Se Lindsey Vonn etterligne Sharon Stone

Lindsey Vonn kan mer enn å kjøre fort på ski.

Foto: Faksimile (SI.com)
Publisert

Alpinkjøreren Lindsey Vonn er i vinden om dagen. Hun er med i siste nummer av Sports Illustrated, intervjuet i Bullevard og gjør lykke som selveste Sharon Stone i en fotoseanse for ESPN. Ja, også er hun en av verdens råeste, kvinnelige alpinkjørere med tre verdensmesterskapseire bak seg.

I videoen nedenfor kan du se Vonns imponerende etterlikning av Sharon Stone. Skikjøreren er ikke helt fersk i skuespilleryrket, hun hadde også en liten rolle i serieavslutningen av «Law and Order».

Klarte ikke holde seg

Vonn forteller i et intervju med magasinet Bullevard at «Law and Order» er hennes favorittserie, og hun følte seg veldig beæret av å få være med i seriens avslutning. Opptakene gikk imidlertid ikke helt etter planen.

Sports Illustrated: Her kan du se alle de 45 bildene av Lindsey Vonn Sports Illustrated har knipset for sin spesial på de olympiske stjernene.

- Jeg klarte bare ikke å holde meg rolig. Det er min favorittserie, så jeg var både nervøs og ekstatisk på samme tid. Den lille rollen jeg hadde skulle egentlig være seriøs, men jeg klarte ikke å la være og glise, sier Vonn til magasinet.

Elsker å trene magemuskler

Mens vi er inne på favoritter. Vonn forteller til Bullevard at hun digger å trene magemusklene.

- Min favorittøvelse er å trene magemuskler, selv om det er ganske hardt. Du trenger ikke å gå på treningsstudio for å holde deg i form. Når jeg trener som verst forsøker jeg å ta 100 sit-ups og 100 push-ups om dagen, men den enkleste treningen i verden er å overse heisen og bruke trappene isteden, forteller Vonn til magasinet.

Trodde karrieren var over

Livet lyser for Lindsey Vonn for tiden, men i Vinter-OL 2006 hadde hun et alvorlig kræsj i et treningsrenn.

- Det er det verste kræsjet i karrieren min. Den gangen trodde jeg at karrieren var over. Jeg har hatt ryggproblemer siden den gang, men jeg er blitt ganske god til å takle smerte. Jeg gir aldri opp. Mottoet mitt er «Håpet dør sist og det du ikke dør av, gjør deg sterkere», forteller skiesset.

Denne saken ble første gang publisert 22/11 2010.

Les også