Helse

Plastisk kirurg garanterer: - Min metode gir deg større penis

Amerikansk kirurg lover å gjøre utstyret større.

ENKELT INNGREP: Urolog og kirurg James Elist i Beverly Hills, lover sine mannlige pasienter et godt resultat dersom de legger seg under kniven hos han.
ENKELT INNGREP: Urolog og kirurg James Elist i Beverly Hills, lover sine mannlige pasienter et godt resultat dersom de legger seg under kniven hos han. Foto: (Drelist.com/IColourbox/llustrasjonbilde/Montasje Side3)
Publisert

En urolog og kirurg i Beverly Hills, Los Angles, tilbyr sine mannlige kunder penisforstørrelse. Kirurgen James Elist har utviklet en metode som kan gi håp til menn som føler utstyret er for lite, skriver Daily Mail.

Elist metode går ut på å operere inn et silikonimplantat i penis. Ifølge legen vil inngrepet øke lenge og omkrets på penis med omkring 5 centimeter. Tidligere har forskere konkludert med at gjennomsnittslengden på en erigert penis er 13,12 centimeter, mens på en uerigert penis er gjennomsnittet 9,16 centimeter.

Pasienter kan velge mellom tre forskjellige størrelser på silikonimplantatene: Large, extra large og dobbel extra large. Som kirurgen sier til avisen.

- Ingen ønsker størrelsene small eller medium.

Les også: Hvor stor er egentlig en normal penis?

Som en brystforstørrelse

Operasjonen koster 13.000 dollar, litt over 108.000 norske kroner i dagens kurs. Elist forteller at det eksisterer andre metoder for å forstørre utstyret hos menn som ønsker det, men ingen av inngrepene har vært særlig effektive. En annen kjent metode innebærer å injisere fett for å øke omkrets på penis. Problemet er bare at fettet blir over tid delvis absorbert i kroppen og effekten forsvinner i løpet av fem til seks måneder. I tillegg var det mange pasienter som opplevde å få kuler og klumper i penis. Kirurgen forklarer at hans metode ikke gir slike problemer og varer livet ut.

STØRRE OG BEDRE: Kirurg og urolog James Elist utfører et inngrep som lover en økt penis lengde og omkrets på fem centimeter.
STØRRE OG BEDRE: Kirurg og urolog James Elist utfører et inngrep som lover en økt penis lengde og omkrets på fem centimeter. Foto: (Skjermdump/youtube)

Elist har 35 år erfaring som urolog og kirurg. Han forteller at han har arbeidet med å perfeksjonere metoden siden han utviklet den i 2002.

- Metoden ligner en brystforstørrelse hos kvinner - bare i et slikt inngrep er implantatet en pose fylt med silikon (...). Mitt implantat er ikke fylt med noe. Materialet er en veldig myk silikon som følger formen til penisen. Implantatet dekker penis 270 grader rundt og hele lengden, forklarer kirurgen.

Les også: Hvilket folk har størst penis?

Ifølge Elist er ikke selve inngrepet veldig komplisert. Det gjøres med lokal bedøvelse. Han forteller at inngrepet er uproblematisk for de aller fleste menn. Er du omskåret, kan det dog by på noen problemer.

- Noen menn er dessverre født med veldig trang hud rundt penis. Er du omskåret er også mye hud fjernet. Disse pasientene får operert inn et implantat i størrelse large, sier Elist.

Se illustrasjon av inngrepet. Artikkelen fortsetter under videoen.

Bedre selvtillit

Kirurgen sier at de aller fleste kundene velger det største implantatet, men at rundt 10 til 15 prosent av pasientene oppgraderer til en større størrelse på et senere tidspunkt. Det viktigste for pasienter er å avstå fra all seksuell aktivitet i fire til seks uker etter operasjonen. Det inkluderer masturbasjon og oralsex. Dessverre er ikke det noe alle pasienter klarer.

- Det er veldig viktig. Uheldigvis er det ikke alle som klarer å følge instruksjonene og da får vi problemer. Huden er veldig tynn rett etter inngrepet, så det er lett å få en infeksjon.

Metoden har vært en suksess og Elists klinikk utfører to slike operasjoner hver dag. Kundene er menn fra hele verden. Blant annet har det vært pasienter fra både Russland og Brasil. Kirurgen forteller at responsen fra pasientene er overveldene.

- Vi gjorde en undersøkelse blant 400 av våre pasienter. Vi oppdaget at selvtilliten hos de fleste hadde økt betraktelig.

Denne saken ble første gang publisert 20/03 2016.

Les også