Supper: Blomkålsuppe og kyllingsuppe

Sunne supper

Tre kjappe, sunne og mettende supper. Vi er hekta!

INDISK: Blomkålsuppe med kokosmelk og deilig krydder er perfekt i høstkulda.

Lite er vel deiligere en mørk november kveld enn en rykende varm suppe.

Disse supergode og næringsrike suppene er dessuten en flott måte å få i seg nok vitaminer og antioksidanter i høst- og vintermånedene.

Finn din favoritt!

Indisk blomkålsuppe

Du trenger (til 3 personer):

1 blomkålhode

3 dl grønnsaksbuljong

1 stor gul løk

2 ss olje

1 ss cummin

1 ts koriander

1 ts kardemomme

1 ts karri

1 ts koriander

1/2 boks kokosmelk

INDISK: Blomkålsuppe med kokosmelk og deilig krydder er perfekt i høstkulda.

Slik gjør du:

1. Start med å kutte opp blomkål og koke dette mørt i buljong.

Imens: Kutt opp løk og fres dette i olje, sammen med alt krydderet.

2. Hell over blomkål og buljong og la dette koke ferdig.

3. Mos det hele til en glatt masse i en blender, tilsett kokosmelk og gi det hele et lite oppkok.

4. Pynt med chilliflak og sitrontimian.

Nydelig med nanbrød og hummus til!

Les mer på bloggen til Desiree her!