Gillmat tilbehør
Smakfull sommermat til grillkvelden
Blomkålsalat og grillspyd som gjør grillmåltidet litt sunnere.
Sommer og grilltid åpner muligheten for mange gode sommerminner, smakfulle opplevelser og sunne måltider.
Grilling i seg selv er en flott måte å tilberede både kjøtt, fisk og grønnsaker på, uten ekstra fett og med smak og næring godt inntakt.
Blomkålsalat
Et smakfult og magert alternativ til den klassiske potetsalaten. Denne krever ingen varmebehandlig og står fiks ferdig på bordet på maks ti minutter.
Du trenger:
1 blomkålhode
100 g frosne erter
5 redikker
Til dressingen:
3 dl ekstra lett rømme
4 ss sylteagurk
1 ss sitron
1 -2 ss sterk sennep
0,5 ts sukker
1 knipe salt
Slik gjør du:
1. Start med dressingen.
2. Hakk sylteagurk og bland sammen med de andre ingrediensene.
3. Kutt blomkålen opp i små buketter.
4. Miks inn dressingen og topp med erter og skivede redikker.
På spyd
Grillspyd er morsomt for de små og gir de store uante serveringsmuligheter.
Bruk det du måtte ha i kjøleskapet av frukt og grønt. Ikke vær redd for å eksprimentere.
Dryss over litt olje, salt og favorittkrydderet før du legger det på grillen.
Les mer på bloggen til Desiree her!
Følg Kamille! På Instagram @kamillenorge og @kamillepuls. For å følge oss på Facebook klikk her!