Nakne, glade damer

Andrew Einhorn går rundt og leter etter nakne, glade damer han kan ta bilder av. Sånt blir det Playboy-TV av. Se video.

Foto: (AP)
Publisert

(SIDE2): TV-showet «Naked Happy Girls» ble til etter at Andrew Einhorn hadde skrevet sin første bok, som hadde samme navnet. Playboy likte ideen, og bestemte seg for å følge Einhor i sitt arbeid.

Erotiske fotobøker
TV-serien er på 13 episoder, og her følger rett og slett Playboy Einhorn på sin ferd gjennom New Yorks gater, på leting etter vakre kvinner som vil stille opp nakne i hans tredje bok. Bøkene hans er nemlig erotiske fotobøker, med bilder av nakne kvinner hjemme i deres leiligheter.

- Var veldig komfertabel
I serien ser vi blant annet hvordan Einhorn går opp og ned gaten i New York for å rekruttere kvinner. Han spør dem pent, før han viser frem boken og forteller hva han ønsker. Mange blir får kalde føtter når de får høre de må stille opp nakne, men en av dem som lot Einhorn få komme hjem til seg er Danielle.

- Jeg tenkte at dette har aldri skjedd med meg før, men jeg ble faktisk ikke paff eller fikk sjokk. Jeg var egentlig veldig komfortabel med hele situasjonen. Han er en varm person, med et flott smil. En topp fyr. Jeg var helt komfortabel, forteller hun.

Vil bare ha glade kvinner
- De er veldig glade når jeg er rundt dem, ja. Hele poenget mitt er at jeg virkelig ønsker å gjøre kvinnene komfortable. Jeg vil at de skal se ut som om de er glade for at jeg er der. Du ser mange nakne bilder hvor damene ser ut som de er tvunget til å gjøre det, og fjesene er helt stive. Jeg liker bare å være med mennesker som er glade, og jeg vil at bildene skal vise det. Det er derfor det heter nakne, glade jenter, forteller Andrew Einhorn.

Se klipp fra TV-serien over.

Einhorn har også gitt ut en bok med bilder fra boblebad.

Denne saken ble første gang publisert 27/03 2007.

Les også