Fiasko for Goli

Jarl Goli solgte kun 4 billetter til sommershowet i Stavern. - Driver ikke veldedighet, mener daglig leder for hotellet.

Foto: Braastad, Audun (NTB scanpix)
Publisert

(SIDE2): Etter dårlige anmeldelser og etter det Side2 erfarer, dårlig kommunikasjon mellom hotellets ledelse og gjengen bak sommershowet «Med sexbomber på baklomma» svikter billettsalget til Jarl Golis sommershow totalt.

- Vi håper å fullføre neste uke, men realiteten har innhentet oss. Det er jo publikum som bestemmer og det fins ingen bortforklaringer, sier Jarl Goli på telefon fra Stavern.

Han vil ikke kommentere hva rotet med hotelledelsen dreier seg om, men lar det være soleklart at de har et delt ansvar og at han ikke er spesielt imponert over deres håndtering av situasjonen, ei heller behandlingen av sine artistkolleger.

Selv skriver Goli disse ordene på sin Facebook-profil:

«Realiteten er. Når det ikke kommer folk er det ikke lenger mulig å fortsette med sommershow i Stavern. 4 solgte billetter torsdag. 12 i går. Når vi ikke har nok til engang maten vi trenger for i det minste å levere et show hver kveld. og heller ikke kan betale for hotell rom på hviledager som kommer er det slutt. Vi gir alt i kveld. We fight hate. back.»

Når vi snakker med han på telefonen vil han allikevel ikke gi noen andre skylda for det sviktende salget.

- Jeg skal ikke begynne å bortforklare. Det eneste jeg vil si er at vi er klare for å fullføre neste uke og vil gjerne gi publikum et forrykende show.

- Jeg driver hotell og ikke en veldedig organisasjon, sier daglig leder for Hotell Wassilioff, Morten Christensen til Side2.

- Når ikke inntektene kommer så kan jo ikke Jarl Goli forvente å få alt gratis. Jeg må ta penger for rommet og for maten. Da han presenterte sitt sommershow så var det ikke måte på hva vi kunne forvente og han skulle selvsagt betale for alt. Det eneste vi har kontrakt på er at vi stiller lokalene til disposisjon. Jeg driver hotell på en profesjonell måte, sier Christensen

Foto: Paul Weaver (Mediahuset Nettavisen)

- Hent Jarl hjem

Anmelderen i avisa Østlandsposten ga showet terningkast 2, med denne tittelen: «- Eli, kom og hent Jarl hjem.»

«Han sier selv han ville gi publikum i Stavern en utradisjonell første akt. Hele sulamitten er så langt på jordet at man rett og slett blir bekymret for den gode mannen man husket fra Portveien 2. Jeg får lyst til å rope etter Eli. Kom og hent han tilbake.» og «Dessverre, Jarl Goli, dette burde du ikke invitert til.» skriver Østlandets anmelder.

Showet hadde premiere søndag 14. juli, men allerede nå må det vurderes om hele showet på Hotel Wassilioff muligens må tas av plakaten.

- Dårlig billettsalg
«Med sexbomber på baklomma» skulle egentlig mette et ensemble artister resten av juli, med blant annet seks skuespillere og en bluesgitarist og skulle spilles fem dager i uka fram til 29. juli.

Etter at showet fikk kritikk i avisene, endret de til og med regien, uten at det ser ut til å ha hjulpet særlig på publikumsinteressen.

Når Side2 ringer hotellresepsjonen og lurer på om showet er tatt av plakaten, får vi dette svaret:

- Jarl Goli skal gjøre en vurdering etter showet i kveld, så vi vet mer i morgen. Men det er ikke solgt så mange billetter til kveldens forestilling.

ANDRE AKTUELLE SAKER:

Denne saken ble første gang publisert 20/07 2013.

Les også