Verdens beste sex-app

Hvis du virkelig skal gjøre din iPhone het så er dette sex-appen du må laste ned.

Publisert

Apple har veldig strenge regler for hva som er lov og ikke lov i sin App Store. Det er ikke lov med mengder med nakenhet eller store mengder vold (selv om du kan laste ned både GTA og Playboy).

Noen applikasjoner går likevel gjennom de strenge moralreglene til Steve Jobs, og den aller beste av dem er iKamasutra. Applikasjonen er en versjon av Kama Sutra, den legendariske boken med sex-stillinger.

I denne oppdaterte versjonen får man ikke bare forslag til stillinger, man kan også loggføre hva man har klart å gjennomføre, få tips til steder man kan ha sex og utfordringer for par. Applikasjonen har også en funksjon for å sende stillingene til en potensiell partner.

Den kanskje morsomste funksjonen er at du hele tiden kan følge med på hvor langt du har kommet, altså din prosentvise superscore i sex-stillinger. Vi utfordrer våre lesere til å komme over 50 prosent med en eller flere partnere.

Applikasjonen koster 6 kroner å laste ned (på salg da dette skrives), noe som selvfølgelig nok er en ganske så naturlig pris...

Vi triller også selvfølgelig nok terningkast. Du har vel allerede gjettet hva det blir:

Her kan du laste ned appen

PS! Her kan du laste ned Nettavisen gratis til din iPhone

Denne saken ble første gang publisert 08/06 2011.

Les også