Slik angrer du på direktemeldinger på Instagram

Fått angst av fyllemeldingen du sendte til crushet? Nå kan du slette den for godt!

En funksjon på Instagram gjør det mulig for deg å slette meldinger du allerede har sendt, for eksempel til venninnen du har kranglet med eller til crushet ditt.
En funksjon på Instagram gjør det mulig for deg å slette meldinger du allerede har sendt, for eksempel til venninnen du har kranglet med eller til crushet ditt. Foto: iStock
Publisert

Det er lett å få angst når du etter litt for mange drinker eller ved en feil sender en melding til den personen du absolutt ikke skulle sende melding til. 

Kanskje du sendte melding til hun venninnen du er pissed over fordi du tenkte henne (Gud forby), eller var litt vel frempå når det gjelder han/hun du crusher på og får noia etterpå. 

Men - Instagram har gitt oss en funksjon som gjør det mulig for deg å angre på direktemeldinger du allerede har sendt og slette dem for alltid, melder Cosmopolitan

Les også: Nå kommer «Instagram live»

Nå har vi bare ett spørsmål: HVORFOR HAR INGEN FORTALT OSS DETTE FØR? 

Sjekk ut dette: 

Ved å trykke på angreknappen, sletter du meldingen du har sendt på Instagram for alltid.
Ved å trykke på angreknappen, sletter du meldingen du har sendt på Instagram for alltid. Foto: Illustrasjon / Skjermdump

Ved å holde fingeren over meldingen du vil slette, får du opp tre valg. I tillegg til «kopier» og «lim inn», finner du valget «angre». 

Foto: Illustrasjon / Instagram

Klikk på «angre», og meldingen er slettet for alltid - også for mottakeren.

En dårlig nyhet oppe i det hele, kan jo være at mottakeren allerede har sett meldingen dukke opp på den låste skjermen sin eller som en notification, og bare ikke har klikket inn på den. Men er du kjapp, kan du også rekke å redde deg inn før du blir kleinet ut. 

Les også: Beyoncé og Jay Z venter tvillinger

Og denne: YouTube-topp tror sosiale medier vil falle

Screen9v2

Screen9v2

Screen9v2

Denne saken ble første gang publisert 02/02 2017.

Les også