Ulrikke Brandstorp og kjæresten Oskar

Gifter seg i Sjømannskirken

Hun går fra seersuksess med «Bakemesterskapet» til sitt eget eventyrbryllup i Spania nå i juni. Ulrikke svever på en rosa sky av varme og kjærlighet.

<b>SVARTE JA:</b> Ulrikke ble fridd til av kjæresten Oskar i 2022 – to år etter at de ble et par. 
SVARTE JA: Ulrikke ble fridd til av kjæresten Oskar i 2022 – to år etter at de ble et par.  Foto: Privat
Sist oppdatert

Livet smiler til sanger, låtskriver, musikalartist og programleder Ulrikke Brandstorp (28).

Hun er klar for det aller største øyeblikket i livet sitt; å si ja til kjæresten Oskar Nordberg (30) som hun traff på datingnettstedet Tinder under pandemien i 2020.

– Tenk, jeg ble forelsket på vår første date. Jeg var ikke et sekund i tvil: Han var mannen i mitt liv! Og så fridde han på toårsdagen vår i 2022, forteller Ulrikke entusiastisk.

Gifter seg 7. juni

Bryllupet finner sted fredag 7. juni i den norske Sjømannskirken utenfor den spanske byen Barcelona.

– Det blir 160 gjester. Vi gleder oss til å samle familie og gode venner, sier Ulrikke som røper at hun er veldig spent på bryllupskaken. Den lages lokalt i Spania.

– Jeg har smakt mye godt i «Bakemesterskapet», så jeg håper kaken ikke blir en nedtur. Målet er å spise den rett etter vielsen. Utpå natten orker jo ingen å spise søtsaker, sier den vordende bruden.

<b>STUPFORELSKET</b>: – Jeg elsker sommeren! Ingenting er bedre enn å bade, spise is og nyte noen late dager med kjæresten, sier Ulrikke Brandstorp.
STUPFORELSKET: – Jeg elsker sommeren! Ingenting er bedre enn å bade, spise is og nyte noen late dager med kjæresten, sier Ulrikke Brandstorp. Foto: Morten Bendiksen

Ulrikke gjorde suksess med «Bakemesterskapet» på NRK i vinter. Denne våren har hun spilt inn sesong to som kommer neste år.

– Nå gleder jeg meg til å nyte noen herlige dager i Spania med han som snart er ektemannen min.

Og snart blir det kanskje familieforøkelse?

– Vi har lyst på barn, så får vi se. Jeg har ingen hast, sier Ulrikke og stråler.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer skal jeg gifte meg! ÆÆÆÆ! Det er jo rett og slett helt vilt, og jeg gleder meg så tullete masse til å feire kjærligheten med familie og venner.

– Vi gifter oss i Spania i starten av juni, så det blir en magisk start på sommeren. Krysser fingre og tær for at det blir masse sol og fint vær i Norge i år også. Har så lyst til å bli glad i å jogge. Kanskje dette er året?

Les også: (+) Det slo gnister mellom Ulrikke og Christoffer da de møttes – så kom den store nedturen

<b>SPENT:</b> Ulrikke håper bryllupskaken smaker like deilig som kakene i «Bakemesterskapet». 
SPENT: Ulrikke håper bryllupskaken smaker like deilig som kakene i «Bakemesterskapet».  Foto: Svein Brimi

Sommer på campingplass

– Hva spiser og drikker du helst i varmen?

– Jeg elsker iskrem! Det absolutt beste er jordbær, fløte og pistasjis. Ikke mye som slår en perfekt grillet ostepølse med rekesalat heller, hvis du spør meg, haha. Zeroh-saft med isbiter blir det også en god del av.

– Ditt beste sommerminne?

– Jeg er oppvokst med å tilbringe somrene på campingplass med campingvogn. Det husker jeg som et spennende eventyr! Mange barn som lekte, syklet rundt, plukket blomster, og fisket krabber. Og ikke minst lukten av saltvann. Så herlig! Og ikke minst tusen skrubbsår. Det hørte med.

– Hva er ditt dårligste sommerminne?

– Det er den gangen jeg klarte å svømme ut i en svær klase med brennmaneter da jeg var liten. Ble brent på så å si hele kroppen. DET glemmer jeg ikke.

– Hvor går drømmereisen?

– Aah, det er så mange steder jeg har lyst til å oppleve! Jeg velger strand fremfor storby any time! Asia drømmer jeg absolutt om å utforske. Oskar bodde et halvt år på Hawaii, så det hadde vært morsomt å reise dit sammen en gang også.

<b>FULL KLAFF: </b>Ulrikke og Oskar traff hverandre på Tinder under pandemien. – Ekte kjærlighet fra første øyeblikk, sier Ulrikke.
FULL KLAFF: Ulrikke og Oskar traff hverandre på Tinder under pandemien. – Ekte kjærlighet fra første øyeblikk, sier Ulrikke. Foto: Privat

– Hvilken bok får plass i kofferten?

– Jeg elsker å lese! Jeg pakker som regel alltid med to-tre bøker når jeg skal på tur. Trilogien til Lars Mytting har jeg lyst til å høre på lydbok selv om jeg har lest bøkene allerede. De er MAGISKE! Rett og slett noe av det vakreste jeg har lest.

– Kan også sterkt anbefale bøkene til svenske Stefan Ahnhem. Krim på sitt beste! Han har vel faktisk kommet med en ny bok, så den må med. «Torsdagsmordklubben» er perfekte bøker hvis du vil humre litt for deg selv.

Les også: I 12 år opplevde Espen Lind motgang som artist. Så fikk han et råd av farmor

Musikk på norsk

– Hvem var din første sommerforelskelse?

– Rimelig sikker på at jeg har syklet rundt på campingplassen med hjerter i øynene da jeg var liten. Var jo ekstra spennende med de litt eldre som syklet skikkelig fort, ha-ha-ha!

– Hvilken sang får deg opp av solsengen?

– Min nye låt «Om hundre år»! For en del år siden sa jeg at jeg ikke skulle slippe musikk på norsk, men se på meg nå! En ny epoke, og jeg elsker det. Så aldri si aldri, med andre ord. Låten gjør at jeg får lyst til å løpe i slow motion i en vakker blomstereng. Jeg føler den har blitt litt soundtracket til bryllupet faktisk.

– Beskriv en perfekt sommerdag!

– En perfekt sommerdag for meg starter med en kaffe på terrassen i sola, etterfulgt av en lang gåtur med hunden min, Onyx! Jeg elsker å tusle rundt, lukte på blomstene og bare nyte øyeblikket. Så tar jeg med meg en bok, badehåndkle og stråkurv, og nyter dagen ved havet.

– Hvis vi slenger på en is (eller to) og litt bading i tillegg så blir det helt prima! Dagen avsluttes med en deilig middag med venner eller familie.

<b>MIN FAVORITT: </b>– Det absolutt beste er jordbær, fløte og pistasjis, sier Ulrikke som elsker is.
MIN FAVORITT: – Det absolutt beste er jordbær, fløte og pistasjis, sier Ulrikke som elsker is. Foto: Ulrikke Brandstorp

– Hva var din første sommerjobb?

– Jeg mener å huske at jeg fikk litt penger for å hjelpe til med å male huset for mange, mange år siden. Kan vi kalle det en sommerjobb? Det tok i alle fall uendelig med timer. Det ble heldigvis veldig fint. Og godt med alt som er gjort!


Denne saken ble første gang publisert 31/05 2024, og sist oppdatert 31/05 2024.

Les også