Humor

Du vil aldri gjette hvorfor denne klarsynte dama måtte avlyse en forestilling

Det gjør ikke hun heller.

Foto: (Skjermdump Youtube)
Publisert

Man skulle tro at en jobb som medium skulle gi deg en rekke fordeler når det kom til å planlegge en turné med forestillinger foran publikum, men den gang ei.

Den britiske avisen Independent melder nå at det kjente mediumet June Fields ironisk nok måtte avlyse to forestillinger i Lancashire grunnet «uforutsette hendelser».

Forestillingen «An Evening of Mediumship with International Medium June Field» skulle egentlig finne sted i byen 3. april, men har nå blitt avlyst. Det samme har en annen forestilling i Aberdeen i Skottland den 9. april.

Avlysningen er kanskje ikke verdens beste reklame for et medium, men Fields kan trøste seg med at ingen har fratatt henne førsteplassen i kåringen/TV-programmet «Internasjonale Battle of Psychics» som ble arrangert i Kiev, Ukraina.

Ifølge Fields egen nettside er hun et anerkjent, internasjonalt medium som er en «spirituell brobygger».

På hjemmesiden får hun blant annet skryt av andre kjente medium, blant annet omstridte Uri Geller.

- Da jeg var dommer i «Battle of the Psychics» imponerte June meg virkelig med hennes intuitive talent og evner. Hun er også en veldig hyggelig person, siteres mediumet på.

Geller har i flere år blitt anklaget for å drive med svindel, blant annet av skeptikeren James Randi, men han er langt i fra den eneste.

I fjor publiserte Side3 en artikkel om forskjellige klarsynte som ble avslørt på TV. Artikkelen gikk som en farsott og over 7000 mennesker «likte» artikkelen på Facebook.

Men kjenner vi Fields rett, så hun nok kritikken komme. Eller ikke.

Likte du denne saken? Sjekk ut disse artiklene:

Denne saken ble første gang publisert 20/03 2014.

Les også