- Jeg liker å bo med kjæresten min, men dette suger

Sophie Elises med hjertesukk på Bloggerne.

Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)
Publisert

(SIDE2): I sesong to henger vi med på flyttelasset når toppblogger Sophie Elise Isachsen (19) flytter fra Harstad til Oslo

Når hun flytter får hun kjenne på det å være samboer for første gang, ettersom hennes daværende kjæreste flyttet inn i leiligheten til Sophie.

- Aldri alene

I et klipp fra søndagens episode kommer Isachsen med et hjertesukk til kameraet.

- Som dere sikkert skjønner så har jeg en del aggresjon som jeg har bygget opp, og jeg har ikke lyst til å snakke om noe, sier hun.

- Jeg er aldri alene. Det er alltid noe, det er alltid noen. Jeg er aldri alene i min egen leilighet. Dette er første gang jeg er alene etter at jeg flyttet, og det er faktisk to måneder siden. Jeg har ikke vært alene en natt. Jeg liker å bo med kjæresten min, men dette suger, sier en åpenbart frustert Sophie Elise.

Se video:

Screen9na04

Brudd

Det var i sommer det ble kjent at bloggeren og sin tidligere kjæreste hadde gått hver til sitt. Isachsen fant så lykken med svenske Robin, som også blogger.

Sophie Elise og Robin.
Sophie Elise og Robin.

Hun og kjæresten Robin Johanson (20) sto i sentrum for debatten om hvorvidt jenter på mer enn 50 kilo børholde seg unna stranda.

Isachsen forsvarte sin kjæreste via et blogginnlegg, og i ettertid fikk begge to drapstrusler.

- Jeg kan ikke ta hensyn til at jeg kanskje kan få drapstrusler. Eller, for å si det på en annen måte - det er ikke noe jeg vil ta hensyn til, sa hun da.

I årets sesong av «Bloggerne» får vi også følge livet til Marna Haugen, Eirin Kristiansen og Suzanne Aabel.

Bloggerne vises på TV 2Bliss søndager klokken 20.00.

Denne saken ble første gang publisert 11/12 2014.

Les også