SJEKK DITT SOMMER-HOROSKOP

Horoskop for sommeren 2024

Her er horoskopet for sommeren 2024 for alle 12 stjernetegnene.

Pluss ikon
<b>HOROSKOP</b>: Her er sommerhoroskopet for 2024!
HOROSKOP: Her er sommerhoroskopet for 2024! Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Etter noen krevende år for enhver, gjelder det å se etter de gode øyeblikkene, takknemligheten for de mest naturlige ting, og være til stede for hverandre.

Menneskeheten har vært igjennom prøvelser man ikke har opplevd tidligere og det krever mer av hver enkelt.

Utfordringer med pandemi, krig, dyrtid og teknologisk revolusjon, bidrar til et skifte i tanker, holdninger, livsstil og utvikling. Det kan oppleves som et press utenfra som påvirker kjemien i kroppen, sinnet og prioriteringene.

Det blir desto viktigere å bevare den indre harmoni, balanse og indre fred. De eldre er mindre påvirkelig enn de yngre og det kan være et ansvar å bære for de som ønsker å bidra med stabilisering, fred og kjærlighet.

Å utvise gode holdninger, anti-jantelov, og løfte hverandre er noe de fleste trenger nå. Å dyrke frem holdninger som virker støttende, kjærlige, empatiske og bidrar til å løfte en annen bidrar til ekspansjon, vekst og utvikling.

Legg merke til dine egne svake sider, som sjalusi, nag, bitterhet, negative tanker og gjør noe med dem.

Med ønske om en strålende sommer og berikende vekst!

Astrolog Nina Skjemstad.
Astrolog Nina Skjemstad. Foto: Svein Brimi

Generelt

Jupiters tegnskifte i slutten av mai øker optimismen og sosialisering utover sommeren. Naturen bli frodigere og utelivet ­eskalerer. Den våryre flørtingen beveger seg over i kjærlighet, fruktbarhet og følelsen av fullkommenhet og rikdom.

Som­meren er en fin tid for å dyrke frem det man ønsker å utvikle og høste fruktene av mot høsten. Privatlivet får større plass for de aller fleste i den nordlige delen av verden.

Tiden er inne for å suge til seg næringen fra solens stråler og det som markens grøde har å by på. Jupiters ferd gjennom Tvillingenes tegn øker interessen for å sosialisere og utveksle informasjon og teknologi.

Mange er ute på reise og søker nye opp­levelser i naturen og i ulike destinasjoner som kan by på sanselige opplevelser og nye erfaringer.

Solens inngang i Krepsens tegn markerer sommersolverv 20. juni, og Solens høydepunkt med de lengste dagene i året før dagene blir kortere og nettene lengre. Det gjelder å smi mens jernet er varmt i lengselen etter å oppleve lyset.

Sinnet blir også lysere og inspirerer optimismen og livsgleden. Vær bevisst hva du ønsker å oppleve i sommer, slik at du kan oppnå målene før høsten setter inn. Etter en krevende tid i finansielle saker det siste året, ser det ut til at sommeren byr på økende optimisme.

Verdiene øker og man kan se lysere på ­frem­tiden. Å søke informasjon og kunnskap er alfa og omega for ­utvikling og suksess. Kjærlighetshormonene ekspanderer.

Væren

Jobbskifte er aktuelt for dem som søker det.

Væren er et ledende ildtegn som forbindes med lidenskap, entusiasme og målrettet fokus. Væren har evnen til å se muligheter før andre rekker å løfte blikket. Væren er pioner, innovatør og har mot til å satse. Værens stikkord er aksjon. Man liker å nå målene raskt og effektivt. Væren er ivrig, rastløs, utålmodig og tenker på neste mål.

Les ukeshoroskopet til Væren her.

<b>VÆREN</b>: Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren.
VÆREN: Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren. Foto: Getty Images

Generelt

Du er i en fornyelsesprosess i år og helt frem til neste sommer. Med ­solformørkelsen i ditt tegn i april kan du merke utover sommeren at selv­tilliten og optimismen øker. Det er naturlig å rette blikket mot deg selv, ditt selvuttrykk og din personlige utvikling.

Energinivået øker, og du kan inspireres til å øke aktivitets­nivået også. Nå kan du gjøre deg bemerket. Når du vet hva du ønsker å imponere med, kan du gjøre mer av det som kan tiltrekke oppmerksomhet.

Jupiters ferd gjennom området for kommunikasjon og sosialisering øker behovet for å dele informasjon og kunnskap. Forholdet til søsken kan utvikle seg til noe mer enn det har vært på lenge. Det er tid for å styrke forholdet til dine kontakter.

Helse

Nå er det naturlig å gjøre det som skal til for å utvikle livsstilen og styrke helsen. Vitaliteten og kunnskapen om hva du trenger mer eller mindre av for å optimalisere helsen, øker. Værens kroppsdel er knyttet til hodet og mange har mye hodesmerter. Det henger sammen med evnen til å rense kroppen.

Regelmessig høy intensitet i aktivitetsnivået er nødvendig for en vær for å få bedre sirkulasjon og skille seg av med avfalls­stoffer. Nok søvn og rent vann er også veldig viktig for å rense hjernen.

Kjærlighet/relasjoner

Ettersom du er i en betydningsfull utvikling, vil det også påvirke dine nære relasjoner. I mars i år var det måneformørkelse i Vektens tegn, og til høsten er det solformørkelse i samme tegn. Det indikerer at en fase er over i nærforhold og en ny er i emning.

Energien fra en sol- eller måneformørkelse har innflytelse i minst ett år etter at den inntreffer og ofte i ca. tre måneder i forkant. Det gjør at single kan møte en potensiell partner i sommer. En forelskelse er i gjære, og det åpner for mer romantikk og lidenskap.

I perioden fra 22. juli og de neste fire ukene for­sterkes engasjementet i flørt, moro og seksuelt engasjement. Romantikken og lidenskapen blomstrer om du engasjerer deg i det.

