Dette sier sex-stillingen om deg

Hva du liker på soverommet kan fortelle mye om deg.

Foretrekker du å ha sex stående? Sjekk hva slags person du er lenger ned på siden.
Foretrekker du å ha sex stående? Sjekk hva slags person du er lenger ned på siden. Foto: Aliaksei Smalenski (Illustrasjon)
Publisert

(SIDE2):  Sex er intimt og privat. Men hvordan du liker «å gjøre det», sier mye om deg som person.

Hva slags elsker du er, reflekterer personligheten din, hevder Elite Daily.

Og et annet godt poeng, er jo om du har funnet den riktige partneren å ha sex med. Ifølge forskerne Leora Friedberg og Steven Stern ved Universitetet i Virginia er det nemlig bare to spørsmål du bør vite svaret på for å få et positivt svar om du virkelig har funnet den rette.

Magasinet ramser opp noen  sexstillinger, som kan fortelle hvem du (egentlig) er. Vi gjengir 5:

Cowgirl:

Du er en person som liker å ha kontroll. Du får til det du vil, og oppnår det du vil. Du er trygg og tiltrekker deg oppmerksomhet. Du er ikke redd for å ta ansvar.

Spooning:

Du liker det kjente og er ikke flau over å si det. Du liker å være tett inntil partneren din, og at det er intimt og enkelt. Når det gjelder personlighet er du en avslappet og omgjengelig person. Du er ikke så opptatt av spenning. Du står for det du liker og foretrekker at ting er avslappende og rolig.

69:

Du er litt alternativ, litt vill og litt unik. Du liker å glede andre, og glede deg selv. Du er utadvendt, livlig og med på det meste. Du liker å tenke utenfor boksen, og bryr deg ikke så mye om hvor grensen går.

Misjonærstilling:

Du er en klassisk og ekte person. Noen kan mene du er kjedelig, men det er bare fordi de ikke setter pris på din velmenende natur. Du er ekte og lojal. Du er ikke redd for forpliktelse eller intimitet. Du har ikke noe behov for å gjøre noe sprøtt og vilt i livet.

Oppreist:

Du liker å føle deg sterk. Du liker å føle deg overlegen, uten at du blir mislikt av den grunn. Du er bare en karismatisk person, som ofte er i sentrum. Du er en god elsker, fordi «latskap» ikke er et ord du kjenner.

Og til slutt: Når du er ferdig på soverommet, så trenger du faktisk ikke re opp senga. En uredd seng, er nemlig en renere seng.

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 15/09 2015.

Les også