Chris Holsten og Vivild Falk Berg

– Jeg er blitt mer og mer glad i ham

Chris Holsten falt pladask for skuespiller Vivild Falk Berg – men måtte virkelig jobbe hardt for å få henne med på date.

<b>FORELSKET:</b> De siste månedene har «Pørni»-skuespiller Vivild Falk Berg delt flere bilder av seg og kjæresten Chris Holsten på sosiale medier.
FORELSKET: De siste månedene har «Pørni»-skuespiller Vivild Falk Berg delt flere bilder av seg og kjæresten Chris Holsten på sosiale medier. Foto: Instagram/Vivild Falk Berg
Sist oppdatert

– Hvorfor jeg ikke ble med på date med det samme? Jeg var nok ikke så interessert i dating i det hele tatt på det tidspunktet. Det tok litt tid før jeg skjønte at hans interesse var såpass reell.

– Jeg tenkte kanskje at han var en håpløs romantiker som viste en slik interesse for andre også, ler «Pørni»-skuespiller Vivild Falk Berg (25) en smule skyldbetynget.

Les også: Chris Holsten: – Jeg har vært veldig egoistisk

Måtte jobbe for daten

Vi møtte det forelskede paret på Elle-fest, hvor de gjorde sin rød-løper-debut tidligere i år. Fra kryptiske svar på tilstandsrapport hva kjærlighetslivet angår, til å snike seg separat inn på fest, viser de nå endelig sin kjærlighet i full offentlighet.

– Vi følte vel kanskje at katta var ute av sekken allerede, og at tiden var inne. Vi har gått hver for oss noen ganger, og det er jo mye hyggeligere å endelig gå sammen, smiler «Slå hjerte, slå»-artisten Chris Holsten (31) fornøyd.

<b>DEBUT</b>: I sommer viste Chis Holsten og Vivild Falk Berg seg sammen på rød løper for første gang.
DEBUT: I sommer viste Chis Holsten og Vivild Falk Berg seg sammen på rød løper for første gang. Foto: Svein Brimi

Ett år etter at Vivild dukket opp i 30-årsdagen til den ettertraktede artisten, er turtelduene tilsynelatende like forelsket. Men der Chris har beskrevet møtet mellom de to som en form for kjærlighet ved første blikk, skulle det altså litt overbevisning til før han fikk drømmedama på kroken.

– Den daten jobbet jeg virkelig for! Men det tenker jeg var bra, for min del. Man vil jo gjerne ha det man ikke får.

– Jeg satte pris på at jeg måtte jobbe litt for det og overbevise henne om at jeg mente alvor. Det syntes jeg var en deilig posisjon å være i. Og det gikk jo bra – so far so good! ler Chris og kikker fornøyd bort på kjæresten.

Les også: (+) Kjæresten min flyttet inn. Han viste seg å være en helt annen enn jeg trodde

<b>ETTERTRAKTET:</b> Chris Holsten har gjennom mange år vært gjenstand for mange spekulasjoner hva kjærlighetslivet angår.
ETTERTRAKTET: Chris Holsten har gjennom mange år vært gjenstand for mange spekulasjoner hva kjærlighetslivet angår. Foto: Morten Bendiksen

Deltar i «Forræder»

Etter noen lunkne svar og en avlyst date fikk Chris endelig Vivild på tomannshånd. Siden den gangen har det vært de to.

– Chris er en veldig fin fyr, og det har jeg syntes siden første gang vi møttes. Så har jeg bare blitt mer og mer glad i ham med tiden. Han er veldig varm og god, ærlig, morsom og smart. Vi har veldig gode samtaler, lik humor og veldig god kjemi, skryter Vivild varmt.

Til høsten vil vi kunne følge «Pørni»-skuespilleren som en av deltagerne i TV 2-programmet «Forræder».

Denne saken ble første gang publisert 22/08 2024, og sist oppdatert 22/08 2024.

Les også