- Det var en drømmesituasjon

Men likevel røk pokerstjernen Johnny Lodden ut først fra finalebordet.

Foto: Paul Weaver/Mediehuset Nettavisen
Publisert

DUBLIN (Side3): Johnny Lodden var den mest profilerte pokerspilleren som hadde spilt seg fram til finalebordet i «Main Event» i poker-NM.

Lodden ble kjent blant pokerinteresserte verden rundt da han spilte svært godt i nettpoker. Han har siden spilt mange turneringer og har hatt flere gode plasseringer.

Bad beat
På søndag var imidlertid Johnny Lodden den første som måtte forlate finalebordet. Han gikk all in med et essepar og møtte et åtterpar, noe som gjorde Lodden til solid favoritt.

Kortene som kom på bordet gjorde imidlertid at motstanderen fikk straight, og dermed måtte Lodden forlate konkurransen - på en rimelig stygg måte.

- Det var kjipt. Jeg hadde ikke sett for meg å få essepar. Det var en drømmesituasjon, men sånn er det noen ganger, sier Lodden til Side3 etter at exiten er et faktum.

SE FINALEBORDET UTSPILLE SEG HER!

Johnny Lodden hadde nest færrest sjetonger da finalebordet startet. Han bygde seg opp fra 500.000 til rundt 750.000 chips før han ble slått ut. Han innrømmer at han hadde forhåpninger før finalebordet startet.

- Så lenge det er håp, så må man ha troen. Hadde jeg vunnet da jeg gikk all, så hadde jeg sittet ganske bra i det, sier Lodden.

- Bra totalt sett
Pokerspilleren er imidlertid fornøyd med å ha kommet på 8.plass av 1046 personer.

- Totalt sett så er det bra, men jeg håpet at det skulle gå bedre, sier Lodden og presser fram et smil.

Av de sju gjenværende spillerne, er Lodden klar på hvilken som han ser på som favoritt.

- Det er Roas Aspås. Spillestilen hans passer perfekt. De andre spiller så stramt, og han kommer til å plukke opp mange hender, forklarer Lodden.

Denne saken ble første gang publisert 01/04 2012.

Les også