Sigurd Sollien smiler til livet
– Jeg er en glad laks
Sigurd Sollien er ikke den som tar livet så altfor tungt.


Nå kan han også glede seg over suksess med sin nye TV 2-serie, «Smaken av Norge».
Starter fra bunnen av
- Mitt nye kosthold har kommet gradvis. Før brukte jeg gjerne ferdigmat og halvfabrikata, men så tenkte jeg: «Dette kan jeg gjøre bedre selv». Nå lager vi maten fra grunnen av, avslører Sigurd Sollien (42).
Hjemme i Oslo hos Sigurd, kona Seble Woldegabriel (39) og sønnen Marco (2), står god mat alltid i fokus.
Les også: Gift i hemmelighet
Ren meditasjon
- Jeg storkoser meg på kjøkkenet. Det er deilig å slappe av med matlaging, da får jeg en egen ro. For meg er det ren meditasjon, forteller Sigurd med et smil.
Tidligere har Sigurd vært knyttet til TVNorge, og blitt godt kjent gjennom suksesser som «Sjarmørskolen» og «Helt Historisk». Men nå er det TV 2 som har kapret TV-favoritten til «Smaken av Norge».
Les også: Sykmeldt etter danseskade
Et slag for norsk mat
I serien, som har premiere 18. mars, reiser Sigurd og kjendiskokk Erling Stenersen Sundal rundt i vårt langstrakte land på jakt etter lokale spesialiteter.
- Programmet har gjort meg mer bevisst på norsk matkultur. Jeg håper at vi med serien kan få gjenreist en stolthet for norsk mat. Som en bonus har jeg selv blitt bedre til å lage mat, og i tillegg får jeg betalt for det, ler Sigurd fornøyd.
Les også: