Hans-Erik og Gro bor sammen igjen

- Vi har fortsatt mange løser tråder, sier Hans-Erik Dyvik Husby.

Hans-Erik Dyvik Husby med kona Gro Skaustein og datteren Else Victoria på premiere på teaterforestillingen Pippi Langstrømpe på Christiania Teater.(Arkivfoto)
Hans-Erik Dyvik Husby med kona Gro Skaustein og datteren Else Victoria på premiere på teaterforestillingen Pippi Langstrømpe på Christiania Teater.(Arkivfoto) Foto: Karlsen, Anette (NTB scanpix)
Publisert

(SIDE2): Tidligere vokalist i «Turboneger» Hans-Erik Dyvik Husby (43) og Gro Skaustein (35) skilte seg i oktober i fjor.

Sammen har de datteren Else Victoria (6). Og det er nettopp på grunn av datteren de to flytter sammen igjen, ifølge Se og Hør.

Hans-Erik har de siste årene vært aktuell i blant annet musikalen «Jesus Christ Superstar» og filmen om Cornelis Vreeswijk.

Gro har blant annet jobbet som modell og vært med i flere kampanjer.

- Tøft år

Da de gikk hver til sitt i fjor, var det etter fem års ekteskap.

- Det har vært et tøft år med krangling og mange beskyldninger fra begge kanter. En stund var vi så uenige at vi kun snakket gjennom advokater. På et tidspunkt fant vi ut at det ikke kunne fortsette sånn. Vi satte oss ned og hadde mange, lange og konstruktive samtaler rundt livet og forholdet vårt. Nå står vi nærmere hverandre enn på lenge. Det er jeg uendelig glad for, sier Hans-Erik til ukebladet.

Paret påpeker imidlertid at de ikke er kjærester igjen.

- Vi bor sammen, men har fortsatt mange løser tråder og ubesvarte spørsmål. Vi rusher ingenting. Livet tar ofte uventede vendinger, det er helt sikkert, sier de to.

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 18/09 2015.

Les også