Tyvene sniffet likaske

Trodde det var kokain!

Foto: Eeg, Jon
Publisert

Her på Side3 har vi skrevet en del om dumme tyver, det er en tilsynelatende utømmelig kilde av gode historier der ute. Som for eksempel disse ungdommene fra Miami. Gjengen brøt seg inn i huset til en kvinne i byen Silver Springs Shores omtrent midt i Florida.

Tyvene, som fikk med seg smykker og elektronikk, stjal også to urner med asken av kvinnens far og to hunder av rasen grand danois.

Kvinnen anmeldte tyveriet, og politiet fant snart ut av hvor det var blitt av gjenlevningene. Opp nesene til fem tenåringer.

- De mistenkte trodde asken var enten kokain eller heroin. Vi oppdaget snart at de mistenkte snortet en del av asken i den tro at det var kokain, sier sheriffen i Marion County til nyhetsbyrået Reuters.

Ifølge politet vurderte ungdommene å levere urnene tilbake da de fant ut hva det egentlig var, men bestemte seg isteden for å kaste urnene til sjøs i frykt for at politiet ville finne fingeravtrykk.

Politidykkere forsøkte å finne urnene, men uten hell. Tyvene ble fengslet for innbruddet og en rekke andre forhold, skriver nyhetsbyrået.

Mens vi først har oppmerksomheten din, her er en veldig god grunn til at du burde holde deg unna kokain:

Andre har også vært litt uheldige med asken av nære venner...

Robert Downey jr. har et lite uhell med kaffe og likaske i filmen «Due Date» også. Du kan se hvordan det gikk her:

Denne saken ble første gang publisert 20/01 2011.

Les også