Glutenfri
Lettbakt nøttekake
Denne langpannekaken lager du på et blunk og den er utrolig saftig og god!

(Langpanne 20 x 30 cm)
250 g hasselnøtter
2½ dl melis eller sukker
4 egg
PYNT:
vaniljekesam
bringebær
Kjør hasselnøtter i en kjøkkenmaskin. Tilsett melis og egg. Kjør alt sammen til en røre.
Hell røren i en langpanne dekket med bakepapir. Stek midt i ovn ved 150˚ i ca. 40 min. Avkjøl kaken i formen på en rist. Del opp i passe store firkanter og server med vaniljekesam og nyrørte bær.
Les også:
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør