Chris Holsten om kjæresten Vivild

– Jeg har vært veldig egoistisk

Chris Holsten er så forelsket at han innrømmer at det ikke er det beste for musikken. – Jeg er jo egentlig veldig glad i å skrive melankolske låter, sier artisten til Her og Nå.

<b>CHRIS OG VIVILD:</b> Chris Holsten sammen med skuespillerkjæresten Vivild Falk Berg. Her fra Elle-festen 2024 på Villa Heftye.
CHRIS OG VIVILD: Chris Holsten sammen med skuespillerkjæresten Vivild Falk Berg. Her fra Elle-festen 2024 på Villa Heftye. Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

– Kjærlighet er det viktigste i livet og nå er jeg skikkelig forelska selv. Det å ha en person å dele livet med er det beste som finnes, smiler en strålende opplagt Chris Holsten (31).

Artisten har frem til i år vært svært kryptisk hva kjærlighetslivet angår, men nå åpner han opp om de lykkelige omstendighetene.

I februar bekreftet Chris at han hadde funnet lykken med «Pørni»-skuespilleren Vivild Falk Berg (25), og til Her og Nå avslører han at møtet med den talentfulle skuespilleren har endret livet hans.

– Jeg har lagt bak meg mange år med turné og store kontraster. Jeg har gått fra å spille foran masse folk for så å komme hjem til et tomt hotellrom eller en tom leilighet og ikke ha noen å dele gleden med, til å ha nettopp det, forteller han åpenhjertig.

– Nå føles det bra å prioritere annerledes. Jeg har vært veldig egoistisk i noen år, hvor alt har handlet om meg og min karriere. Jeg har vært singel, og da er du i sitt eget spor. Nå er det deilig å prioritere andres følelser.

Les også: Chris Holsten: – Det er et udødelig minne

<b>LIVSENDRENDE:</b> Å møte den rette har endret livet til Chris. Nå gleder han seg over å ha noen å komme hjem til.
LIVSENDRENDE: Å møte den rette har endret livet til Chris. Nå gleder han seg over å ha noen å komme hjem til. Foto: Håvard Solem/TV 2

Nye tekster

Chris er kjent for sine sårbare tekster om blant annet temaer som kjærlighetsbrudd. Det har resultert i mange spekulasjoner rundt sangerens kjærlighetsliv.

– Hvordan påvirker det musikken å være lykkelig forelsket?

– Det er det, da. Det er kanskje ikke like bra for musikken. Jeg er jo veldig glad i å skrive melankolske låter. Nå gleder jeg meg til å sette meg i studio og skrive noen genuine låter om å ha det skikkelig fint i et kjærlighetsforhold.

<b>SKUESPILLERKJÆRESTE:</b> Det er «Pørni»-skuespiller Vivild Falk Berg som har kapret artistens hjerte. Til høsten ser vi henne i «Forræder» på TV 2. 
SKUESPILLERKJÆRESTE: Det er «Pørni»-skuespiller Vivild Falk Berg som har kapret artistens hjerte. Til høsten ser vi henne i «Forræder» på TV 2.  Foto: TV 2

– Og om hun slår opp med meg, så kan det være det kommer et godt album ut av det også, ler Chris.

Les også: (+) Jeg tok et oppgjør med sønnen min. Så en morgen ringte han og ba om en prat

Kjæresten Vivild Falk Berg

I likhet med Chris, er Vivild en kunstnersjel som i tillegg til å være skuespiller, elsker musikk og kan både synge og skrive.

Hva har det betydd å møte noen med lignende bakgrunn som deg selv?

– Jeg merker det betyr mye i hverdagen. Vi deler den «passionen», og det tror jeg også gjør at vi har en større forståelse for hverandre. Hvis jeg vil sitte til fem på natten og skrive noe, da skjønner hun hvor mye det betyr for meg. Det gjør at vi slipper unna de konfliktene der.

<b>HJERTESMERTE: </b>Chris er kjent for sine melankolske låter om blant annet kjærlighetsbrudd. Nå gleder han seg til å skrive låter om lykkelig kjærlighet.
HJERTESMERTE: Chris er kjent for sine melankolske låter om blant annet kjærlighetsbrudd. Nå gleder han seg til å skrive låter om lykkelig kjærlighet. Foto: Morten Bendiksen

Den populære artisten utelukker heller ikke at et samboerskap også ligger i kortene.

– Vi har vært sammen i ett år, og det er på en måte nå moroa virkelig begynner. Vi blir bedre og bedre kjent og bygger en skikkelig grunnmur for forholdet.

– Vi er ikke samboere ennå, men blir nok det på et tidspunkt. Hun har egen leilighet som hun hadde før hun møtte meg, men vi er mye hos meg, vi er jo det …


Denne saken ble første gang publisert 28/06 2024, og sist oppdatert 28/06 2024.

Les også