Der glødet det nygifte paret forelsket på den lakserosa løperen.

– Dagene etter bryllupet har vært helt fantastiske, sier Durek og smiler bredt til Her og Nå.

Fantastisk ektemann

Han ser varmt på sin kjære når han får spørsmål om å beskrive henne.

– Märtha er et «power house», en kvinne som vet hva hun vil. Hun er veldig sterk, kjærlig og omsorgsfull. Märtha er en fantastisk mor. Hun er utrolig god til å kommunisere og snakke, dele og å bry seg om andre mennesker.

Prinsessen blir også øm i blikket når hun skal komme med lovord om ektemannen.

– Durek er veldig kjærlig og varm. Han er utrolig dyp – ja, rett og slett en fantastisk ektemann.

Les også: Kongehusekspert om bryllupet: – Misbrukte sin store sjanse

<b>MÄRTHA OG DUREK</b>: Prinsesse Märtha Louise og ektemannen sjaman Durek Verrett smilte bredt til pressen da de ankom premieren på Netflix-serien «Milliardærøya».
MÄRTHA OG DUREK: Prinsesse Märtha Louise og ektemannen sjaman Durek Verrett smilte bredt til pressen da de ankom premieren på Netflix-serien «Milliardærøya». Foto: Marius Gulliksrud

Giftet seg i Geiranger

Bryllupet varte i fire dager til ende, med hele 350 gjester fra inn- og utland. Underveis i feiringen tok paret seg også tid til å hilse på folk som hadde møtt opp for å få en titt på brudeparet.

– Kjærligheten fra det norske folk har vært helt enestående. Å være i Ålesund og Geiranger og møte alle de menneskene og kjenne varmen, sier Durek overveldet før han fortsetter:

– Våre venner fra utlandet kom til Norge, og de delte også kjærlighet med det norske folket. Så mange fantastiske mennesker samlet. Hjertet mitt var rett og slett så fylt med kjærlighet.

Märtha stemmer i.

– Ja, det var så gøy å vise av landet vårt til de utenlandske gjestene. De hadde ikke opplevd makan til de opplevelsene de fikk her i Norge. Jeg er så stolt av landet vårt, legger Märtha til.

– Nå vil alle komme til Norge, forteller Durek.

– Og du da, Durek, gleder du deg til å flytte hit?

– Ja, det gjør jeg virkelig.

Les også: Märtha og Durek har tatt et stort livsvalg

<b>ÅLESUND</b>: Ekteparet er veldig takknemlige for støtten de opplever å ha fått fra det norske folk. Her er de på spasertur i Ålesund like før bryllupet.
ÅLESUND: Ekteparet er veldig takknemlige for støtten de opplever å ha fått fra det norske folk. Her er de på spasertur i Ålesund like før bryllupet. Foto: NTB

Egen Netflix-serie

Märtha og Durek er selv snart klare med sin egen realityserie på strømmetjenesten.

Netflix har fulgt paret tett i over ett år. Serien regisseres av den Emmy- nominerte Rebecca Chaiklin, kjent fra blant annet «Tiger King», og den produseres av den anerkjente produsenten Chris Smith.

– Vi gleder oss veldig til vår egen Netflix-serie. Der får du se alle våre sider, alle aspektene ved hvem vi er, røper sjaman Durek.

Denne saken ble første gang publisert 17/10 2024.

Les også