- Det har vært mange nedturer

Se hvorfor Lervaag er på gråten.

Publisert

I Side3s nye webserie «All In i Las Vegas» følger vi selger og reporter Espen Lervaags opplevelser under Poker-VM i Las Vegas.

Lervaag har blitt sendt til mesterskapet av lokalavisen for å dekke Poker-VM, og i de første episodene kunne vi se han havne på kant med Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson og Morten Ramm, alle tre Espens romkamerater under oppholdet i USA.

Han klarte også å irritere på seg selveste Jason «George Costanza» Alexander, da Lervaag tråkket i salaten i et pinlig intervju som var verdig «Jakten på kjærligheten».

Denne uken er det klart for sjette og siste episode av «All In i Las Vegas».

I episode fem fikk vi se Lervaag prøve seg på wakeboard sammen med Torstein Horgmo.

Sporten var ikke helt i reporterens gate, spesielt ikke siden han måtte prøve det med en gedigen hodepine etter den store festen det norske huset arrangerte dagen i forveien.

Lervaag var faktisk så dårlig at han måtte avbryte et «kanonintervju» med komiker Morten Ramm.

Ramm var forståelsesfull overfor den bakfulle reporteren, men valgte å takke nei da Lervaag ville reparere med en liten slurk Jaegermeister.

Men en ny dag betyr nye muligheter, og i episode 6 ser det ut til at Lervaag kom seg helskinnet ut av wakeboard-turen med Horgmo.

Reporteren har også bestemt seg for å rette opp det dårlige inntrykket han gjorde under intervjuet med Ramm, og tar med seg Ramm og Henrik Thodesen på en runde golf.

Dette inkluderer selvfølgelig en rekke dårlige slag, øl og en «naked caddie».

Hvordan det går kan du se i episoden øverst i artikkelen.

Gikk du glipp av den episoden eller noen av de tidligere episodene kan du se dem alle her:

Episode 1:

Episode 2:

Episode 3:

Episode 4:

Episode 5:

Espens intervju med Jason Alexander:

Denne saken ble første gang publisert 19/10 2013.

Les også