Sons of Anarchy får spin-off

Noen av de originale karakterene vil muligens returnere.

Foto: Frazer Harrison / Getty Images
Publisert

(SIDE2): «Sons of Anarchy» gjorde den relativt ukjente hovedrolleinnehaveren Charlie Hunnam (Jaxx Teller) til en stjerne nesten over natta. Han har nå fått roller i flere storfilmer, blant annet Knights of the Roundtable, noe vi tipper vil være et gledelig gjensyn med Hunnam for fansen.

Skal følge Mayans

Og nå er det også flere gledelige nyheter på gang for de som følge motorsykkelgjengen gjennom syv sesonger fra 2008 til 2014. Serien skal nemlig få en spin-off, som i hovedsak vil dreie seg om motorsykkelklubben Mayans, og serieskaperen Kurt Sutter har avslørt at noen av karakterene fra den opprinnelige serien muligens vil dukke opp i den nye serien han er i gang med å utvikle.

- Det vil handle om den samme subkulturen, men det vil være interessant å se innflytelsen på den kulturen, og hvilken effekt det vil ha på den subkulturen vi allerede forstår, sier Sutter til Deadline.

- Jeg vil at det skal være noe nytt, ikke en oppfølger, og jeg vil plassere handlingen så langt fra California at det ikke vil krysse over i historien som allerede er fortalt. Men det betyr ikke at det ikke vil være noen kule, ikoniske veier som krysses, med kjente karakterer ettersom serien går sitt løp, sier han.

Siden mange av karakterene ble drept iløpet av sesongene, og i siste episode, så er det vanskelig å gjette hvilke av de gjenlevende dette vil gjelde, skriver TV.com.

LES OGSÅ: De 10 mest rystende TV-serie-dødsfallene noensinne

Prequel

Ikke bare er det snakk om en spin-off, men Sutter vurderer også en serie som vil dreie seg om alt som skjedde før vi først ble kjent med karakterene, altså en prequel.

- Jeg ser det som et løp på 10-12 episoder. Hvor vi starter i Vietnam med John Teller og Piney, og får vite hvordan det forholdet oppstod. Jeg vil så bringe dem tilbake til USA, og se hva som skjedde med veteranene da de kom hjem, sier han.

At Stutter fortsetter å utvikle ideer rundt Sons of Anarchy er ikke spesielt rart, med tanke på at den siste sesongen i gjennomsnitt hadde 7.54 millioner seere i gjennomsnitt i USA. Siste episode hadde 9.26 millioner seere.

Denne saken ble første gang publisert 12/09 2015.

Les også