Knipser kun ekte jenter

Her er silikonpupper strengt forbudt.

Foto: YouTube.com (ABC News)
Publisert

Jacques Magazine er et magasin for menn som satser på en litt annen erotisk opplevelse enn du får i blader som Playboy, Hustler og Penthouse.

Bladet, som drives av den tidlige modellen Danielle Luft og hennes mann Jonathan Leder, vil vise den ekte, amerikanske girl next door og sender falskt brune, platinablonde kvinner rett ut døren.

Paret mener menn er mer sultne på sensualitet enn silikon, og fotograferer jentene slik de er.

- Gått for langt

- Alt har gått litt for langt, har blitt litt for vulgært og som kvinne blir jeg litt satt ut, sier Danielle Luft i et intervju med TV-kanalen ABC News.

- Vi viser ikke for mye anatomi, og viser aldri jentene med bena spredt. Alt det der trengs ikke for å virke sexy for en mann, forklarer hun.

Jonathan Leder bruker kun gammeldagse kameraer med film, og gir bladet et uttrykk som kan minne om Playboy på 70-tallet.

- Vi har sett i Playboy-bladene som selges i dag, og de er frastøtende. Jeg ser opp til hva Hugh Hefner har fått til med livet sitt, men samtidig er kvaliteten, redigeringen og typen av kvinner som avbildes i bladene flaut å se, sier Jonathan Leder til kanalen.

Foto: YouTube.com (ABC News)

Silikon ikke tillatt

Standardene for Jacques er noe ganske annet. Her tillates ikke silikon i brystene, jentene får ikke vokse seg sør for navlen og det er blir heller ingen radmagre russiske jenter i magasinet.

- Jeg savner amerikanere i motebildet i dag. Er ikke amerikanske jenter pene nok? Må de være russiske eller brasilianske. Kan det ikke være en kvinne med fregner og blekt ansikt? undrer Danielle Luft.

Danielle Wilkinson (19) er en av modellene som har blitt avfotografert i magasinet.

- Jeg ser ikke på magasinet som porno. Det er veldig estetisk og portretterer kvinnene på en vakker måte, sier Wilkinson.

Klikk deg inn på hjemmesiden til Jacques Magazine og sjekk også ut redaksjonens kanal på Vimeo.

Her kan du se hele intervjuet med ABC News.

Her kan du se en av kortfilmene til Jacques:

Denne saken ble første gang publisert 10/11 2010.

Les også