Lavkarbo til frokost, lunsj og middag!
I Norsk Ukeblad nr. 34 får du et fyldig lavkarbobilag med på kjøpet. Vi gir deg lavkarbomeny for alle måltider, også frokost og dessert.


Oppskritene i lavkarbobilaget er hentet fra Sofie Hexeberg og Birthe Storakers bok Frisk med lavkarbo, frokost og lunsj. Her får du en liten smakebit fra bilaget:
Lavkarborundstykker
(Philadelfhiarundstykker)
24 små rundstykker
4 dl sesamfrø
4 dl solsikkefrø
2 ss bakepulver
4 ts johannesbrødkjernemel
1 dl fibrex
1 dl pofiber
1 dl fiberfin
1/2 ts salt
6 egg
2 stk. Philadelphiaost naturell (400 g)
50 g smør, smeltet
Knus frøene i en blender eller med en stavmikser. Bland alt det tørre i en bolle. Bland egg, ost og smør i en annen bolle, og bruk stavmikser for å få røren jevn.
Bland det tørre i det våte, og la røren svelle i 5 minutter. Røren skal være litt kladdete.
Form rundstykkene i hånden ved hjelp av en spiseskje, og plasser dem på to bakepapirkledde stekebrett. Stek midt i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.