Økonomi

Jupiters og Uranus’ møte i området for økonomi og personlige verdier i april preger også bildet i sommer. Det indikerer at nye finansielle muligheter kan dukke opp via sosiale nettverk, utdanningsinstitusjoner, grupper, og ved å drive med markedsføring og promotering. Ved å spre kunnskap og nye innsikter kan du øke inntekten i løpet av som­meren.

Å benytte sosiale medier, promotering og ditt viktige nettverk kan du oppnå mer. Dine glimrende ideer betaler seg. Kreativ nytenkning og bruk av teknologi og kunstig intelligens kan vise seg lønnsomt.Du er forut for din tid og ser løsninger andre ikke rekker å tenke, og du blir belønnet ved å følge instinktene.

Nye jobbmuligheter kan dukke opp. Jakten på arbeidsoppgaver som kan utvikle ditt talent, gir mulighet til å bruke flere av dine gode egenskaper og styrke din posisjon i sommer. Den som søker, vil finne.

Tyren

Dine inntekter og verdier øker.

Tyren er et fast jordtegn som forbindes med sansene. Det er syn, hørsel, hud, lukt og smak. Det gjør at man reagerer ekstra sterkt på alle lyder,lukter og farger. En tyr kan føle smerter i kroppen ved ubalanser. Tyren er tålmodig, utholdende, søker fred,stabilitet, trygghet og ro. En tyr er lojal, trygg, sensitiv og sensuell.

Les ukeshoroskopet til Tyren her.

<b>TYREN</b>: Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren.
TYREN: Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren. Foto: Getty Images

Generelt

Jupiters møte med Uranus i ditt tegn kan gi noen sjokkartede opplevelser i april som påvirker veien videre mot sommeren. Du kan oppdage nye sider ved deg selv, eller innse at du ønsker å frigjøre deg fra noen som begrenser deg. Følelsen av egenverdi er ekstra stor, og det øker behovet for å gjøre som du selv vil.

Med Solen gjennom ditt tegn i perioden fra 19. april til 20. mai er den beste ­perioden i året for deg. Vitaliteten og energinivået øker og din sjarm og utstråling forsterkes. Det forplanter seg utover sommeren og øker vitaliteten og livsgleden.

Det er tid for å legge negative tanker og fortidens begrensninger bak deg. Du er dyktig til å ivareta og vedlikeholde det du har, og det bevarer verdien de materielle godene representerer.

Jupiters ankomst i området for verdier 25. mai øker muligheten til å styrke posisjon, selvfølelse og personlige verdier.

Helse

Du kan overraske deg selv ved å engasjere deg mer i helsefremmende tiltak i løpet av våren, og det du gjør, påvirker sommerens aktiviteter. Energinivået øker og du liker noe som kan virke morsomt, berikende eller behagelig.

Måneformørkelsen i mars i området for helse, plikter og rutiner belyser uvaner og vaner du har fullført og nå ønsker å legge bak deg. Det kan ta litt tid å gjennomføre nye rutiner, men når sommeren kommer, er du godt i gang.

Kjærlighet/relasjoner

Jupiter og Uranus i ditt tegn gjør at du innser mer om deg selv enn du noen gang har forstått tidligere. Du vokser betydelig som menneske og vet mer om hva du trenger for å trives med deg selv og i ditt forhold.

I perioden din kjærlighetsplanet Merkur beveger seg bakover fra 4. til 27. august, kan det oppstå uenigheter eller konflikter i forholdet, men det åpner også for å få detaljene på bordet slik at man kan skape perfeksjon og balanse i forholdet.

Din kjærlighetsplanet Mars passerer ditt tegn 9. juni og frem til 20. juli, og det øker viljestyrken, lidenskapen og temperamentet. Det gjør at du kan ha lett for å tenke mest på egne behov. Spesielt i dagene rundt 15. juli når planeten møter Uranus. Unngå overilte handlinger i den perioden.

Økonomi

Dine finansplaneter Jupiters og Uranus møte i april har innflytelse på avgjørelsene du tar i sommer. En positiv utvikling som overrasker deg, kan finne sted. Du kan motta en gevinst, gave, bedre betingelser, arv eller noe annet som bidrar til å øke verdiene.

Jupiters ferd gjennom ­Tvillingenes tegn fra slutten av mai og ett år fremover gir mulighet til å heve inntektene og verdiene generelt. Muligheten til å bruke flere av dine eminente kvaliteter forsterkes, og interessen for å lære mer om det du driver med, bidrar til å ekspandere dine evner og talent.

Det kan i neste omgang føre til økte inntekter. Hellet er med deg i finansielle saker. Unngå å handle i perioden din finansplanet beveger seg bakover fra 4. til 27. august. Flere brikker faller på plass.

Tvillingene

Du er i en betydningsfull utviklingsfase og personlig vekst.

Tvillingene er et bevegelig lufttegn som forbindes med et klart overblikk og en rask og skarp hjerne. Tvillinger er mentale, intelligente og liker kommunikasjon. De er nysgjerrige, sosiale, kvikke i replikkene, fanger opp situasjonen raskt og tenker kjapt. De kan rekke mange oppgaver samtidig på kort tid, og de ser raskt mulighetene og begrensningene.

Les ukeshoroskopet til Tvillingene her.

Generelt

Jupiter ankommer ditt tegn fra slutten av mai og passerer tegnet frem til mai neste år. Det øker interessen for selvutvikling og personlig vekst. Nysgjerrigheten og frihetstrangen øker med den. Det er tid for å utforske seg selv, styrke selvtilliten og selvfølelsen, legge merke til livsstilen du fører og hvordan du fremstår.

I perioden Solen passerer ditt tegn fra 20. mai til 20. juni vil du se deg selv i et klarere lys. Dette er den beste perioden i året for deg. Sommeren er ditt domene, din tid for å slå ut i full blomst og tiltrekke deg det og dem du ønsker å utvikle forholdet til fremover. Jupiter, din planet for relasjoner, møter planeten for ekspertise, og det øker innsikten i dine ubevisste behov og egne begrensninger. Noe er i ferd med å løsne.

<b>TVILLINGENE</b>: Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene.
TVILLINGENE: Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene. Foto: Getty Images

Helse

Organet som forbindes med Tvillingene, er nervesystemet. Det sitter i hele kroppen, i armene, fingrene, lungene og pusten, og det påvirker psyken. I frykt for at nervene skal reagere, kan du reagere på autopilot ved å øke kontrollbehovet. Å kontrollere enhver situasjon som er tilbøyelig til å havne utenfor kontroll, kan være krevende for enhver. Det gjør at du kan stivne og holde fast på uvaner for å roe nervene.

Frykten for angst, for å feile, eller for å bli avvist, krever ekstra mye av deg. Å puste dypere, med lange dype innpust, hjelper mye. Å øke kondisen hjelper også, så vel som yoga, meditasjon og mindfulness og kunstneriske aktiviteter.

Kjærlighet/relasjoner

Din kjærlighetsplanet Jupiters ferd gjennom ditt tegn øker frihetstrangen og behovet for å fokusere på din egen utvikling. Solens ferd gjennom ditt tegn øker også interessen for å dekke egne behov og ta mindre hensyn til andre. Du kan forvente at din kjære tilpasser seg dine behov.

Venus ankommer ditt tegn fra 23. mai til 17. juni, og det øker også tiltrekningskraften og engasjementet i hva du viser utad. Du kan virke ekstra tiltrekkende og kan sjarmere noen på din vei. Unngå å såre dem som faller for din sjarm. Vær bevisst hva du signaliserer til dem du møter. Flere beilere kan komme din vei, men frihetstrangen overstyrer behovet for å knytte tette bånd i sommer.

Økonomi

Månen og Saturn er dine finans­planeter. Det er fullmåne 22. juni og 21. juli i Steinbukkens tegn, og 19. august i Vannmannens tegn, samt måneformørkelse 18. september i Fiskenes tegn. I dagene rundt alle disse periodene er det lurt å unngå å handle, ta beslutninger eller å investere. Du kan være ekstra emosjonell og påvirkelig disse dagene. Det er en tid for å reflektere og planlegge mer enn å handle.

Spesielt fullmånene i juni og juli kan bære preg av at du ønsker å selge noe, eller legge en fase bak deg i forbindelse med finansielle involveringer. Det kan føre til at du selger noe for å åpne for noe mer ­verdifullt. Ny jobb med mer ansvar er i sikte for dem som søker det.

Krepsen

En ny begynnelse i karrieren er mulig.

Krepsen er et ledende vanntegn, og krepsene er ekstremt følsomme og sensitive. De er medfølende, omsorgsfulle og dypt emosjonelt engasjert i det de involverer seg i. Krepsen føler seg frem i alle situasjoner; de liker å være selvstendig og bestemme selv. Krepsen føler månens faser og svinger i takt med den. Dette er et introvert tegn som trenger tid på å absorbere. De er menneskekjennere.

Les ukeshoroskopet til Krepsen her.

<b>KREPSEN</b>: Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen.
KREPSEN: Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen. Foto: Getty Images

Generelt

Solformørkelsen i april i toppen av horoskopet åpner for en ny fase i forbindelse med livsmål og forholdet til foreldre og noen over deg i rang. Det kan også ha innflytelse på livsvalgene og veien videre.

Jupiter ankommer området for ditt indre, åndelige liv i slutten av mai og passerer frem til mai neste år. Det indikerer en tid for å reflektere mer enn før rundt hva du opplever som meningen med livet, religion og åndelige interesser. Det kan føre til økt interesse for yoga, meditasjon og mindfulness.

Du blir mer oppmerksom på underbevisst­heten og emosjonelle saker du har undertrykt. Kunstneriske interesser kan også forsterkes fordi du lytter mer enn du vanligvis gjør. Men du kan også bli mer emosjonell påvirkelig og utydelig. Lytt til intuisjonen, magefølelsen og sørg for å få mer kontakt med personlige behov.

Helse

Din helseplanet Jupiters posisjon viser at det er på tide å ta en helsesjekk for å avdekke eventuelle uklarheter eller skjulte begivenheter. Å være bevisst hva du ønsker å utvikle påvirker også dine vaner, rutiner og gjennom det også din helsesituasjon.

Hvordan du nærer deg selv, magen og brystpartiet er kroppsdeler knyttet til krepsen. Å hjelpe andre kan gi deg ekstra mye og skape en følelse av tilfredsstillelse. Å styrke deg selv samtidig og lytte til magefølelsen har innflytelse på trivselen.

Kjærlighet/relasjoner

Med Solen gjennom ditt tegn i perioden fra 20. juni til 22. juli øker interessen for å ta seg godt ut. Det kan føre til innkjøp av nye antrekk, justering av livsstil og andre tiltak som kan øke magnetismen og tiltrekningskraften. Du kan forvente at din kjære tilpasser seg dine behov i denne perioden.

Fullmånen 22. juni i området for parforhold belyser forholdet til din kjære. Det indikerer at du ser din kjære i et klarere lys og at en fase er over. Det er tid for å legge noe bak seg og åpne for noe nytt. Din kjærlighetsplanet Venus ankommer ditt tegn 17. juni og frem til 11. juli. Det øker magnetismen. Du kan tiltrekke deg flere beilere på din vei i den perioden. Du er spesielt synlig i tiden som Solen passerer ditt tegn. Skap romantiske øyeblikk.

Økonomi

Solformørkelsen i toppen av horoskopet har innflytelse i hele sommer. Jupiters gode aspekt til Pluto viser en god periode i karrieren og i finansielle sammenheng. Det åpner for nye jobbmuligheter og høyere inntekter. Hellet er med deg i begynnelsen av juni, og det kan gi noen spesielt gode ideer i saker som involverer verdier og inntekter. Dersom avtaler og kontrakter er tema, er tiden inne for å studere detaljene og være bevisst dine intensjoner og ønsker i karrieren fremover.

Du har stor påvirkningskraft og kan påvirke dine samarbeidspartnere i større grad enn før. Nye samarbeidsforhold kan dukke opp fra uventet hold. Vær mottagelig. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Jobbsøkere har hellet med seg.

Løven

Du kan inspireres til å stake ut en ny kurs.

Løven er et fast ildtegn som er lidenskapelig, impulsiv, engasjert og konsentrert. Løver er beskyttende og kontrollert, leken og morsom. Løven er selskapelig, underholdende, sjenerøs og godhjertet. Noen Løver liker å være i sentrum for oppmerksomhet og elsker drama. Kjærlighetskraften og skapertrangen er en sterk motivasjon og drivkraft.

Les ukeshoroskopet til Løven her.

<b>LØVEN</b>: Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven.
LØVEN: Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven. Foto: Getty Images

Generelt

Jupiters ferd gjennom området for sosiale nettverk, vennskap, grupper og møter med betydningsfulle personligheter kan øke aktivitetsnivået og bidra til ny kunnskap og nye innsikter.

Perspektivet utvides, og det øker interessen for å bevege seg utenfor komfortsonen og gjøre noe helt nytt. Interessen for å engasjere seg i aktiviteter som gjør at du kan lære noe nytt, forsterkes. Møter med interessante personer og eksperter kan øke innsiktene og åpne for nye ideer.

Å gjøre noe spennende sammen med dine kjære frister i sommer. Å reise til et annet land eller oppleve kulturelle begivenheter inspirerer. Merkur beveger seg bakover fra 4. til 27. august og inn i ditt tegn 16. august og frem til 28. august. Det kan føre til at tempoet senkes og at det kan oppstå misforståelser. Det øker behovet for å reflektere rundt verdier, image og utseende.

Helse

Din helsetilstand kan påvirkes av fullmånefasene 22. juni, 21. juli, 19. august, og måneformørkelse 18. september. Disse periodene kan bidra til at du blir ekstra følsom og sensitiv. Noen kan oppleve at leddene stivner og man kan hovne opp i kroppen.

Ditt behov er å være seriøs og resultatorientert, og du stiller ofte store krav til deg selv. Stoltheten kan ta overhånd og det kan føre til stress. Fysisk bevegelse med høy aktivitet kan frigjøre stresset. Lev i nuet.

Kjærlighet/relasjoner

I perioden fra 20. juni kan du være svært tilpasningsdyktig og fleksibel, hjelpsom og empatisk. Det er naturlig å redusere egoet og observere mer enn ellers. Det er en tid for å dyrke ditt åndelige liv. Solen befinner seg i ditt tegn fra 22. juli til 22. august og øker energinivået, tiltrekningskraften, vitaliteten og livsgnisten. Det er den beste perioden i året for din del.

Du får ekstra krefter av Solens energier og kan tiltrekke deg mer av det du ønsker. Behovet for å føle deg vakker forsterkes, og dermed kan interessen for nye antrekk, frisyre og andre stylingmetoder øke. Dine kjærlighetsplaneter Jupiters og Uranus’ møte i april kan føre til uventede overraskelser som får effekt noe senere. Legg til rette for det du ønsker deg, og unngå å være kritisk til deg selv og din kjære.

Økonomi

Selv om du har hellet med deg i økonomi og inntekter, betyr ikke det at det er tid for å handle. Behovet i sommer er å holde fast på og styrke det du allerede har. Merkurs ferd på vei bakover fra 4. til 27. august indikerer en fin tid for å se nærmere på verdier som du ikke lenger ønsker å bevare. Oppgaver du ikke lenger ønsker å gjøre, er også et tema.

Å revurdere veien videre i karrieren, å ombestemme seg i avgjørelser som er tatt, eller trekke seg ut av noe du har vært involvert i, er aktuelt. Tiden er inne for å styrke din posisjon ved å dele mer informasjon. Merkur er tilbake til utgangspunktet 12. september. Da faller brikkene på plass.

Jomfruen

Ny jobb er i sikte for den som søker det.

Jomfruen er et bevegeligjordtegn som er opptatt av renhet og ekthet. Jomfruer analyserer, sorterer og eliminerer. De er praktiske, nøyaktige og detaljorienterte. En jomfru har behov for renhet, orden og system for å bli effektiv. Jomfruer liker å skape med hendene, har god hukommelse, er hjelpsom og serviceinnstilt, og de trenger at noen trenger dem.

Les ukeshoroskopet til Jomfruen her.

<b>JOMFRUEN</b>: Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen.
JOMFRUEN: Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen. Foto: Getty Images

Generelt

I sommer kan du oppleve fremgang i ambisjoner, livsmål og karriere. Muligheter for vekst og utvikling åpner seg. Det du strekker deg mot ekspanderer, enten det er jobb eller familie. Behovet for å synliggjøre dine kunnskaper og kvaliteter og by på deg selv øker.

Din rolle som for­elder eller autoritet er i utvikling, og det kan føre til at barn eller barnebarn får større betydning enn før. Din rolle som forelder har også stor betydning, og noen kan oppleve deg som sin viktige kontakt og støtte­spiller. Du kan føle behov for å sette grenser overfor dem du ikke lenger stoler på eller har tillit til.

Helse

Jupiters møte med din helseplanet Uranus i april øker interessen for å være mer fysisk aktiv og fri til å fokusere på mer bevegelse og flere turer i naturen. Din planet Merkur beveger seg bakover fra 4. til 27. august og befinner seg i ditt tegn frem til 16. august. Det indikerer en tid for å senke tempoet og reflektere mer rundt livsstilen, rutinene og det du kan forbedre.

Tarmene og fordøyelsen er ditt domene og kan være din utfordring om du opplever flere inntrykk enn du kan fordøye. Det er tid for å lytte til kroppens signaler og analysere og sortere inntrykkene med omhu. Det vil berolige tarmsystemet. Probiotika viser seg også å være nyttig for tarmfloraen.

