Salat med chorizio
Frisk salat med chorizo og marinert paprika
Denne gir oss vann i munnen.
Denne salaten passer perfekt som lunsj i helgen, eller som en frisk og crispy middag etter trening.
Salat kan fort bli ensformig, men med disse ingrediensene kan selv en «hardcore» kjøttelsker få vann i munnen.
Oppskriften er hentet fra boka «Jeg elsker salat» av David Bez. Italieneren var lei av slappe og smakløse ferdigsalater, og lagde like så godt en hel bok med 260 ulike salatoppskrifter.
Det tar cirka 20 minutter å lage retten, som er perfekt hvis du har fått lyst til å få unna litt hjemmetrening. I tillegg til løpeprogrammer, har vi fantastiske treningsprogrammer for både helårskroppen, rumpen og magen.
Finn oppskriften hans under.
Til salaten:
50 g babyspinat
50 g marinert rød paprika, fra glass, hakket
50 g chorizo, hakket
En håndfull krutonger
50 g høvlet pecorinoost
En håndfull friske blader av flatbladet persille
Til dressingen, bland:
1 ss extra virgin olivenolje
1 ts epleeddik
En klype salt og pepper