Avsløringer om Hertuginne Meghan

Sjokkpåstander om hertuginne Meghan: – Gikk henne til hodet

Forfatteren Tom Bower kommer med en rekke avsløringer om hertuginne Meghan i sin nye bok «House of Beckhams». Han levner kona til prins Harry liten ære.

<b>HERTUGINNE MEGHAN:</b> Ifølge en ny bok mente Meghan at hun i egenskap av å være TV-stjerne i Hollywood, ville være redningen for det britiske kongehuset.
HERTUGINNE MEGHAN: Ifølge en ny bok mente Meghan at hun i egenskap av å være TV-stjerne i Hollywood, ville være redningen for det britiske kongehuset. Foto: Getty Images
Publisert

Hertuginne Meghan, som 4. august fyller 43 år, må tåle hard medfart i den nye boken til den britiske forfatteren Tom Bower (77).

«House of Beckhams» handler egentlig om stjerneparet David (49) og Victoria (50) Beckham og deres utrolige liv, men den tidligere BBC-journalisten kommer også med sjokkerende påstander om den tidligere «Suits»-skuespilleren.

Tom Bowers skriver at Meghan ikke tålte all oppmerksomheten hun ble til del som kjæresten og senere kona til prins Harry (39). Hun skal ha «tatt helt av» under deres første offisielle besøk som ektepar i Australia i 2018, der det ble kjent at hun var gravid med parets første barn.

– All omtalen gikk henne til hodet. Meghan så på seg selv som guds gave til den britiske kongefamilien. Hun trodde hun var den nye prinsesse Diana og skulle redde kongehuset, skriver Bowers i boken ifølge avisen The Sun.

<b>VILLE TA DIANAS PLASS:</b> Prins Harrys kone mente at hun passet perfekt til å overta den avdøde prinsessens rolle, som det britiske folks store helt.
VILLE TA DIANAS PLASS: Prins Harrys kone mente at hun passet perfekt til å overta den avdøde prinsessens rolle, som det britiske folks store helt. Foto: NTB

Sjalu på Kate

Forfatteren, som i 2022 sto bak boken «Revenge – Meghan, Harry and the War between the Windsors», skriver også at Meghan hatet å være «underdanig» svigerinnen prinsesse Kate (42).

– Hun mislikte sterkt at Kate fikk mer oppmerksomhet og respekt. Meghan oppførte seg som et sjalu barn, hevder han.

Bowers beskriver også hvor rart og gammeldags hun syntes det var å neie for prins Harrys bestemor, nå avdøde dronning Elizabeth. Hun fant dette ganske enkelt litt latterlig.

<b>LITEN RESPEKT: </b>På dette bildet er stemningen mellom Meghan og dronning Elizabeth god, men hertuginnen syntes det var tåpelig at hun måtte neie for den nå avdøde monarken.
LITEN RESPEKT: På dette bildet er stemningen mellom Meghan og dronning Elizabeth god, men hertuginnen syntes det var tåpelig at hun måtte neie for den nå avdøde monarken. Foto: Getty Images

Det bekrefter også prins Harry i Netflix-dokumentaren «Harry and Meghan». Han forteller at hun ble forbløffet da han ba henne neie for den sittende monarken.

Les også: Prinsesse Kates sønn George: – Han er den som skjønner mest av morens sykdom

Forholdet til Beckham

Journalisten og forfatteren Bowers skriver i sin nye bok også om hertuginne Meghans forhold til stjerneparet David og Victoria Beckham.

Meghan mente at hun var en større stjerne enn Victoria, og ble irritert over at det tidligere Spice Girls-medlemmet og fotballstjernen David eide fem hus, hadde konstant tilgang til private jetfly, invitasjoner til å seile på yachter og i tillegg hadde mye mer penger.

Meghan mente at det var urettferdig at hun, som skulle bli hertuginne, ikke kunne måle seg med Beckham-parets rikdom.

Ifølge boken skal Victoria ha gjort en innsats for å bli venn med Meghan på grunn av parets langvarige vennskap med prins Harry og prins William (42).

Les også: 30 år siden: Slik ble Spice Girls til

<b>HAR VALGT SIDE:</b> Ifølge boken «House of Beckhams» har David Beckham bestemt seg for å være venn med prins William fremfor prins Harry.
HAR VALGT SIDE: Ifølge boken «House of Beckhams» har David Beckham bestemt seg for å være venn med prins William fremfor prins Harry. Foto: Getty Images

Ble uvenner

Tom Bower forteller at et medlem av Victorias stab ga Harrys forlovede råd om de beste ansiktsbehandlingene og frisørene i London.

Meghan skal også ha spurt Victoria om hun kunne gi henne gratis klær og håndvesker, men dette stoppet Buckingham Palace fordi det var i strid med reglene deres.

På grunn av hennes ønske om å unngå paparazzier, bodde Meghan angivelig i Beckham-residensen i Beverly Hills under en privat tur. Da det oppsto rykter i mediene om vennskapet, og Victoria hadde gitt Meghan råd om klær og sminke, skal forholdet ha surnet.

<b>HAR FUNNET TONEN:</b> Kong Charles og David Beckham trives godt i hverandres selskap. Ikke minst fordi de begge er veldig glade i bier, og da de møttes i fjor, overrasket David kongen med et glass hjemmelaget honning.
HAR FUNNET TONEN: Kong Charles og David Beckham trives godt i hverandres selskap. Ikke minst fordi de begge er veldig glade i bier, og da de møttes i fjor, overrasket David kongen med et glass hjemmelaget honning. Foto: Getty Images

Prins Harry skal ha ringt David og anklaget ham og kona Victoria for å lekke historier, noe som gjorde paret rasende.

David og Victoria ble invitert Harry og Meghans bryllup i 2018, men de ble ikke invitert til middagen. Ifølge boken var det å regne som en liten hevn.

Les også: (+) Nini var gift med to fettere: Ble fordømt av sine egne foreldre

<b>VALGT BORT:</b> David og Victoria ble invitert til Meghan og Harrys bryllup i St. Georges Chapel i Windsor i 2018, men fikk ikke være med på middagen.
VALGT BORT: David og Victoria ble invitert til Meghan og Harrys bryllup i St. Georges Chapel i Windsor i 2018, men fikk ikke være med på middagen. Foto: Getty Images

Ikke-eksisterende

David ble også oversett av Harry etter å ha flydd i 22 timer fra London til Sydney, på prinsens forespørsel, for å være med og kaste glans over Invictus Games i 2018.

Beckham-paret og Harry og Meghan skal ikke hatt noe med hverandre å gjøre etter at prinseparet «sluttet» som kongelige i 2020.

<b>LAV PROFIL:</b> Meghan og Harry har vært lite i rampelyset de siste månedene, men i mai var de på veldedighetsbesøk i Lagos i Nigeria. De har i dag lite eller ingen kontakt med resten av kongefamilien.
LAV PROFIL: Meghan og Harry har vært lite i rampelyset de siste månedene, men i mai var de på veldedighetsbesøk i Lagos i Nigeria. De har i dag lite eller ingen kontakt med resten av kongefamilien. Foto: NTB

I boken hevdes det at deres vennskap ikke lenger eksisterer, og at det ble bekreftet våren 2022 da den tidligere fotballspilleren og popstjernen inviterte prins William og prinsesse Kate til sønnen Brooklyns bryllup – og ikke prins Harry og hertuginne Meghan.

Denne saken ble første gang publisert 01/08 2024.

Les også