Kjærlighet/relasjoner

Tiden er inne for å ta en seriøs holdning til parforhold. Jomfruer kan ha vegring mot forpliktelser som for­lovelse, bryllup og samboerskap. Behovet for at begivenheter skal skje på dine premisser kan være frem­tredende. Om dette er noe som gjelder for deg, kan det føre til distanse mellom deg og din kjære. Det vil si at du kan gå glipp av nærhet, romantikk og kjærlighet fordi du overtenker eller har for stort kontrollbehov.

Tillat deg å gi slipp på kontrollen og hengi deg til din kjære. Ha tillit, by på deg selv og unngå kritiske tanker. La din kjære få ta egne avgjørelser og stol på det. Du er tilpasnings­dyktig og fleksibel, men kan ha en tendens til å flykte når det gjelder følelser. Åpne hjertet i sommer. ­Misforståelser kan oppstå i august, men de er til for å løses.

Økonomi

Solformørkelsen i april i området for verdier og ressurser du deler med noen, åpner for en ny begynnelse i forbindelse med arbeidsgiver, inntekt, investeringer og engasjement i bank, forsikring, fond og eiendom. En fase er over og en ny begynner. Det kan føre til at du vurderer å investere i bolig eller fritidsbolig. Å motta arv eller gaver er også aktuelt.

Jobbskifte er tema for dem som vurderer noe som passer bedre til den de er nå. Det er tid for å sikte et nivå høyere og få belønning for innsatsen. Behovet for å bruke flere av dine evner er noe som kan være presserende. Unngå viktig avgjørelser i august mens din planet Merkur beveger seg bakover fra 4. til 27. august.

Vekten

En ny fase begynner i nære relasjoner.

Vekten er et ledende lufttegn som forbindes med balanse, harmoni og fokus på likevekt og rettferdighet. Vekten søker sin motvekt og liker mental utveksling. Behovet for fred og harmoni er stort. Vekten har et bredt overblikk og evner å være objektiv og diplomatisk. Vekter er igangsettere, kan være konfliktsky, sosial, intelligent, rasjonell, sensuell, vakker og har sterk rettferdighetssans.

Les ukeshoroskopet til Vekten her.

<b>VEKTEN</b>: Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten.
VEKTEN: Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten. Foto: Getty Images

Generelt

Måneformørkelsen i slutten av mars i ditt tegn har virkning også i sommer. Solformørkelsen 2. oktober i ditt tegn kan merkes ca. tre måneder før den inntreffer, altså fra juli. Det var også en solformørkelse 8. april i Værens tegn, tegnet overfor ditt. Alle disse aspektene belyser forholdet til deg selv og forholdet til dine kjære. Det er en forvandling i gjære som antyder en tid for å gi slipp på fortiden.

En ny begynnelse i forholdet til deg selv og til andre er i emning. Jupiter gjennom området for nye innsikter inspirerer til å lære mer. Ønsker du å presentere noe på en scene, skrive bøker eller formidle kunnskap, er tiden inne for å gjøre noe med det. Ditt sinn er ekstra kreativt i sommer. Du har en viktig rolle i forholdet til barn og barnebarn.

Helse

Saturns ferd gjennom området for helse, livsstil og daglige rutiner minner om å ta dine vaner seriøst. Det er tid for å ta ansvar for å skape optimale rutiner og perfeksjonere din helsesituasjon. Det indikerer økt fysisk aktivitet og strengere fokus på ernæring og riktig kosthold.

Energinivået er høyt, og det øker engasjementet i alt du ønsker å gjøre. Din mentale kraft er også ekstra aktiv. Du kan lykkes i å skjerpe livsstilen ved å være disiplinert og målrettet. Å drikke mye rent vann hjelper helsen din.

Kjærlighet/relasjoner

Solformørkelsen i april i området for romantikk og kjærlighet åpner for en ny begynnelse i nære relasjoner. Single kan møte den rette, og det er naturlig å vurdere samboerskap, forlovelse eller bryllup. Grip muligheten til å skape forholdet du ønsker fremover.

Med Pluto i området for lidenskap og kreativ utfoldelse, kan du oppnå desto mer i romantiske anliggender. Du har en magnetisk tiltrekningskraft, og med din evne for å være rettferdig og på tilbudssiden kan du tiltrekke deg opptil flere beilere på din vei. Jupiters møte med din kjærlighetsplanet Uranus i april antyder uventede overraskelser i romantiske anliggender.

Økonomi

Jupiters og Uranus’ ferd gjennom området for økonomi, verdier og arbeidsoppgaver i april, indikerer at muligheter for å øke inntekten kan komme din vei utover sommeren. Overraskelser kan dukke opp på ­veien og bidra til nye, spennende oppgaver og mer ansvar. Ved å by på deg selv og dine kreative talent, kan du oppnå desto mer. Muligheten til å formidle og vise hva du har å by på forsterkes.

Detaljene er allikevel ­viktig. Å være nøye og grundig i det du foretar deg, må til for å kunne lykkes. Fra 9. juni til 20. juli har du større pågangsmot enn ellers. I perioden Solen passerer toppen av horoskopet fra 20. juni til 22. juli ser du karrieren i et klarere lys og kan oppnå etterlengtede mål. Du virker villig til å gjøre en ekstra innsats i den perioden. Hellet er med deg i finansielle saker, men du må selv planlegge fremgangen og ta de skrittene som skal til for å lykkes.

Skorpionen

Nære relasjoner bidrar til berikende utvikling.

Skorpionen er et fast vanntegn som forbindes med lidenskap, emosjonelt engasjement og intensitet. Skorpionen har et skarpt blikk og gjennomskuer situasjoner, er tålmodig, utholdende og har evnen til og løfte seg selv ut av dype kriser. De har behov for å tilbringe tid i sin egen hule for å styrke seg selv.

Les ukeshoroskopet til Skorpionen her.

