Leserne forteller

Jeg har en vill, ung elsker. Nå vil han at alle skal få vite om oss

Han er 20 år yngre enn meg. Nå har vi møtt hverandre i tre år i skjul og han vil gjøre forholdet offentlig kjent. Én ting holder meg tilbake.

Pluss ikon
HISTORIE FRA VIRKELIGHETEN.
HISTORIE FRA VIRKELIGHETEN. Foto: Getty Images (Illustrasjonsfoto)
Publisert

Ting snur i livet. Noen ganger gjør du det motsatte av hva som regnes som akseptert, og jeg er i den situasjonen nå, for jeg er en dame i 50-årene, som har en kjæreste som er i 30-årene.

Det føles fantastisk, og er noe jeg vil råde andre, modne kvinner til å prøve.

En gang for mer enn 30 år siden var jeg i en helt annen situasjon. Jeg var ung og nyansatt i et firma da jeg ble kjæresten til den mer enn 30 år eldre sjefen min.

Han var fraskilt, hadde status og penger og ble regnet som et varp. Men det viktigste av alt var at jeg var oppriktig forelsket i ham.

I alle år siden har jeg tenkt på eldre menns ønske om å være sammen med en yngre kvinne. Sannsynligvis ble jeg hans unge, vakre trofé.

Han viste meg stolt frem på sosiale sammenkomster og i mid­dager med forretningsforbindelser.

Jeg var ung og hadde fysiske behov, og helt i starten da vi ble kjærester, syntes jeg det var utrolig spennende at han var så erfaren og moden i sengen.

Alt var roligere og vi hadde det bra. Men når akten var over, snudde han seg over på siden og sovnet. Hver eneste gang skjedde dette.

Det var aldri slik at vi ofte hadde sex, og etter hvert ble det sjeldnere og sjeldnere. I dag ser jeg at han slet med ereksjonsproblemer og dårlig seksuell lyst.

Les også (+): Da han gjorde det slutt, ble jeg en annen person. Én dag kom han plutselig på besøk

Ereksjonsproblemer

Det var et paradoks at de mannlige vennene hans tullet med hvor viril og potent han var, som var sammen med meg.

Han var med på notene og sa at det var lurt å skaffe seg en ung og sprek kjæreste.

«Dere skulle bare ha visst», tenkte jeg den siste tiden vi var et par.

Han sa alltid at han var sliten og ba meg vise forståelse for at han var en voksen mann.

Det ble min erfaring at den godt voksne mannen syntes det var stas med en mye yngre kvinne, men at han ikke var i stand til å matche kvinnens seksuelle behov.

Jeg følte ofte at jeg hadde solgt smør uten å få betaling, for å si det på godt norsk.

Hva som var flott med ham, var den mentale biten. Han var moden og reflektert, i motsetning til gutter på min egen alder, og derfor holdt jeg sammen med ham i flere år.

Han hadde barn som var på min alder, og ville ikke ha flere, og det ble årsaken til at jeg forlot ham.

Jeg møtte en mann på min egen alder, og vi fikk barn. Det var gode år, som jeg ser tilbake på med stor glede.

Dessverre havarerte ekteskapet vårt fordi han møtte igjen en ungdomskjæreste.

For meg resulterte dette i stor sorg og en følelse av nederlag. Fordi vi hadde hatt det bra intimt i alle år, ble det også vanskelig å akseptere.

Heldigvis klarte vi å beholde vennskapet, og i dag er min eksmann den eneste som vet om min hemmelighet nå. Jeg har en ung elsker – en mann, som er like viril som meg.

Les også (+): Etter 20 år var all fysisk nærhet borte og vi ble skilt. Så skjedde noe ingen av oss hadde tenkt på

Store kroppslige behov

I tre år hadde jeg gått og sturet og følt meg trist. Jeg bestemte meg for å reise til Syden på en ferie helt alene, bare for å lade batteriene.

Hjemme i Norge hadde jeg ikke gjort noe for å finne en ny mann, selv om barna mine ønsket det for meg. «Jeg er ikke klar for det», sa jeg.

I en bar på hotellet kom jeg i snakk med en mann, som også var alene på ferie. Han var akkurat blitt forlatt av samboeren og følte seg desillusjonert fordi hun var blitt sammen med en kamerat av ham, av alle ting hans egen forlover.

Vi snakket sammen om livet, og der og da betydde ikke alderen noen ting. Det eneste som handlet om alder, var da jeg sa: «Du er ung og kommer til å finne ny kjærlighet.»

Han smilte så godt til meg, og han foreslo at vi neste dag gikk på en tur sammen siden vi begge var alene. Jeg sa ja takk, og da jeg la meg, visste jeg at det kom til å bli en fantastisk ferie.

I dag tenker jeg at det må ha vært skjebnen som førte oss to sammen. Vi var to havarerte sjeler.

Da vi gikk på tur neste dag, og fant et sted helt for oss selv mellom noen store kampesteiner, skjedde det som gjorde meg levende igjen. Alle forstår hva som skjedde.

Det var het, fantastisk sex vi to hadde, og jeg torde å være fri og krevende.

«Wow, er det slik å ha sex med en 50-åring?» sa han og lo etterpå.

Det kan ikke beskrives med ord hvor deilig det var å møte en ung og seksuelt sulten mann med masse begjær.

I utgangspunktet var vi enige om at det var en ferieflørt, noe varig så ingen av oss for oss, med tanke på aldersforskjellen. Nesten 20 år skiller oss, tross alt, og den gale veien, vil mange si.

«Vi tar det som det kommer, hvis vi begge vil, kan vi jo møtes», foreslo han.

Vi hadde gått hånd i hånd og tett omslynget i en hel uke, uten å bry oss om hva andre tenkte. Vi hadde elsket, drukket vin sammen og hatt dype samtaler om livet.

Vi var umettelige på hverandre, og så skulle vi dra hver til vårt.

«Betyr alder noe, da?» spurte han.

Jeg sa at jo, alder betyr noe, og jeg delte med ham min erfaring fra å være kjæresten til en mye eldre mann.

«Men det er lenge til jeg kommer dit», sa han med latter i stemmen. «Bruk meg til jeg blir impotent», la han til. Vi lo så vi ristet.

Jeg vet at noen tenker at det er grotesk at en kvinne i min alder blir kjæresten til en mann som kunne ha vært sønnen hennes, men dette skjedde meg. Etter at vi kom hjem til Norge, fortsatte Erik og jeg å møtes.

I tre år nå har vi hatt flere kvelder sammen hver uke, men uten at andre har fått vite om det.

Jeg synes det er vanskelig på grunn av aldersforskjellen. For hva vil folk si?

Jeg vet at mine barn vil si at det er flaut og skammelig, men jeg tenker at det de ikke vet, har de ikke vondt av.

Når det gjelder Erik, ønsker han at vi to skal gå ut offentlig og vise vår kjærlighet. Han sier at han elsker meg og gir blaffen i hva andre tenker og sier.

Jeg sier hele tiden at vi må ta en dag om gangen og nyte livet her og nå. Fortsatt føler jeg meg høyst levende og har mine behov. Men jeg må innrømme at jeg er redd for at han en dag skal tenke at jeg er gammel og stygg.

Det rare er at folk sier til meg at jeg ser yngre ut. «Hva har skjedd?» spør venner. Da sier jeg at jeg har funnet en hemmelig oppskrift på evig ungdom, og inni meg ler jeg fordi jeg synes det er morsomt.

Jeg deler historien min for å vise at kvinners seksualitet utvikler seg annerledes enn mange menns.

Deres seksualitet daler mens vår kan få en ny vår, om vi lar det skje. Hver gang jeg skal ha en kveld med Erik, kjenner jeg at det brenner i kroppen av lyst og glede.

Heldigvis blir det mer og mer akseptert at kvinner finner yngre kjærester. For kvinnens del vet jeg av erfaring at det kan være veldig lurt.

Artikkelen ble opprinnelig publisert på sidene «Leserne forteller» i Hjemmet. I denne serien deler leserne personlige historier. Både person- og stedsnavn er endret for å sikre anonymitet.

Les flere saker: Historier | Erotiske Noveller


Denne saken ble første gang publisert 20/09 2024.

Les også