Else Kåss Furuseth

Slik går det med ekteskapet

Da komikeren giftet seg med kokken Tommy tidligere i år, var det ikke bare kjærlighet som sto på menyen. Nå avslører Else sin favorittrett av ektemannen.

<b>PAR I HJERTER:</b> Else og Tommy ble smidd i hymens lenker i april. Nå kommer Else med en oppdatering om forholdet..
PAR I HJERTER: Else og Tommy ble smidd i hymens lenker i april. Nå kommer Else med en oppdatering om forholdet.. Foto: Morten Bendiksen
Sist oppdatert

– I sånne serier er det alltid én person som er ko-ko, som sitter litt i bakgrunnen. Og det er meg. Så enten er jeg rosinen i pølsa, eller en statist, sier Else Kåss Furuseth (44) til Her og Nå.

I desember blir komikeren aktuell i TVNorges nye julekalender «Nissesvingen», sammen med blant andre Morten Ramm, Selda Ekiz og John Brungot.

– Det er en familiesaga, et ko-ko-univers. Serien passer for barn, men som også voksne vil like. Jeg tror det blir koselig, fortsetter hun.

Les også: Harald Eia om Else Kåss Furuseths bryllup: – Det er noe sårt over dette her også

Juridisk ekteskap

2024 har vært et begivenhetsrikt år for Else. Ved siden av innspillingen av den nye juleserien, har hun også møtt den store kjærligheten – og rukket å gifte seg.

<b>HUMOR:</b> Else spiller i TVNorges nye stjernespekkede julekalender.
HUMOR: Else spiller i TVNorges nye stjernespekkede julekalender. Foto: DISCOVERY CHANNEL

I april sa hun ja til Tommy Johansen (49) i et fullsatt Oslo Spektrum. Ekteskapet er foreløpig bare symbolsk siden ekteparet ennå ikke har rukket å få det juridiske i orden.

TRAVEL: Else Kåss Furuseth har mange baller i luften og har dermed ikke rukket å gifte seg juridisk ennå. Her og Nå møtte henne under Discoverys høstlansering.
TRAVEL: Else Kåss Furuseth har mange baller i luften og har dermed ikke rukket å gifte seg juridisk ennå. Her og Nå møtte henne under Discoverys høstlansering. Foto: Svein Brimi

– Men det kommer, og da skal dere få beskjed. Jeg skal ikke selge billetter til det også, men det blir ingen hemmelighet, bedyrer komikeren.

Les også: (+) Kjæresten min hadde fridd. Da gjorde venninnen min det utenkelige

Disker opp for Else

Elses ektemann har jobbet som Stein Erik Hagens personlige kokk i 30 år, og regnes som en del av milliardærens familie. Tommys kulinariske ferdigheter har kommet kona til gode. Da er det spesielt én ting Else liker at han disker opp.

– Det aller koseligste han lager, er småretter. Jeg er en Holiday dipp-jente, så når han lager småretter, blir alt så mye bedre. Jeg lurer på om han bruker bedre råvarer, eller om det bare er bedre gjennomført.

– Jeg har jo sovet under McDonald’s-skiltet i mange år, og har vært dynket i søppelmat. Nå er det med andre ord en voldsom nivåforskjell, avslører hun.

<b>GLEDET SEG:</b> Her og Nå var til stede da Else prøvde flere brudekjoler i forkant av bryllupet. 
GLEDET SEG: Her og Nå var til stede da Else prøvde flere brudekjoler i forkant av bryllupet.  Foto: Svein Brimi

– Har du laget mat til ham da?

– Skal jeg være helt ærlig, så har jeg ikke det. Jeg har planer om det, men han er innmari rask og kommer meg i forkjøpet. Men jeg er god på å tenne lys. Det har jeg lært av Solveig Kloppen, å tenne lys idet du går inn i et hus, forteller Else, og deler videre at forholdet med Tommy går veldig bra.

– Det er et flaut sitat, men dette kan du faktisk sitere meg på: Kjærligheten blomstrer, helt klart!

Denne saken ble første gang publisert 15/09 2024, og sist oppdatert 15/09 2024.

Les også