Skuespiller Kåre Conradi

– Hjemlengselen er alltid der

Kåre Conradi, som er aktuell i «Milliardærøya», elsker både livet som forelder og skuespiller, men innrømmer at kombinasjonen til tider kan være utfordrende.

<b>DEN GANG DA:</b> Paret ble sammen allerede i 2007. Her er de fotografert på Rolling Stones- konsert i 2014. 
DEN GANG DA: Paret ble sammen allerede i 2007. Her er de fotografert på Rolling Stones- konsert i 2014.  Foto: NTB scanpix
Publisert

Under premieren av Netflix-serien «Milliardærøya» i Oslo Konserthus sto skuespiller Kåre Conradi (52) i sentrum av det hele.

Midt mellom hyggelige hilsener og smilende kollegaer tok han seg tid til å prate om sin opplevelse som skuespiller på den vakre øya Frøya i Trøndelag – og ikke minst om papparollen på hjemmebane.

– Det har vært kjempefint å spille i «Milliardærøya». Det å få lov til å være på location ute i havgapet, og filme over en lang periode, var utrolig, forteller han oss.

Bodde i Trondheim

Kåre jobbet tidligere ved Trøndelag Teater og bodde i Trondheim i halvannet år, så han synes det var fint å gjenforenes med gamle kollegaer. Han er dessuten mektig imponert over lokalbefolkningen på Frøya.

– De var utrolig imøtekommende og spesielt stolte av laksenæringen og alt de hadde fått til, både på kultur- og sportsfronten, forteller han entusiastisk fra den lakserosa løperen.

<b>FIN OPPLEVELSE: </b>Kåre var spent på premierefesten til «Milliardærøya». Han har tidligere bodd og jobbet i Trøndelag, og fortalte at det var stor stas å filme på Frøya.
FIN OPPLEVELSE: Kåre var spent på premierefesten til «Milliardærøya». Han har tidligere bodd og jobbet i Trøndelag, og fortalte at det var stor stas å filme på Frøya. Foto: Marius Gulliksrud

I «Milliardærøya» spiller han ektemannen til seriens «laksefrue», spilt av Trine Wiggen. Hans karakter er en følsom kunstnersjel, som maler på si og tar seg av barna – et portrett av en mann som finner sin egen vei i et miljø dominert av økonomisk makt og prestisje.

Les også: Kåre Conradi og Lene Marlin om datteren Ellie: – Har forandret våre liv

<b>KUNSTNERSJEL:</b> I serien er Kåre ektemannen til øyas laksedronning Julia Lange, spilt av Trine Wiggen.
KUNSTNERSJEL: I serien er Kåre ektemannen til øyas laksedronning Julia Lange, spilt av Trine Wiggen. Foto: Sebastian S. Bjerkvik

Samboer med Lene Marlin

Selv er Kåre samboer med artist Lene Marlin, og sammen har de datteren Ellie på fire år. Skuespilleren er åpen om at det kan være utfordrende å kombinere familielivet med å være skuespiller.

– Det tror jeg alle skuespillere kan kjenne på – at det er aldri enkelt. Men man finner måter å balansere det på. Hjemlengselen er alltid der, til og med når jeg går på butikken, sier han med et glimt i øyet.

På spørsmål om hvordan han er som far, smiler han varmt og svarer beskjedent:

– Det er vel ikke opp til meg å avgjøre. Men vi har en veldig fin dynamikk i familien vår nå, og det er jeg veldig fornøyd med. Man må bare ta ting som de kommer.

<b>PROFILERT PAR:</b> Kåre er samboer med sangstjernen Lene Marlin. For fire år siden ble de foreldre til en liten jente. 
PROFILERT PAR: Kåre er samboer med sangstjernen Lene Marlin. For fire år siden ble de foreldre til en liten jente.  Foto: NTB

«Milliardærøya» kan strømmes på Netflix.

Denne saken ble første gang publisert 11/10 2024.

Les også