Kan lages 1-2 dager i forveien
Himmelsk sjokolademousse
Dette er den perfekte søte avslutningen på middagen!

(6 porsjoner)
2 dl kremfløte
225 g kokesjokolade
4 eggeplommer, rom-
tempererte
2 eggehviter
100 g melis
Pisk fløten til myk krem og sett den kaldt.
Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis.
Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig den smeltede sjokoladen sammen med eggeplommene, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene.
Ha sjokolademoussen i porsjonsformer eller en stor bolle. Settes kjølig i minst to timer før servering.
Pynt med for eksempel friske bringebær.
Vi kan anbefale å servere moussen med pisket krem.

Les også:
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør