- Vi har årets babe

Disse er med i «Robinson- ekspedisjonen» .

Foto: (TV 3)
Publisert

(SIDE2): Det er snart klart for en ny runde med «Robinsonekspedisjonen» på TV3, og det er ingen hemmelighet at årets sesong vil by på en stor dose med dramatikk.

Flere evakueringer på grunn av syklonvarsler, sykebesøk og nær døden-opplevelser er bare noen av ingrediensene i årets utgave av den innholdsrike realityserien og da Side2 møtte noen av deltakerne under innspillingen, på Camaron Island, var det tydelig at utfordringene hadde satt både sine ytre og indre spor på deltakerne.

- Vi har årets babe
Men som om ikke alle de mer eller mindre skremmende opplevelsene var nok, måtte deltakerne helt fra starten av takle enda en utfordring.

I år er det nemlig en gruppe unge menn og kvinner som skal kjempe mot en gruppe litt eldre, og det byr naturlig nok på en del kontroversialiteter.

- Jeg kan love at generasjonsklisjeene ikke eksisterer uten grunn, sier informasjonskonsulent i TV3, Line Vee Hanum, til Side2.

Foto: Elin Reitan

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Blant de åtte i førtiårene finne vi både tøffe bikerpersonligheter og damer med egen spasalong. Også blant de i tyvårene er det et vidt spenn av personligheter og utfordringene med å takle hverandre kommer i tillegg til å måtte leve med lite mat og i kummerlige boforhold.

- Vi har årets babe som går og sprader rundt på stranda, og hun ser akkurat ut som alle babene som har vært med tidligere og som sikkert ender opp på forsiden av FHM. Og så har vi med en typisk gærning som elsker naturen, sier programleder Christer Falck til Side2 når vi møter han under innspillingen av realityserien.

- Vi har som vanlig med typiske prototyper, legger han til og nikker bekreftende uten å avsløre for mye om de utvalgte menn og kvinnene som utgjør årets Robinson-deltakere, fortsetter han.

Leppestift og koffeinpiller
Det er ofte stor interesse knyttet til hva deltakerne velger å ta med seg som sin personlige eiendel, og her er det også stor spennvidde på hva slags ting de utvalgte har valgt å ta med seg.

Se flere bilder av deltakerne i bildekarusellen nederst i saken!

Mens noen går for mer eller mindre nyttige saker som dykkermasker, fisketråd og felle har andre valgt ting som kanskje ikke umiddelbart virker så nyttig. Boblejakke, leppestift, hårbørste og koffeinpiller står nemlig på listen over personlig eiendeler og man kan stusse litt på valget noen av deltakerne har tatt.

«Robinsonekspedisjonen» har premiere på TV 3 søndag 4. september kl. 21.00.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Elin Reitan

Det gamle laget består av

Anita Svensson (45)
Anita kommer fra Lindesnes og blir omtalt som en tøff bestemor med forkjærlighet for motorsykler. Hun elsker bikermiljøet og har mange tatoveringer og fremstår derfor som ganske tøff. Dette er ikke Anitas første TV-opptreden, for den spreke bestemoren har også vært deltaker i TV Norge-konseptene Total Black Out og Total Wipeout. Anita har vært gift to ganger og har fem barn. Anita er med på Robinsonekspedisjonen for og manipulerer eller knuse sine meddeltakere.

Sivilstatus: Singel

Personlig eiendel: Piffikrydder

Arild Grimsgård (40)
I likhet med Anita er også Arild en bikerfyr. Han driver med dragbike og stor interesse for gamle biler. Alvdølingen har to sønner og jobber som anleggsarbeider. Arild er med på Robinsonekspedisjonen for opplevelsen skyld, men også for å vinne.

Sivilstatus: Singel

Personlig eiendel: Hårbørste

Christin Kalve (41)
Christin er en aktiv person fra Stord. Hun jobber som treningsinstruktør og spaterapeut, og driver også et helse- og spasenter på Stord. Hun har også en skjønnhets og spasalong i Natal i Brasil. Christin har tre barn og mener selv hun er Miss Robinson. Christian har meldt seg på Robinsonekspedisjonen for å teste sine enge grenser.

Sivilstatus: Singel

Personlig eiendel: Rambokniv

Hans-Olaf Hess (46)
Hans-Olaf Næss (46) fra Hurum er skilt og har to barn. Hans-Olaf er sesongens Crocodile Dundee da han sitter på mye kunnskap innen friluftsliv. Han er glad i jakt og fikse og er i tillegg speiderleder. Hans-Olaf er med på Robinsonekspedisjonen for å synes.

Sivilstatus: Gift

Personlig eiende: Syningfelle

Jon Torstein Bakken (42)
Jon er fra Frekhaug utenfor Bergen. Han er nyutdannet idrettspedagog og jobber som gymlærer. Han er svært involvert i amerikansk fotball.

Sivilstatus: Gift

Personlig eiendel: Fiskegøtt (tråd)

Lillan Ramøy (43)
Lillan er fra Nøtterøy og jobber som personalsjef i et stilasmontørfirma. Lillan har kjæreste og to barn fra et tidligere ekteskap. Hun er en god lytter, men blir lett irritert på late mennesker.

Sivilstatus: Kjæreste

Personlig eiendel: Leppestift

Marianne Moen (47)
Marianne er fysioterapeut for barn og unge i Gamle Oslo. Hun har vært alenemor i åtte år, men har kjæreste. Marianne er en sporty dame som er i fysisk god form. Marianne har også vært danser og skuespiller, og har undervist litt på teaterskoler.

Sivilstatus: Kjæreste

Personlig eiendel: Tannbørste

De unge latet består av

Beatrice Bærem (22)
Beatrice er en energisk jente fra Sarpsborg som både trener og prater mye. Hun er en liten hypokonder, men tror ikke det skal sette en stopper for sitt opphold på øya.

Sivilstatus: Samboer

Personlig eiendel: Boblejakke

Cathrine Moen (20)
Cathrine er en halvt chilensk student fra Kolbotn. Hun blir kalt vidunderkvinnen av sine venner, og motiveres av utfordringer. Hun går både med en skuespiller- og sangdrøm i magen, og har dessuten spilt fotball hele livet.

Sivilstatus: Single

Personlig eiendel: Dykkemaske

Christina Celeste Ruste Hinna (21)
Christina er årets Robinson-blondine. Hun har tidligere deltatt i Frøken Norge-konkurransen og vært i finalen om å bli årets Vi Menn-pike. Hun har også jobbet både som vertinne og modell, men trives også hjemme. Christina vil vinne Robinsonekspedisjonen ved å sjarmere alle i senk.

Sivilstatus: Kjæreste

Personlig eiendel: Yogabok

Elisabet Madsen (25 år)
Elisabet er frilanser i musikkbransjen, hvor jobben hennes er å bygge garderober og sceneområder. Til daglig jobber hun på bensinstasjon. Elisabet vil være med i Robinsonekspedisjonen fordi hun liker utfordringer, og å finne løsninger på dem.

Sivilstatus: Single

Personlig eiendel: Koffeinpiller

Gabriel Holta (22)
Gabriel er oppvokst i en kristen familie og er selv en aktiv kristen. Han går andre året på lederlinjen på en bibelskole, men han liker ikke å si til nye bekjente at han er kristen, og vil gjerne bli kjent med dem først. Motivasjonen for å være med på Robinsonekspedisjonen er at han er oppmerksomhetssyk og elsker å spille spillet.

Sivilstatus: Forlovet

Personlig eiendel: Bibelen

Hans Christian Philip Valstad (23)
Hans Christian Philip er en stolt Bærumsgutt. Han er student, men jobber i tillegg som klesagent og selger klær til diverse butikker. Han tar også oppdrag som mannekeng innimellom. Han yrkesambisjonen er å bli pilot. Et av målene til Hans Christian er å være med i Robinsonekspedisjonen, og han har søkt Robinson mange ganger.

Sivilstatus: Kjæreste

Personlig eiendel: Volleyball

Morten Heierdal (28)
Morten har tidligere vært i marinen og hæren i fire år, og har jobbet som røykdykker, livvakt og sjåfør. Nå jobber han som elektriker. Han har en datter og bor i Akershus.

Sivilstatus: Singel

Personlig eiendel: Hawaiislynge

Nicolas Perle (29)
Nicolas er født på Mauritius og kom til Norge i 1984. Han jobber som sikkerhetsvakt på flyplassen i Tromsø. En utfordring for Nicolas ved å være på en tropisk øy, er at hans er utrolig redd for slanger.

Sivilstatus: Kjæreste

Personlig eiendel: Luftmadrass

SE FLERE BILDER HER:

4479

Denne saken ble første gang publisert 17/08 2011.

Les også