Anette Hoff om «Spillet»

Avslører: – Har skværet opp

Det ble svært opphetet da Anette Hoff og Ida Elise Broch havnet på kollisjonskurs inne på «Spillet». Nå avslører Anette at de to har skværet opp.

<b>ANETTE HOFF:</b> Anette Hoff var svært spent før sin realitydebut. I dag ser hun tilbake på opplevelsen med glede og takknemlighet.
ANETTE HOFF: Anette Hoff var svært spent før sin realitydebut. I dag ser hun tilbake på opplevelsen med glede og takknemlighet. Foto: Morten Bendiksen
Publisert

– Du må være ganske modig for å være med på noe sånn som dette. Jeg var både skeptisk og redd da jeg kom inn – og jeg var innom hele følelsesregisteret under oppholdet, innrømmer Anette Hoff (62) til Her og Nå.

Vi møtte skuespilleren og flere av «Spillet»-kollegaene i forbindelse med «Gullruten»-utdelingen i Bergen.

Anette legger ikke skjul på at programmet har krevd mye av henne, men først og fremst står hun igjen med gode minner.

– Tilbakemeldingene jeg har fått har vært helt utrolige. Det går ikke en dag uten at jeg treffer på noen som setter pris på «Spillet», som synes det er gøy og har fulgt meg på reisen. Det har vært overveldende, rett og slett, forteller hun og utdyper:

– Det har vært fantastisk å se hvor bredt det har truffet. Programmet har samlet folk i alle aldre foran TV-skjermen – det synes jeg er veldig gøy. Det har vært deilig å slippe fra seg litt angst og den type ting – og bare ta imot.

Les også: Anette Hoff: – En tøff ting å oppleve

<b>GODE VENNER: </b>I dag har reality-deltagerne lagt alle konflikter bak seg og er gode venner. Her er Anette sammen med Steffen Eriksen, Victoria Skau og Line Andersen.
GODE VENNER: I dag har reality-deltagerne lagt alle konflikter bak seg og er gode venner. Her er Anette sammen med Steffen Eriksen, Victoria Skau og Line Andersen. Foto: Morten Bendiksen

Deltok i «Spillet»

De som har fulgt Anette i seerfavoritten «Spillet», vet også at 62-åringen har lagt bak seg et opphold bestående av høye topper og dype daler.

Fra gleden og spenningen da hun endelig fikk møte de andre meddeltagerne i første episode, til å bli stemt ut av Danby Choi (31) og sendt direkte ned i kjelleren som første deltager i spillet.

En klassereise som likevel skulle vise seg å være det beste som kunne skjedd henne. I kjelleren knyttet den profilerte skuespilleren tette bånd til sine medspillere, før «kjellerlaget» samlet reiste seg mot «overmakten» da de to etasjene ble gjenforent.

<b>FØLELSENE UTENPÅ:</b> «Spillet»-opplevelsen vekket sterke følelser på godt og vondt hos Anette, som ble svært sint da Ida Elise Broch stemte ut Martine Lunde. 
FØLELSENE UTENPÅ: «Spillet»-opplevelsen vekket sterke følelser på godt og vondt hos Anette, som ble svært sint da Ida Elise Broch stemte ut Martine Lunde.  Foto: TV 2

Desto sterkere opplevdes sviket da en av kjellerspillerne, Ida Elise Broch (36), valgte å stemme ut en av sine egne: Martine Lunde (28). «Sviket» avslørte hun selv.

«Kan jeg si en ting, og nå kommer dere til å bli veldig sure på meg, men det var jeg som sendte ut Martine», sa hun i episoden.

Det vekket sterke følelser i Anette, som innrømmet at hun ble sjokkert og sinna over avgjørelsen som resulterte i at Ida (på egen forespørsel) ble stemt ut av «Spillet».

Les også: (+) Jeg forsto ikke at han brukte hersketeknikk for å psyke meg ned. Til slutt skjønte jeg hva jeg var gift med

Netflix-serien «Hjem til jul»

Nå avslører Anette at de to, som tidligere har spilt mor og datter i Netflix-serien «Hjem til jul», i dag har en svært god tone.

– Vi har snakket sammen etter spillet og den situasjonen er vi ferdige med. Vi er gode venner i dag. I den settingen der er man i en boble hvor man kan reagere veldig emosjonelt der og da – så får man det litt på avstand og så roer det seg.

<b>KOLLEGAER:</b> Anette og Ida spilte sammen på det såkalte «kjellerlaget». Ida var en av deltagerne Anette kjente godt fra før, da de begge spilte i Netflix-serien «Hjem til jul».
KOLLEGAER: Anette og Ida spilte sammen på det såkalte «kjellerlaget». Ida var en av deltagerne Anette kjente godt fra før, da de begge spilte i Netflix-serien «Hjem til jul». Foto: TV 2

– Jeg tror ingen i dag bærer nag til noen av de andre spillerne, uavhengig av konflikter der inne. Det er en veldig spesiell situasjon å være i. Det var ganske krevende, faktisk, innrømmer Anette.

Ida Elise Broch har ikke svart på Her og Nås henvendelse.

Denne saken ble første gang publisert 27/05 2024.

Les også