Tonje Frigstad og kjæresten Birk Ruud

Planlegger å flytte til Hawaii

TV-profilen og Freeski-stjernen er vant til å være mye borte fra hverandre, men nå har de funnet en løsning som gjør at de kan få mer tid sammen.

<b>STORE PLANER:</b> Kjendis-kjærestene drømmer om å flytte til Hawaii for et år. Frigstad forteller at hun ser for seg flytting om to år. 
STORE PLANER: Kjendis-kjærestene drømmer om å flytte til Hawaii for et år. Frigstad forteller at hun ser for seg flytting om to år.  Foto: Morten Bendiksen
Publisert

– Jeg ble så glad da jeg ble spurt om å delta i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Jeg hoppet i taket, sier programleder Tonje Frigstad (24) energisk.

Hun har drømt om å delta i realityserien lenge, og tror det passer henne midt i blinken.

– Jeg elsker å være ute og det å leve et primitivt liv. Det blir godt med en unnskyldning for å ikke ha mobil. Jeg er dessuten et konkurransemenneske herifra til månen, forteller 24-åringen.

Tonje kom litt hesblesende til pressetreffet. Hun kom nemlig direkte fra Los Angeles.

– Jeg hadde 50 minutter mellomlanding i Dallas, og flyet mitt var en halvtime forsinket... Jeg løp for livet for å rekke det. Hvis ikke, måtte jeg ha møtt opp direkte på Gardermoen for avreise til 71. Jeg var helt på gråten. Jeg rakk det, men jeg var helt skjelven da jeg satte meg på flyet.

Les også: Birk Ruud: – Jeg var spent på hvordan en forelskelse ville påvirke karrieren

<b>TURKLAR</b>: Tonje Frigstad ble svært lykkelig da hun ble spurt om å delta i TVNorges populære realityprogram. Nå ser hun frem til et liv uten mobiltelefon og sosiale medier.
TURKLAR: Tonje Frigstad ble svært lykkelig da hun ble spurt om å delta i TVNorges populære realityprogram. Nå ser hun frem til et liv uten mobiltelefon og sosiale medier. Foto: Svein Brimi

Kjæresten Birk Ruud

Tonje er samboer med freestyleutøveren Birk Ruud (24). Han deltok i «71 grader nord» i 2021.

– Birk ble så glad på mine vegne. Han sa at han var sikker på at jeg kom til å elske det.

<b>SPORTY PAR:</b> Tonje er samboer med freestyleutøver Birk Ruud. Her er de fotografert under kjendis-kampen på Norway Cup i fjor. 
SPORTY PAR: Tonje er samboer med freestyleutøver Birk Ruud. Her er de fotografert under kjendis-kampen på Norway Cup i fjor.  Foto: Marius Gulliksrud

– Fikk du noen gode råd, da?

– Jeg har prøvd å grave litt, men han har vært sånn: «Det er lurt å varme sokkene i soveposen på kvelden»... Når jeg spurte om mer, sa han bare at jeg kom til å ta ting der og da. Vi har sett litt på kart og kompass, da.

Les også: (+) Plutselig sto han der, 30 år siden jeg så ham sist. Jeg var på ingen måte forberedt på følelsene

Flytteplaner

– Jeg leste nylig at Birk og du planlegger å flytte utenlands?

– Ja, det fikk jeg høre nå, sier Tonje og ler litt før hun fortsetter.

– Vi har snakket om det. Jeg har alltid hatt en drøm om å bo utenlands og et sted jeg kan surfe. Hawaii er dritkult. Plutselig var han sånn: «Ja, men det er jeg også keen på». Så nå er planen at vi skal bo et år i utlandet.

<b>AVSTANDSFORHOLD:</b> De to 24-åringene er begge travle og forteller at det ikke er noe problem for dem å ha avstandsforhold. 
AVSTANDSFORHOLD: De to 24-åringene er begge travle og forteller at det ikke er noe problem for dem å ha avstandsforhold.  Foto: Marius Gulliksrud

Sånn som ting ser ut nå, blir det først realisert om to år.

– Jeg har sagt til Birk at han har gitt meg forventninger, så jeg kommer til å dra uansett.

– Du kom jo rett fra Los Angeles for å dra på innspilling. Får dere møttes noe særlig?

– Vi har et liv som har overlappet litt. Egentlig skulle vi bare være fra hverandre i tre uker, men så ble det fem uker. Vi er vant til å være mye borte fra hverandre. Jeg er veldig selvgående, så det takler vi.


Denne saken ble første gang publisert 31/05 2024.

Les også