Glutenfrie sandnøtter
Disse sandnøttene er de første julekakene som blir borte på kakefatet!

(Ca. 60 stk.)
150 g smør
150 g sukker
2 egg
500 g potetmel
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
Rør smør og sukker til det er hvitt. Rør inn sammenpisket egg og sikt deretter inn det tørre.
Arbeid deigen sammen og la den stå en times tid før utbaking.
Trill ut pølser av deigen og del opp i små emner som trilles ut til små kuler.
Stek kakene midt i ovnen ved 180° i 8–10 min.

Les også:
Pepperkakemuffins med blåmuggost
Mor Monsen: Perfekt å ha på lur i fryseren
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør