Imponerende aktbilder

Derfor stilte Triana Iglesias opp naken for John Carew

Triana Iglesias (34) og John Carew (36) har fått mye oppmerksomhet for de flotte bildene.

Triana Iglesias og John Carew har fått enormt med oppmerksomhet etter at den tidligere fotballspilleren begynte å publisere nakenbilder av modellen på sin instagramprofil. Her fra en fotoshoot med Olav Stubberud i regi av Betsafe.
Triana Iglesias og John Carew har fått enormt med oppmerksomhet etter at den tidligere fotballspilleren begynte å publisere nakenbilder av modellen på sin instagramprofil. Her fra en fotoshoot med Olav Stubberud i regi av Betsafe. Foto: Olav Stubberud (Betsafe)
Publisert

Det er ikke tvil om at modell og programleder Triana Iglesias fanger nordmenns interesse.

I slutten av august 2016 begynte tidligere fotballspiller John Carew, som er en dyktig hobbyfotograf, å publisere bilder fra en fotoseanse med Iglesias på sin instagramprofil. Artikkelen Side3 skrev om bildene har så langt dratt på seg 150.000 visninger.

Dermed ligger det an til at den 34 år gamle modellen sørger for en av månedens mest populære artikler i Norges største magasin for menn. Ikke dårlig!

Triana Iglesias er en av få norske kvinner som har prydet forsiden av amerikanske Playboy. Her hjemme gjorde hun kometkarriere som forsidefavoritt for den nå nedlagte, norske utgaven av FHM. Siden har hun bygget på karrieren og er i dag mest å se som programleder for "Paradise Hotel".

Men bildene til Carew kan tyde på at modellkarrieren langt fra er lagt på hylla, og overfor nettsiden til ukebladet Se og hør forteller skjønnheten at hun fremdeles gjør månedlige fotooppdrag - stort sett for utenlandske magasiner. 

John Carew opplyser at bildene av Triana er til den nye hjemmesiden hans.

Men hvorfor valgte den kjente modellen å kaste klærne for den tidligere fotballspilleren?

Triana Iglesias

Triana Iglesias Holten (34) er norsk modell og programleder.

Hun har vært avbildet på forsiden av amerikanske Playboy og en rekke ganger for det nå nedlagte magasinet FHM i Norge.

I dag er hun mest å se som programleder for "Paradise Hotel" på TV3.

Imponert av Carews bilder

De fleste av modell- og portrettbildene Carew publiserer på Instagram med emneordet #jcarewphotography er aktbilder - og disse har ikke gått Triana Iglesias hus forbi. 

Modellen og John Carew har kjent hverandre en god stund privat, og til VG forteller Triana at hun var så imponert over bildene han tok at hun rett og slett tilbød seg å stille som modell.

- Da jeg oppdaget [hvor flink Carew er], måtte jeg spørre han hvorfor han ikke hadde spurt om å fotografere meg. Da svarte han at dét hadde han ikke tenkt på, sier Iglesias til VG.

Trianas facebookprofil tyder på at modellen har en forkjærlighet for havfruer, og skal videre ha likt "det løselige havfrue-konseptet til bildeserien", skriver avisen.

Som sagt så gjort, og bildene har nå altså boblet opp i både sosiale og tradisjonelle medier.

Triana er ikke den første modellen Carew har fotografert naken i badekaret, som nærmest har blitt et signaturtema for hobbyfotografen.

Selv vil ikke Triana være med på at hun fremstår så veldig naken.

- Jeg skjønner ikke hvorfor det er blitt så mye styr rundt disse bildene. Det er… altså, SÅ naken er jeg ikke på de bildene!, slår Triana Iglesias fast overfor Se og hør.

SE BILDENE: Klikk på bildet over for å se alle bildene av Triana Iglesias.
SE BILDENE: Klikk på bildet over for å se alle bildene av Triana Iglesias. Foto: Olav Stubberud (Betsafe)

Må slappe mer av i forhold til kropp

Vårt søstermagasin Side2 møtte Triana Iglesias i Mexico i forbindelse med innspillingen av 2015-sesongen av "Paradise Hotel". Da fortalte hun at til tross for sitt vakre ytre, var hun som 25-åring ofte ikke fornøyd med seg selv. I dag ser hun annerledes på livet, og håper hun kan bidra til at unge kvinner blir mer selvsikre.

Det selvhatet mange har ødelegger deg jo. Det er veldig viktig at vi begynner å forstå at skjønnhet ikke handler om å bruke jeansstørrelse 25. Det kommer fra hjertet.
Triana Iglesias til Side2

- Det er trist at vi lever i en verden hvor "The Kardashians" og flat mage er det viktigste vi leser om i sosiale medier. Jeg ser spesielt på yngre jenter at de jobber hardt for å se ut som alle andre, sier Triana.

I stedet skulle TV-kjendisen ønske at flere begynte å fokusere på å være seg selv og påpeker at det er personligheten som definerer deg som person, ikke speilbildet.

- Det selvhatet mange har ødelegger deg jo. Det er veldig viktig at vi begynner å forstå at skjønnhet ikke handler om å bruke jeansstørrelse 25. Det kommer fra hjertet.

Triana Iglesias synes det er viktig å få frem av norske kvinner er heldige som bor nettopp her i Norge, men at hun tror mange likevel legger et unødvendig stort press på seg selv.

Nå er det på tide å begynne å slappe mer av. Det handler om å være trygg på seg selv, og komfortabel. Tenk hvor mange mennesker det er i verden og det er bare én som deg! Og så prøver man å se ut som andre? sier hun.

- Man bør fokusere på at man er unik og det i seg selv er så utrolig kult. Alle er vakre på sin måte.

Denne saken ble første gang publisert 05/09 2016.

Les også