SoMe

Denne appen viser hvem som har slettet deg som venn

Få full oversikt over facebookvennene dine.

Foto: Skjermdump www.deleted.io
Publisert

Med hundrevis av venner på Facebook kan det være lett å miste oversikten, spesielt med nettsidens filter for hvilke venners oppdateringer du faktisk får opp i feeden din.

Enkelte av oss har opplevd å besøke profilen til en gammel venn eller bekjent, bare for å oppdaget at vedkommende har "avsluttet vennskapet". Siden man ikke aner når vedkommende slettet en som venn, kan det også være vanskelig å skjønne hvorfor. 

Full oversikt

Nå er redningen kommet for deg som alltid vil være oppdatert på hvem som fortsatt er venn, og hvem som ikke lenger vil være det. Appen med det selvforklarende navnet Who Deleted Me holder oversikten over Facebook-vennene dine. Den forteller deg hvor mange nye venner du har fått siden sist du logget inn, og hvor mange du eventuelt har mistet. I tillegg kan appen for eksempel fortelle deg om en tidligere venn har deaktivert hele kontoen sin, eller bare ikke vil leke med deg lenger. 

Foto: Skjermdump

Appen kan også fortelle deg når spesifikke venner sist logget på Facebook, for de som virkelig vil overvåke vennene sine.

Forøvrig begynner appen selvfølgelig å telle fra første gang du logger inn, og kan ikke se tilbake i tid. Det har derfor ingen hensikt å sjekke om Lene fra ungdomskolen slettet deg som venn rett etter at du la ut den litt drøye vitsen om døde kattunger, en gang i 2011.

Who Deleted Me finnes både for iOS og Android, og som en Chrome-utvidelse. Les mer på hjemmesiden til appen. 

MER SOME: Alle trodde Facebook var overpriset - nå har det eksplodert

Facebook har endret logoen - ser du forskjellen?

Moments er Facebooks nye bildetjeneste

Denne saken ble første gang publisert 07/07 2015.

Les også