<b>SKORPIONEN</b>: Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen.
SKORPIONEN: Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen. Foto: Getty Images

Generelt

Sosiale nettverk, samarbeid og nære relasjoner har innflytelse på din hverdag i sommer. Mye utspiller seg i relasjoner til andre og ikke minst til dem du deler ressurser med. Jupiters møte med Uranus i april indikerer at frihetstrangen øker og lysten til å møte interessante personligheter forsterkes. Det kan føre til møter med personligheter du vanligvis ikke engasjerer deg i.

I sommer kan du lære mye av dine møter. Solen passerer området for sosialisering og deling av ressurser. Det indikerer at andre betyr mer enn ellers. Spenn­ende opplevelser sammen med dem du trives med og vil dele din tid og energi på, virker tilfredsstillende.

Helse

Normalt sett har du ekstra mye energi å ta av når du ønsker å gjennom­føre noe. I april var det solformørkelse i området for helse, livsstil og daglige rutiner. Det indikerer en ny begynnelse i livsstil. Behovet for å sette i gang med nye vaner og en bedre og mer aktiv livsstil har vært der en stund. Det er kun gjennomføringen det står på i sommer.

Motivasjonen er ekstra høy i år fordi du ser tydeligere hva du trenger for å optimalisere din helse. Din utfordring er å være fastlåst i gamle vanemønstre. Gjør noe nytt som kan bringe deg ut av gamle vaner.

Kjærlighet/relasjoner

Jupiters møte med Uranus i området for nære relasjoner i april kan bringe overraskelser på banen. Det kan ha en effekt ut over hele sommeren. Uventede hendelser kan oppstå i forholdet til din kjære som kan påvirke retningen forover. Jupiters ferd gjennom området for parforhold frem til slutten av mai øker muligheten til å møte flere beilere.

I tiden fra slutten av mai øker interessen for å dele felles verdier og ressurser. Lidenskapen øker, og samboerskap, så vel som investering i felles bolig, er aktuelt. Tiden er inne for å være hengiven og engasjere seg i din kjæres behov. En ny potensiell partner kan komme på banen i løpet av sommeren. Seksuell utforskning inspirerer forholdet.

Økonomi

Din finansplanet Jupiters ferd gjennom området for verdier og ressurser du deler med noen, indikerer at muligheten for å øke inntekten og by mer på deg selv forsterkes i løpet av sommeren. Nye jobbmuligheter kommer din vei og forholdet til arbeids­giver forsterkes. Ekspansjon i jobben du har er også aktuelt.

I perioden fra 20. mai til 20. juni og 22. juli til 22. august belyses dine finansielle saker, ambisjoner og karriere. Transaksjoner, innkjøp og investeringer du gjør mai /juni, kan ha innflytelse på resultatene i juli/august. Du kan motta gaver, arv eller andre verdier i løpet av sommeren. For noen kan endring i jobbsituasjonen eller lukrative investeringer være aktuelt.

­Investeringer i bolig, aksjer, fond eller lignende kan friste. Hellet er med deg i finansielle saker. Ny jobb er i sikte for dem som er åpen for det. Bedre lønnsbetingelser eller høyere rente i banken er tema for noen.

Skytten

Du lærer mer via møter med andre. Vær mottagelig.

Skytten er et bevegelig ildtegn som forbindes med engasjement, lidenskap, impulsivitet, nysgjerrighet og visdom. Nysgjerrigheten er ekstra sterk og fungerer som en drivkraft og motivasjon. Skytter er eventyrere, optimistiske, glade, oppfinnsomme og trives med å inspirere. Behovet for å utvide perspektivet øker interessen for å reise, utforske, søke kunnskap og tenke stort.

Les ukeshoroskopet til Skytten her.

<b>SKYTTEN</b>: Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten.
SKYTTEN: Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten. Foto: Getty Images

Generelt

Din planet Jupiters ferd gjennom området for nære relasjoner i sommer øker muligheten til å møte flere personer du kan lære noe av. Det er naturlig å utvide ditt sosiale nettverk og la seg inspirere av møter med spennende personligheter. Det er naturlig å møte personer som ønsker å hjelpe deg med endringer i denne perioden. Det er ikke lurt å ta alle avgjørelser alene. Det er en fordel å søke råd hos eksperter.

Fra 20. juni er det naturlig å vie oppmerksomhet til underbevisstheten og psykologiske interesser. Det kan dreie seg om følelser, emosjoner og psykiske helse. Fra 22. juli øker fokuset rundt reiser og spennende, kulturelle opplevelser. Fra 22. august øker interessen for livsmål, status og posisjon. Merkur, din planet for relasjoner, beveger seg bakover fra 4. til 27. august og retter fokuset innover. Det er tid for å senke tempoet og bli oppmerksom på hva du virkelig ønsker å oppnå.

Helse

Nyheter i forbindelse med helseopplysninger og daglige rutiner kan dukke opp i løpet av våren, og det får betydning i løpet av sommeren. Kroppsdelen knyttet til Skytten er hoftepartiet, lårene og musklene. Du trenger å bruke alle disse delene hver dag for å føle deg bra. Bevegelse er høyst nødvendig.

Ved å inkludere andre i gjennomføring av trenings- eller kostholdsregimer, kan du oppnå bedre resultater. Med støtte fra andre kan du la deg inspirere til å yte mer.

Kjærlighet/relasjoner

Jupiter åpner for muligheter innenfor alle typer forhold, enten det gjelder parforhold, relasjoner til kolleger, eller andre. Lever du i et eksisterende forhold, ser det ut til at sommeren byr på en positiv utvikling. Et forhold med problemer, kan oppleve at disse forsterkes, og det kan øke frihetstrangen. Du kan møte personligheter som er totalt forskjellig fra deg i alder eller kultur, og som kan åpne nye dører i deg og for deg.

Et intimt forhold kan i denne perioden ha en bevissthetsutvidende effekt på deg. Det gjør at du ikke kan fortsette som før. Den du møter, kan være eldre enn deg, eller være en du ser på med respekt. Benytt deg av denne muligheten til å skape dine relasjoner slik du ønsker de skal være. Potensielle beilere kommer din vei, og flørt inspirerer. Det er tid for å lytte bedre.

Økonomi

Samarbeidspartnere kan bidra til å utvikle din økonomi og personlige verdier. Det er ikke lurt å ta alle avgjørelser alene i denne perioden. Det kan være en god idé å søke råd hos eksperter. Du kan oppleve at du trenger en venn som kan utfylle dine kvaliteter og bringe med seg det du selv mangler.

Å ta kontakt med en advokat, rådgiver eller lege kan være nyttig for det du opplever disse dagene. Det er smart å være moderat i alt du begjærer for tiden, for overdrivelser kan føre til at du angrer i ettertid. Gode samarbeidspartnere kan komme på banen og bidra til suksess.

Steinbukken

Nye muligheter kommer ut av din store arbeidskapasitet.

Steinbukken er et ledende jordtegn som søker resultater, er målrettet, disiplinert, seriøs og ambisiøs. Steinbukken stiller krav til seg selv og andre, og de trenger et mål å jobbe mot. De kjenner på kroppen hva som skjer, og er ofte oppmerksom på andres behov. Når målet er i sikte, er steinbukken disiplinert og konsentrert. Noen kan bli for seriøse.

Les ukeshoroskopet til Steinbukken her.

<b>STEINBUKKEN</b>: Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken.
STEINBUKKEN: Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken. Foto: Getty Images

Generelt

Solformørkelsen i april åpner for en ny begynnelse i privatliv, familie og i forbindelse med røtter. Det er naturlig å gi slipp på noe og åpne for noe nytt. Oppussing eller salg av bolig og investering i noe nytt kan bli resultatet av dette. Jupiters posisjon øker interessen for helse, livsstil og daglige rutiner. Den øker også din kapasitet, engasjement og jakten på perfeksjon og mer å gjøre.

Åndelige øvelser kan virke inspirerende i sommer. Å tilbringe mer tid i naturen og sørge for utrenskning og et renere kosthold, kan interessere deg. Behovet for å dele informasjon og kunnskap ­inspirerer, men Merkur, din planet for formidling, beveger seg bakover i august. Det er en tid for å søke mer informasjon og kunnskap fremfor å ivre etter å skape resultater. Tempoet senkes naturlig i den perioden.

Helse

Jupiters posisjon antyder økt vitalitet og styrke i tiden som kommer, men unngå overdrivelser. Hvis du føler du har så mange plikter at du føler deg fanget, kan det skape sykdom. Hvis du trenger å komme deg etter sykdom, vil Jupiter påskynde prosessen og sørge for at du friskner til raskere enn ellers. Overdrivelser kan føre til fysisk belastning.

Unngå også å overdrive matinntaket selv om det kan friste det kommende året. Mye bevegelse og kalsiumtilskudd er nødvendig for å styrke benstrukturen som er kroppsdelen som forbindes med steinbukken.

Kjærlighet/relasjoner

Månens faser har innflytelse på ditt parforhold. Det er fullmåne 22. juni, 21. juli, 19. august og måneformørkelse 18. september. I disse periodene kan du være ekstra følsom for det som skjer rundt deg. Unngå å overdrive emosjonelle situasjoner. Vær i følelsen du har uten å gjøre noe ekstra ut av den, og reduser arbeidsmengden ved fullmåne.

Vær hengiven og kjærlig overfor din partner. Når Solen passerer tegnet overfor ditt i perioden 20. juni til 22. juli, er det naturlig å se sin kjære i et klarere lys. Det er en tid for å dyrke parforhold. Single kan møte sin utkårede, og noen kan møte ekte kjærlighet i den perioden. Forlovelse og bryllup er tema for noen. Samboerskap og flytting er aktuelt for andre.

Økonomi

Jupiters posisjon indikerer en strål­ende periode for alle typer arbeid og fullførelse av plikter som bidrar til personlig vekst fra slutten av mai. Flere oppgaver kan dukke opp, og din kapasitet øker betydelig. Arbeidet gleder, inspirerer og gir deg mye for tiden, og derfor blir du ekstra ivrig på å gjøre en god jobb. Det skaper bedre tilfredsstillelse. Dette betyr ikke at du får en høyere posisjon eller mer ansvar, men at du trives med å gjøre den jobben du er satt til.

Å søke perfeksjon i det du gjør, er naturlig. Du vil bli godt likt av kolleger eller partnere som liker det du gjør. Det kan føre til økende selvtillit, større kapasitet, noe som kan styrke din posisjon. Flere oppdrag kommer din vei.

Vannmannen

Hellet er med deg i kjærligheten.

Vannmannen er et fast lufttegn som forbindes med et skarpt intellekt, originalitet og kan være utradisjonell og særegen. Vannmenn liker å sjokkere og utfordre folks generelle oppfatninger. Mange tenker mye på fremtiden og kan se potensial som andre ikke ser. Vannmannen har stor rettferdighetssans og kan uttrykke rebelske sider som gjør at de tør gå på tvers av normer.

Les ukeshoroskopet til Vannmannen her.

<b>VANNMANNEN</b>: Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen.
VANNMANNEN: Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen. Foto: Getty Images

Generelt

Jupiters ferd gjennom området for lidenskap, kreativitet, lek og moro indikerer at ditt kreative selvuttrykk vil eskalere som aldri før i sommer. Motet til å uttrykke deg selv overfor andre uten frykt og overfladiskhet forsterkes. Har du barn, vil denne perioden føre til bedre forhold til dem, og det kan være flere situasjoner som gir anledning til å føle seg stolt av dem.

Jupiters energier åpner for muligheten til å frigjøre barn og gi dem personlig utvikling uten å føle at du holder dem tilbake eller føler deg avvist på noen som helst måte. Du inspireres til å være mer aktiv og endre dine prioriteringer og rutiner i denne perioden. Lysten til å være mer leken og engasjere deg i spill og morsomme aktiviteter øker.

Helse

Solens ferd gjennom området for ­helse i perioden 20. juni til 22. juli belyser din livsstil og helse. Det gjør at du kan se tydeligere hva du bør gjøre for å optimalisere hverdagens aktiviteter både når det kommer til kosthold, ernæring og fysisk aktivitet.

Kroppsdelen som forbindes med Vannmannens tegn er venene, blodårene og anklene. Mange kan ha utfordringer med disse kroppsdelene. Rask gange, slik at du får mulighet til å bevege anklene og leggene, kan påvirke disse på en positiv måte. Leggene pumper blodet opp mot hjertet og øker sirkulasjonen. Det kan bedre helsen og styrke humøret.

Kjærlighet/relasjoner

Dine lidenskapelige og romantiske sider eskalerer i sommer. Jupiter øker interessen for å flørte og kurtisere, samt å være mer seksuelt aktiv. Du kan bli truffet av Amors piler og la deg forføre. Dette kan åpne for et møte med en person du føler du har kjent lenge, selv om dere har møttes for første gang.

Du har ikke følelsen av at du må holde deg selv tilbake på noen måte, og derfor kan det føre til at du åpner for mer kjærlighet enn ellers. Det kan lede til forlovelse, bryllup eller svangerskap. Forholdet til barn og barnebarn er i utvikling, og flere kan komme din vei. Spesielt i perioden fra 20. mai til 20. juni. I tiden fra 22. juli til 22. august øker interessen for å engasjere deg desto mer i din kjæres interesser. Forholdet til din partner ser ut til å bli tettere i den perioden.

Økonomi

Saturns posisjon i området for økonomi og personlige verdier indikerer at du er i ferd med å styrke dine langsiktige verdier. Selv om det kan føles tungt eller stramt innimellom, er det sannsynligvis solide verdier du bygger på. Mars’ møte med Saturn i juli indikerer at investeringer i privatlivet, i eiendom, bolig eller interiør inspirerer.

Du har en gjennomtrengende kraft for tiden, og det du sier, blir lagt merke til. Du kan gjøre deg bemerket og påvirke dine forretningspartnere og kolleger med det du har å by på i denne perioden. Din finansplanet Merkurs ferd på vei bakover i tre uker i august indikerer at det er lurt å avvente finansielle avgjørelser i den perioden.

Fiskene

Nye verdier kommer inn i bildet og suksess er i gjære.

Fiskene er et bevegelig vanntegn som forbindes med høy sensitivitet, sterk intuisjon og kontakten med det åndelige og abstrakte. Det kan for noen føre til et kunstnerisk og idealistisk perspektiv. Fisken elsker artisteri, kunst og kjærlighet. Fiskenes sterke intuitive evner gjør at de leser andre som en åpen bok. Det kan gi god forretningssans.

Les ukeshoroskopet til Fiskene her.

<b>FISKENE</b>: Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene.
FISKENE: Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene. Foto: Getty Images

Generelt

Det er i din nære omkrets det meste foregår i sommer. Privatlivet og familien ser ut til å øke i størrelse. Hvis familien ekspanderer, er det naturlig å bruke mer tid på familiemedlemmer. Investering i større bolig, flere boliger eller fritidsbolig er aktuelt. Oppussing og utbygging av eiendom er også aktuelt.

Å invitere familiemedlemmer til hyggelig samvær er også et aktuelt tema. Det er tid for å inkludere familiemedlemmer eldre enn deg i dine aktiviteter. Minner fra fortiden, barndom og oppvekst kan dukke opp og vise tydelig hva som påvirker ditt liv nå. Det er tid for å benytte sjansen til å knytte tettere bånd til familiemedlemmer. Tilgi fortiden, gi slipp og skap et godt samhold.

Helse

Solen og Uranus er dine helseplaneter, og deres posisjoner tyder på at dette er en fin periode i helsespørsmål. Jupiters møte med Uranus’siste del av april indikerer at det er smart å ta en grundig helsesjekk for å få klare opplysninger om din helse og redusere usikkerhet eller tvil.

Din vitalitet forsterkes spesielt i tiden mellom 20. juli og 22. august, og det er naturlig å gjøre flere helse­messige tiltak for å styrke din energi. Lymfesystemet og fotbladene er kropps­delen som knyttes til Fiskene. Bevegelse er høyst nødvendig for å optimalisere helsen.

Kjærlighet/relasjoner

Solens ferd i perioden fra 20. mai til 20. juni og fra 20. juli til 22. august øker lidenskapen og engasjementet i flørt, moro og romantiske anliggender. Single kan møte den rette, og forlovelse og bryllup er tema. Din kjærlighetsplanet Merkur beveger seg bakover fra 4. til 27. august. Fra 4. til 14. august befinner den seg i området for parforhold.

Fra 15. til 28. august beveger den seg gjennom området for helse, livsstil, daglige rutiner, vaner, plikter og ansvar. Det kan føre til forsinkelser, uenigheter eller misforståelser. Fra 8. september øker fokuset rundt kommunikasjon i parforhold, og mange brikker faller på plass. Det som er feid under ­teppet, kan med fordel forløses. Etter 12. september øker harmonien, og kjærligheten kan blomstre.

Økonomi

Måneformørkelsen i slutten av mars har effekt hele året. Den belyser hvilke verdier du har vokst ut av og ønsker å gi slipp på. Du ser tydeligere hva som ikke lenger betyr noe for deg. Solformørkelsen 8. april åpner foren ny begynnelse i området for ­personlige verdier, evner og kvaliteter. Det kan inspirere til jobbskifte.

Nye jobbmuligheter kommer din vei. Investering i bolig, aksjer og fond kan også friste. Kommunikasjon, formidling, planlegging og prioritering er et viktig tema for å lykkes med det du setter deg fore. Har du et mål å sikte mot, kan du lettere oppnå det. Ny informasjon kan dukke opp siste del av august og brikker faller på plass. Det er finansiell suksess i gjære.


Denne saken ble første gang publisert 27/05 2024, og sist oppdatert 27/05 2024.

Les også