Internett

Facebook-statusen om en utro kjæreste går verden rundt

Hevder han oppdaget at en fremmed kvinne var utro - ga beskjed til partneren.

Foto: (Brobible/Facebook)
Publisert

Hva hadde du gjort dersom du hadde oppdaget en vilt fremmed var utro mot sin bedre halvdel? Ville du tenkt at det ikke er din jobb å gi beskjed eller ville du tatt mot til deg og sagt ifra?

Det høres kanskje ut som plottet til et dårlig TV-program om moral og etikk, men i en en mye delt Facebook-status fra USA, hevder en mann å ha gitt beskjed om en kones utroskap til en uvitende ektemann via en høflig lapp.

Ifølge statusen skal en person ha oppdaget en gravid kvinne på seteraden foran seg under en amerikansk fotballkamp, som var travelt opptatt med å tekste med en annen mann. Dette til tross for at hun var til stedet på stadion med hva som mest sannsynlig var partneren hennes, skriver Uproxx.

Mannen skal ha oppdaget at kvinnen sendte romantiske SMS-er til den påståtte elskeren, og det var da han bestemte seg for å gi beskjed til den uvitende partneren. Han skrev så en lapp han ga til kvinnens mannlige partner etter kampslutt.

"... Jeg stoppet dem etter kampen og ga mannen en lapp, samtidig som jeg sa "jeg kjenner ikke deg og du kjenner ikke meg, men stol på meg: les denne lappen når du kommer hjem". Fyren virket forvirret, men sa "ok". Jeg aner ikke hva som skjede etterpå og jeg var litt full, meg jeg bryr meg ikke. Det føltes godt. Jeg hater falske mennesker" står det i Facebook-statusen.

Foto: (Facebook/Uproxx)

Facebook-statusen har fått stor oppmerksomhet på internett og i sosiale medier herjer debatten om mannen gjorde det rette ved å gi beskjed om utroskapen eller om han burde latt være.

Oppmerksomheten til tross, flere hevder at hele historien er oppspinn og et påfunn i regi av nettsiden The Chive. Nettsiden er kjent for å skape diverse virale påfunn. Mange påpeker at hashtaggen "chiveon" er notert nederst på lappen, noe som er nettsiden motto.

Les også:

Denne saken ble første gang publisert 10/12 2014.

Les også